Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Mukeey*
addikt
-
*Mukeey*
addikt
válasz
#40047616 #1592 üzenetére
Ezt értem persze.
De a cég ettől még nem kap több pénzt az eladott készülék után, szóval neki mindegynek kéne lenni. 2 éven belül minden régióst javitania kellene nekik.
Ezektől függetlenül az OP szerviz a jobbak közé tartozik. Áraik nagyon barátiak egy Samsunghoz vagy Applehöz képest szerintem.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Torony 1. #1587 üzenetére
Én sose értettem ezt a garancia dolgot. Mi a különbség, ha kínai webshopos egy készülék, vagy a gyártótól veszed? Mindegyiket maga a gyártó gyártotta, számára mindegynek kéne lenni, hogy te honnan szerezted be, nem? Hiszen ők azt eladták valakinek, nem lopott cuccokról van szó, megkapták az árát.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Techergo87 #1425 üzenetére
Nincs sajnos. Más laucher tudja.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Techergo87 #1374 üzenetére
S20 ultra a legszebb teló most szerintem. De az általad is sorolt okok miatt op8pro-t vennék.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
gyvince #1195 üzenetére
Én úgy hallottam, hogy nem lesz náluk. 😏
Hivatalosan kérdezték már másik topikban, mindig a sablon terelő választ adták, hogy "nincs info a készülékekről".
Valószínű nem ment náluk a 7tpro, végén akkori hivatalos ár alatt szórták ki a megmaradt készletet, 199ért volt kártyásban, mikor OP-nál 700€ felett volt. -
*Mukeey*
addikt
válasz
janosibaja #545 üzenetére
Szerintem az ára és a lyuk a kijelzőn eltántorít régebbi OP felhasználókat a váltástól.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
janosibaja #491 üzenetére
S20 ultra pár hónap múlva eldobja nagyon az árát. Használtban se fogja jól tartani az exynos miatt. De ez a Samsungokra általánosságban is igaz.
Oneplus azért talán jobb ebben, legalábbis én az előzőből gyorsan és jól szálltam ki... -
*Mukeey*
addikt
válasz
Levi941127 #435 üzenetére
6t-n kb 118-119gb volt, ha jól emlékszem.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
janosibaja #414 üzenetére
Már a 7pro-ban is nagyon jó, simán hozza a régebbi normál olvasók gyorsaságát.
-
*Mukeey*
addikt
-
*Mukeey*
addikt
Most végülis ez a melegedéses dolog egyedi vagy minden 8pro ilyen? Más fórumokon meg yt tesztekben nem említik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma QHD felbontáson 120 Hz-es OLED kijelző, 5G-s képesség, bivalyerős hardver, új kamerarendszer, IP-védettség, vezeték nélküli töltés - a hosszú sor végén azonban egy 1000 eurós árcímke figyel.
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Horgász topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Háztartási gépek
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest