- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitiless
senior tag
A gond az, hogy az egy dolog, hogy nincs ikon, de le is dobálta 3G/2G-re. És ez nekem gond, ha vezetek, mert 3G-n még van is net, de 2G-n nincs (Android Auto, szándékosan nem kértem a gyári navit). Ahol meg lakunk ott beltéren gyakorlatilag minden szolgáltató térereje mutatóban van csak. Így a VoWifi nagy segítség, még ha nem is létszükséglet.
A mostani listám így néz ki, amik jók lennének ha megoldódnának:
- VoLTE gondok
- VoWifi stabilitás (jegyet nyitottam rá)
- Android Autohoz kapcsolódásnál media error, néha az autó fejegységét is kiakasztja (akkor már CarPlay sem megy) (jegyet nyitottam rá)
- GMail sync nem működik csak kb. naponta egyszer (jegyet nyitottam rá)
- a vércukormérőmmel nem szinkronizál bluetoothon (ez lehet, hogy valami OxygenOS bug lesz, mert az OP 7T Pro-val is döcögős volt legutóbb)Az akkuja viszont nagyon jó, a gyorstöltés csodákra képes, NFC fizetéssel nincs gond (kivéve amikor a Simple app úgy gondolja, de ez egy másik történet). A 7T Pro esetében nem voltak ezek a gondok vagy legalábbis kezelhető volt. Itt pl. a rendszerappoknak az akku kezelésébe nem lehet beleszólni...
Tartok én is az egyedi felülettől, de most vannak olyan dolgok amik fontosabbak. Rakom majd fel a bétát, mert hosszútávon inkább a Nordot használnám, a Mi 11 meg max. megy a feleségemnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen széket vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Xbox One
- Hobby elektronika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest