- One mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Netfone
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Sziasztok gondolkodom egy Nord 2 beszerzésén, ahogy látom nem sok user van és nem túl pörgős a topic! Mindenki elégedett vele, nincs valamilyen típushibája? Telekom Volte megy rendesen? A fényképező részével mennyire vagytok elégedettek?
-
Shinnokina
tag
Több helyen is olvasom reviewkban, hogy a Oneplus nem túl megbízható frissítések biztosítása terén, ez tényleg így van? Kicsit elbizonytalanított ez....
-
tbajusz
tag
Az alza.hu most 143.000 forint. Ez már egész jó ár
-
fant0mi
őstag
válasz
Shinnokina #394 üzenetére
EU raktárból jön, nem jött rá semmi plusz ktsg.
-
tbajusz
tag
Számítógép, laptop nem talált hozzá illesztőprogramot. Valamit kellene külön telepíteni, hogy fájlokat tudjak másolni a memóriára?
-
Csápájev
őstag
Automatikus hívás rögzítést tud a telefon? Vagy bármilyen működő, kipróbált appal?
-
balat86
csendes tag
Sziasztok. Eddig egy Oneplus 7 Pro-m volt de sajnos nem bírta tovább a strapát. Elgondolkodtam ezen a telefonon, sok jót olvasni róla. Viszont számomra fontos a jó minőségű beépített sztereó hangszóró. A 7 Pro-hoz viszonyítva mennyi "mélyet" ad le, milyen a hangereje és minősége? Köszi.
-
pitiless
senior tag
A gond az, hogy az egy dolog, hogy nincs ikon, de le is dobálta 3G/2G-re. És ez nekem gond, ha vezetek, mert 3G-n még van is net, de 2G-n nincs (Android Auto, szándékosan nem kértem a gyári navit). Ahol meg lakunk ott beltéren gyakorlatilag minden szolgáltató térereje mutatóban van csak. Így a VoWifi nagy segítség, még ha nem is létszükséglet.
A mostani listám így néz ki, amik jók lennének ha megoldódnának:
- VoLTE gondok
- VoWifi stabilitás (jegyet nyitottam rá)
- Android Autohoz kapcsolódásnál media error, néha az autó fejegységét is kiakasztja (akkor már CarPlay sem megy) (jegyet nyitottam rá)
- GMail sync nem működik csak kb. naponta egyszer (jegyet nyitottam rá)
- a vércukormérőmmel nem szinkronizál bluetoothon (ez lehet, hogy valami OxygenOS bug lesz, mert az OP 7T Pro-val is döcögős volt legutóbb)Az akkuja viszont nagyon jó, a gyorstöltés csodákra képes, NFC fizetéssel nincs gond (kivéve amikor a Simple app úgy gondolja, de ez egy másik történet). A 7T Pro esetében nem voltak ezek a gondok vagy legalábbis kezelhető volt. Itt pl. a rendszerappoknak az akku kezelésébe nem lehet beleszólni...
Tartok én is az egyedi felülettől, de most vannak olyan dolgok amik fontosabbak. Rakom majd fel a bétát, mert hosszútávon inkább a Nordot használnám, a Mi 11 meg max. megy a feleségemnek.
-
fant0mi
őstag
válasz
pitiless #375 üzenetére
Olvastalak.
A telekomos volte ikonja nem erdekel, azt OP7-en is kikapcsoltam (az ikont). Csak mukodjon.
A telekom vowifivel nem voltam megelegedve, nem hasznalom most sem.
Megy tovabb a csaladban az OP7, nekem mar keves az akku ido, uton vagyok egesz nap. Bar a 6 ora feletti SoT wifi eseten megvan siman.
Volt xiaomi a kezem kozott, nekem nem tetszik a rendszere, kiesik a valasztasbol.
Nincs szuksegem 6-700 euros keszulekekre, ezert dontottem a Nord2 mellett. Ami nekem kell, az a volte, jo akku, fluid rendszer, nfc fizetes. Remelem bevalik. -
pitiless
senior tag
Nekem most savanyú a szőlő, túl sok olyan dolog van, ami beárnyékolja az amúgy teljesen jó telefont. Tegnap vettem mellé egy Mi 11 Lite 5G-t és nem jelentkeznek ezek az dolgok. Remélem Te szerencsésebb leszel vele. Ha lesz béta, felrakom, aztán szorgosan küldöm a visszajelzést a OnePlusnak.
-
pitiless
senior tag
https://euronics.hu/oneplus-nord2
Talán az eddigi legjobb ár.
-
pitiless
senior tag
Nálam továbbra sem. Most a VoWifi stabilnak tűnik (na ilyenkor szokta feldobni a talpát
), de a fejegységet továbbra is kikészíti, illetve a VoLTE sem működik. Nálam a hétvége körül két dolog változott. Jött az A11-es update és a Mikrotik routerem és ap-m is új szoftvert kapott. ~70 órás uptime-om van, ennyit még soha nem bírt ki a VoWifi.
-
pitiless
senior tag
Hát én most szívem szerint a falhoz vágnám... 3 nyitott jegyem van a 1+-nál, de érik a negyedik...
- VoWifi Telekomnál gyakran megszakad, visszakapcsolódni csak reboot vagy sim be/ki után hajlandó
- Gmail nem szinkronizál
- Android Autohoz egy media error után csatlakozik, néha teljesen kiakasztja a fejegységet, resetelni kellA következő pedig a Telekom VoLTE nem működik. Beállítás van, kijelzés nincs, de nagyon sokszor 3G-re vagy 2G-re fallbackkel hívásnál. És azt sem látnám működni, hogy hívás közben a második SIM-re dobná az adatkapcsolatot.
-
10 napja van meg a telefon, de életem mobilja, idáig az értem. Pedig az előző 2x drágább volt.
-
pitiless
senior tag
A11 érkezett, szeptemberi biztonsági frissítéssel.
-
Isaac76
tag
Már nem csak sufnigsm , hanem az edigital és az MM is forgalmazza, igaz egyenlőre 175e
Még a szolgáltatók palettájáról hiányzik csak
-
pitiless
senior tag
válasz
Linkin1994 #361 üzenetére
Ezt a verziót dobta fel az Updater. Mondjuk nekem ez van rajta...
-
Vigyorka
aktív tag
Üdv!
Az Oxigen Updater (2021.10.02.) reggel frissítést jelzett, de vaklárma volt...
Augusztus 5.-i az utolsó. -
se000
tag
Sziasztok. Hívásrögzítő funkciót tudja alapból?
-
pitiless
senior tag
VoLTE kapcsoló megjelenik telenoros feltöltős kártyával. Alapból tiltva van, így kipróbálni nem tudtam. 5G kapcsolat is rendben volt vele. A Vodánál nálam nem jelent meg semmilyen kapcsoló, de szívok az előfizetésemmel. Telekomnál nincs VoLTE ikon, de LTE/4G-n marad hívás közben, amikor olyanja van.
Én Revoluttal fizettem, EUR-ban terheltek, EUR számláról ment. Nem volt vele gond. -
pdr755
aktív tag
Üdv!
Két gyakorlati kérdésem lenne:
- A magyar szolgáltatók VoLTE támogatásával hogy áll ez a telefon? Jelenleg a Telenor érdekelne leginkább.
Telekomot írták hogy OK (ami nem csoda, még a 2019es, olcsóbb motorollámat is támogatja amit le akarnék cserélni erre) , Vodafone-al mi a helyzet?- Másik kérdésem hogy a saját boltjukból vásárolva, a terhelés ugye EUR-ban történik? EUR számláról akarnám fizetni.
-
pitiless
senior tag
Ment bugreport a OnePlusnak. De ahogy elnéztem, nem vagyok egyedül (OP 6, OP9) is van hasonló nyitott bugokkal.
-
pitiless
senior tag
Annyi biztos még, hogy nem az értesítéseknél van a probléma, hanem a szinkronizációnál nem kerek valami. Ha a beállítások/fiókok alól szinkronizálom és van új levél, akkor letölti és jelzi is. Ha csak simán megnyitom a gmailt, akkor kézzel kell frissítenem. Mindegy, a VoWifi miatt már nyitottam egy hibajegyet, majd erre is fogok.
És a Gmail nincs abban a listában, ahol az akku optimalizációt lehetne állítani, mivel rendszerapp. Ez a 7T Pro-n működött, na itt nem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Méltó folytatást kapott az utóbbi idők legjobb ár/érték arányú Never Settle mobilja.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gigabyte GV-R523D3-1GL videókártya eladó (AMD Radeon R5 230 GPU)
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest