- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pitiless
senior tag
válasz
gretzky77 #413 üzenetére
Két dolog kellene hozzá:
- aktiválni a VoWifit, ehhez 1414-re el kell küldeni: +VOWIFI
- Beállítások - SIM-kártya és mobiladat-kapcsolat - <telekomos SIM> - Wifi hívás
Itt bekapcsolod és wifi hívás előnyben részesítését kiválasztod.Ha minden rendben volt (lehet, hogy kell egy reboot a szolgáltatás aktiválása után), akkor egy ikon jelzi, hogy aktív a szolgáltatás és az operátor neve helyett Wifi van kiírva.
-
pitiless
senior tag
válasz
gretzky77 #400 üzenetére
Na, én leszek itt a mumus...
5G/VoWifi/VoLTE:
Telekom: 5G OK, VoLTE ment, VoWifi szakadozott, újraindítás vagy SIM ki/be után megint jó egy darabig
Telenor: 5G ok, VoLTE ok, miután a tiltás lekerült a kártyámról, jelzés itt sincs
Vodafone: 5G ok, VoLTE ok
Digi: nem tudtam 5G-t tesztelni, de se volte, se vowifiAndroid Autoval vannak nyűgök. Citroën Berlingo (2018-) megy, de egy szép media errorral nyit, ha bootolás közben dugom a fejegységre kinyírja egy időre a MirrorScreent. Dacia Springben megy gond nélkül, Suzuki Vitarában el sem indul.
Nálam volt Gmail sync probléma, ez most úgy tűnik megjavult.
Egy réteg probléma, Dcont Nemere vércukormérő nem szinkronizál vele bluetoothon.
Vettem mellé egy Mi 11 Lite 5G-t, ott ezek mind tökéletesen működnek. Ezek is kb. 2 hónap tapasztalatai. Remélem javulni fog ezekkel is a helyzet, mert amúgy szerethető telefon. Ha nem érintenek ezek a problémák, akkor nyugodtan megveheted. De ha VoWifi/VoLTE k9nfigot akarsz mókolni, akkor inkább Snapdragonos készüléket válassz.
-
fant0mi
őstag
válasz
gretzky77 #400 üzenetére
Amit nem szeretek benne, hogy a Oneplusos tárcsázó nem használható, nem is telepíthető. A google gyáriját használja. A telefonkönyv és a híváslista emiatt nem olyan informatív és komfortos, mint a Oneplus 7-esemen volt, és a hívásrögzítő sem megy.
Telekom Volte működik szépen, mindenféle mókolás nélkül is, annyi van, hogy a volte ikont nem teszi ki, de működik jól.
A telefon szép, a kamera jó, a rendszer fluid. -
rush0205
tag
válasz
gretzky77 #400 üzenetére
Szia! Én már lassan 2 hónapja nyúzom, Mi8-at váltottam vele, nem igazán találkoztam problémával, egyszer vagy kétszer fordult elő ha jól emlékszem, hogy az automatikus képernyő elforgatás nem akart menni, újraindítás segített. Telenoros vagyok Telekom Volte-ról nem tudok nyilatkozni. A kamera szerintem kategóriájában az egyik legjobb 150-ért nem nagyon találni hasonlót. Maga a rendszer gördülékeny, nagyon gyors, kijelző nagyon szép, a töltés eszméletlen, én csak ajánlani tudom a Nordot!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Méltó folytatást kapott az utóbbi idők legjobb ár/érték arányú Never Settle mobilja.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest