- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
FuRiONight
addikt
válasz
CptAdamica #618 üzenetére
Egyszerűbb lenne persze, elsődlegesen egy Snapdragonos S20 Plus 5G akartam rendelni, de igy h van O+ is..
-
ghiottone
nagyúr
válasz
CptAdamica #618 üzenetére
Én 305 eurós difit látok. A hivatalos oldal 949 eurót ír, a t-dimension pedig 645-öt.
-
válasz
CptAdamica #592 üzenetére
Még ismerős se kell
-
válasz
CptAdamica #578 üzenetére
Most meg 9es alapu a rendszer? Nalam atallt a mate 10pro android 10re es egy kalap szar lett. Akadozik a BT, fagy a chrome, a kamera is rosszabb...mar ugy voltam, hogy ha hazaerek rendelek egy op8 prot.
-
NFLfan
kezdő
válasz
CptAdamica #420 üzenetére
Láttam egy videót, ahol maszkban is simán felismerte a srácot. Azt bizonygatta, hogy a szemet figyeli az arcfelismero. Próbáljátok ki csukott szemmel és fél szemmel
-
janosibaja
őstag
válasz
CptAdamica #418 üzenetére
Köszönöm! Nem beszólni akartam, csak érdeklődni.
Volt már OnePlusom, szerettem, csak az érdekelt, gyorsan felismeri-e az arcot a 8 Pro. Az az én gondom is, ami a tiéd, még a dedikált ujjlenyomat-olvasó sem ismer fel. (P40 Pro-n teljesen az arcfelismerésre kell hagyatkoznom.)
-
fairi
őstag
válasz
CptAdamica #226 üzenetére
Vagyis nyáron akkor szigorúan árnyékban, 30 fps-re korlátozva, mindent médiumra állítva szabad játszani?
-
marcarc
senior tag
válasz
CptAdamica #190 üzenetére
Tehát mi tehetünk arról, hogy ők csinálnak egy drága készüléket amit ott nem tudnak annyiért adni mint amennyiért szeretnék, ezért mi fizessük ki a profitjukat amíg ott null szaldóval adják? Szegények
Európában azért drága mert ott olcsó ezen nincs mit magyarázni
-
spect80
senior tag
válasz
meg lehet, hogy azért is, mert úgy is számolhattak 670-ért annyivel többet el tudnak majd adni, hogy nagyobb hasznuk lesz rajta, mintha 950-ért adnák
-
gattolino
senior tag
válasz
Cserébe ott az Apple drágább mint máshol..
-
válasz
CptAdamica #167 üzenetére
Pedig ez teljesen jól megfigyelhető viselkedés: az emberek többsége, ha megvett valamit, akkor inkább elnézi annak a hibáit és gyengeségeit, mint hogy bevallja magának azt, hogy ez rossz döntés volt korábban
Persze az is igaz, hogy egy olyan korban, amikor a "szaggat a wifi" a legnagyobb problémák közé tartozik, nem is biztos, hogy érdemes ezzel foglalkozni...
-
helixP
nagyúr
válasz
CptAdamica #38 üzenetére
Amúgy szerintem egyre kevésbé validálható egy flagship vásárlása.
Nagyon nagyon kevés feature nincs meg egy midrangerben manapság, ami az átlagusernek ne lenne elég.Sőt, nekem is, pedig nem vagyok átlag user.
-
Ezekiell
veterán
válasz
CptAdamica #23 üzenetére
Néha nem is gondolom rossz ötletnek ezt...
-
iceQ!
addikt
válasz
CptAdamica #23 üzenetére
Örülök neki, maradjon is úgy!
-
Ezekiell
veterán
válasz
CptAdamica #14 üzenetére
sajnos már az egész mobilos részleg árazása el van baszva.
De ettől még nem kell tapsolni hozzá.Pénztárcával kell szavazni: nem megvenni, és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged