- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
f3rdzs0 #2180 üzenetére
tyhűű kiégtem. A letöltések működtek hotspoton keresztül ezért csináltam még egy full resetet hogy lássam igazam van e. By default automatára van állítva hogy a wi-fi amin van a telefon metered vagy sem. Ha bealllitom hogy unmetered akkor egyből leszed mindent magától. Ha automata akkor nem működik rendesen.
amúgy a full reset megoldotta az akadozó Home screen problémát is, szóval így már egész jól áll az update.sajnos dc dimming nélkül nem tudom használni a telefont, szóval kénytelen vagyok váltani még így is hogy ezek megoldódtak
-
KSparrow
őstag
válasz
f3rdzs0 #1309 üzenetére
Nekem nem volt bajom a Hole punch-csal, sőt. nem hittem volna, de még szeretem is. Emlékszem, amikor először láttam...
Nekem nem volt szempont, ezért is válltogattam. 808 után a Z10 IPS-e nem zavart, de az akku igen, ezért lett Z30. Ott imádtam a színeket, de a fullHD miatt váltottam OP1-re. Azt is nagyon szerettem, pláne a bambusz hátlapotA Sandstone talán egy hétig, ha rajta volt.. (fehér gyári tokban - Amúgy: Csak nekem volt teljesen külön dobozban a power brick? Vagy csak nem megelőzte a Oneplus az Apple-t?
) A 3-at már magam rendeltem, imádtam. Amikor le kellett cserélni, sokat gondolkoztam, Black Friday keretében volt is nálunk egy Nokia 7+, majdnem az lett, de nem OLED, és ezért vártam meg a Nokia 9-et. Annál nagyon zavart eleinte a kerek szélű kijelző, szerettem a szögleteset. Aztán végernek kaptam egy darabig Nokia 7.1-est, és azon megszoktam a Notchot. Szemeztem nagyon a 7T pro-val előtte, de ha már volt vissza kp 230-am a Nokiából, mikor visszakaptam a vételárat, már el volt döntve, hogy a 8 pro lesz.
-
KSparrow
őstag
válasz
f3rdzs0 #1307 üzenetére
Nekem FullHD-nál még szempont volt a kijelző felbontása.
Retró Nokia fan vagyok, - N82 és E90 páros használat után jött a Nokia 808, a Clear Black AMOLED kijelzővel. Imádtam. Utána kipróbáltam egy BB-t, és onnantól Z10 használó lettem, de nem bírta az akku az egy napot - Átálltam Z30-ra. Itt Ismét OLED kijelzőm lett a Z10 IPS-e után, és hát ég és föld. Utána, amikor a BB OS10 már félholt volt, váltottam Droidra - Oneplus 1, (2016 feb.) fél év után Oneplus 3. Azt az akku miatt tettem le, - jött a Nokia 9, amivel rengeteget szenvedtem, 3 alkalommal garanciáztatás után visszaadták a pénzt, és azóta (immáron 1 hónapja) megvan a 8 pro. Olyan volt, mintha ismét a Oneplus 3-at használnám. Élhető rendszer, és mintha mindig is ez a telefonom lett volna, imádom. Anyának vettünk most egy Xiaomi Mi 10 T pro-t, bár nem használtam rendesen, de azért az sem annyira rossz. Bár ugye folyton ingáztam OLED és IPS között a felbotás emelésével: Z10 (IPS) - Z30 (OLED) Oneplus 1- 3, Innentől maradni akartam OLED mellett - Nokia, majd OP8Pro. Xiaomi-t nézve lehet nem lenne rossz, de mr csak elvből sem adom.És itt vagyok
-
Rick4
félisten
válasz
f3rdzs0 #1004 üzenetére
Bemásolom, mire válaszoltam:
P40Pro-nàl mèg hasonlót sem tapasztaltam, sőt az arcfelismerès ès az ujjlenyomat is sokkal pontosabb volt.És bemásolom, mit válaszoltam:
ujjlenyomatot fel lehet jól és rosszul is tanítani, frissen mosott, és koszos kézzel is, erről gondolom nem a készülék tehet.
Ennek a dolognak nincs köze a néha pin kódot kéréshez, ha pin kódot kér néha, az nem a rosszul feltanított ujjlenyomat miatt lesz, és a pontosságot főleg nem befolyásolja. -
PeteePeti
őstag
Akkor ez nagyjából ugyanaz, mint nálam!
Kicsit megnyugodtam, hogy ezekszerint nem nálam van valami probléma!
Viszont, azt nem értem, hogy a YouTube videókon látott 0-100-as sprintet, hogy a picsben tudták produkálni 70 perc környékén!
Én sandstone tokot használok és ampere program szerint szinte nincs is különbség az áramfelvételben, ha rajta van, ahhoz képest, mint amikor nincs! -
Kronk
őstag
Akkor Veled már beszéltem FB-n, Te mázlista
Mennyire éri meg a töltő srácok, igazából nekem naponta kb 50%-ra merül a telefon, szóval ha a töltőn tudnám bármikor pihentetni, az volna a legjobb, nem kell állandóan a kábelre tenni esténként, nem baj ha lassabban töltő, ha nem megy a ventillátor, így legalább nem az asztalon feküdne a telefon -
PeteePeti
őstag
Nem használok ilyen alkalmazásokat! Repülőgép üzemmódba tettem előtte és kiürítettem a ramot! Amúgy meg alapból jó az üzemidő, tehát nem hinném, hogy a háttérben fut valami! Azért az durva fogyasztás lenne, ha így kitolná a töltési időt!
Melegedés az semmi extra! És ventilátor is végig ment töltés alatt!
Megköszönném, ha más is tesztelné a warp vezeték nélküli töltést! Szal várom a beszámolódat róla akkor majd! -
fairi
őstag
Kimondottan érdekes, míg battery saving aktív volt, addig a processzor szinte csúcson járt.
Majd maxon ment, 3 mag egészen 2.41 Ghz-en ment fixen(!!), közel 300 GiPS eredményt adott kezdetben,és kb 10 percnél volt az első kis throttling. Ha kijelzőt szabadon engedte az akkumenedzser, akkor azonnal 20% kisebb teljesítményt kapott a program., csak kettő mag éri el a 2 GHz-et, többit alapból leszabályozta. Az első throttling is sokkal hamarabb bekövetkeztt (6.perc).Oneplus szoftvereseinek nagyon finoman kell egyensúlyozni a SoC igényei és a kijelző igényei között.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest