Hirdetés
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
19Petya83
tag
Köszi a javaslatot, de a gyári launchernél az értesítési pöttyökben nem mutatja, hogy hány olvasatlan üzenet van, viszont én azt nagyon szeretem.
A mai kérdéseim:
1. Ma kint az utcán telefonálás közben jött mégy egy bejövő hívás. Nem foglalkoztam vele, el se vettem a fülemtől a telefont, mert gondoltam majd visszahívom. Viszont a bejövő hívás bekapcsolta a kijelzőt és a fülemmel valahogy teljesen lehúztam a fényerőt. Valamit be kell esetleg kapcsolni az ilyenek elkerülése végett?
2. Extreme digitalnal vettem a telefont, ahol 3 (!) év garanciát adtak rá. Ilyenkor be kell regisztrálni a hivatalos Oneplus oldalon a telefont?
3. Milyen autós tartót érdemes venni a telefonhoz, ami stabilan elbírja? Az sem baj, ha vezeték nélküli töltő is van benne.Eddigi véleményem a telefonról:
Az akkuidő számomra parádés. Több mint 7 óra sot 120Hz és FHD+ felbontás. A 120 Hz valami lenyűgöző. Egyszer visszaállítottam 60 Hz-re, mondván úgy is jó lesz. Hát nem lesz jó. 5 perc után vissza is állítottam 120-ra.
A súllyal és a mérettel még mindig barátkoznom kell, de bízok benne, hogy hamarosan megszokom. A rendszer minden érintésemre azonnal és szélsebesen reagál.
Ugyanazt a hüvelykujjamat kétszer regisztráltam és gyakorlatilag soha nem hibázik. Csak akkor, ha hamarabb veszem el az ujjam mint kéne. A P10 fizikai gombja gyorsabb volt és még az van berögzülve.
A fényképező nem nagy szám, de nálam nem is elvárás, hogy csúcs képeket készítsen. -
geryboro
senior tag
akkor leirom ide megegyszer mert a talalgatasok meg a tippelesek mellett talan a gyarin kivul eddig 1 olyan toltot irtak le ami kompatibilis lehet a telefon gyorstoltes szabvanyaval, es a leheten van a hangsuly, a masik pedig dragabb mint a gyari fej.
olyan tolto erdekelne, amivel minimum PD 15W(az eddigiek alapjan ha minden igaz, ez a gyors toltes szabvanya a telonak) tudja tolteni a telot, es 2-3 usb port lenne rajta.
ha lehet itthoni bolt legyen.
vagy esetleg leirhatna valaki a pontos A/W/V szabvanyt PD tolteshez, amit tuti fel vesz a telo,
mert akkor ugy furkesznek a toltok kozott.ez az egesz amugy hihetetlen, hogy 2020-at irunk ez ilyennel lehet szopni csucskeszulekkel.
mondjuk meg mindig jobb mint apple-eknal, de hagyjuk.
siralmas. -
KSparrow
őstag
A OP3 kijelzőjét kritizálták, mert pentile Matrix, vagy milyen kijezője volt, 5,5" 1280*1920. Napi használat közben egyáltalán nem volt zavaró, sőt, szerintem az egyik legjobb kijelzőm volt. A Nokia 9 képe világos, hideg, fakó volt utána. A Oneplus 8 pro kijelzője szerintem szuper, én semmi eltérést nem vettem észre, akkor se, amikor változtattam a kijelző felbontásán. Full HD fölött szerintem a telefonnak akkor van értelme nagy felbontást tudni, ha VR-ra van használva, amúgy teljesen fölösleges ezzel drágítani a telefont, úgyse látszik, és a böszme ujjainkkal se tudjuk megbökni a pixeleket.
Könyörgöm, a telefonom jobb konfig, mint az asztali gépem ( 1280-as LCD monitor, a gépben 8 GB RAM, a telefonom mindkettőt leverte.) Aztán mégis, melyiken megy a GTA , és melyiket használom facebook görgetésre 120 Hz-en... -
fairi
őstag
"Gorilla Glass 6, Micro SD bővíthetőség, FM rádió, DEX, 8K videó, 4K videó előlapi kamerával."
8K inkább parasztvakítás, igaz DEX pozitívum ha látsz bene fantáziát, ha nem akkor csak csicsa. 4k előlapi ha selfi videózni szeretsz.
nem az fontos mik vannak odaírva, te miben látsz hasznot. -
geryboro
senior tag
UK/US toltom van kenem is, ezzel szopok.
esetleg tud valaki valami varianst amivel tudnam gyors tolteni a telot?
gyari is megteszi, de akkor mar legyen a Nord fele Type-C - Type-C-lenne a legjobb.
Ha Blitzwolf-ban van olyan amivel tudnam vezetekesen gyorstolteni, az is jo lenne.. -
KSparrow
őstag
A kutya mindenit, de nem olcsó. Mondjuk olcsóbb, mint a Nillkin oldalán...
Más: Frissültem hivatalosan OTA OS 11.0.1.1 IN11BA-ra. Azóta minden kör után kidob az Among us, de ami a nagyobb baj, hogy a netbankom se tölt be (cib) a háttér megvan, és ott leáll. Vaakinek van hasonló gondja a frissítés óta?
[szerk: felhívtam a bankot, nem kompatibilis az app az android 11-gyel...] -
aTe014
aktív tag
- Arcfelismerés sokkal gyorsabb (mezőgazdasagban dolgozom, így a poros környezet miatt az ujjlenyomatolvasót nem hasznalom)
- Keskenyebb, így nem érződik olyan tepsinek a kezemben.
- Kijelzőben, rendszergyorsaságban, fényerőben egy picit jobb.
Ezek természetesen a 8Pro előnyei a 7Pro ellenében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma QHD felbontáson 120 Hz-es OLED kijelző, 5G-s képesség, bivalyerős hardver, új kamerarendszer, IP-védettség, vezeték nélküli töltés - a hosszú sor végén azonban egy 1000 eurós árcímke figyel.
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Suzuki topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós kamerák
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest