- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Mukeey*
addikt
válasz KSparrow #1595 üzenetére
Én ezzel mind tisztában vagyok.
Nálam, egy egyszerű világban ez úgy nézne ki, hogy a gyártó mindegy kinek adja el, 2 év garit vállalna rá. Bárhonnan vissza lehetne küldeni hozzá, javítja, visszapostázza. Egyszerű lenne és mindenki örül
....aztán felébredtem közben😂[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
válasz #40047616 #1592 üzenetére
Ezt értem persze.
De a cég ettől még nem kap több pénzt az eladott készülék után, szóval neki mindegynek kéne lenni. 2 éven belül minden régióst javitania kellene nekik.
Ezektől függetlenül az OP szerviz a jobbak közé tartozik. Áraik nagyon barátiak egy Samsunghoz vagy Applehöz képest szerintem.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
válasz Torony 1. #1587 üzenetére
Én sose értettem ezt a garancia dolgot. Mi a különbség, ha kínai webshopos egy készülék, vagy a gyártótól veszed? Mindegyiket maga a gyártó gyártotta, számára mindegynek kéne lenni, hogy te honnan szerezted be, nem? Hiszen ők azt eladták valakinek, nem lopott cuccokról van szó, megkapták az árát.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
-
*Mukeey*
addikt
válasz Techergo87 #1374 üzenetére
S20 ultra a legszebb teló most szerintem. De az általad is sorolt okok miatt op8pro-t vennék.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
válasz gyvince #1195 üzenetére
Én úgy hallottam, hogy nem lesz náluk. 😏
Hivatalosan kérdezték már másik topikban, mindig a sablon terelő választ adták, hogy "nincs info a készülékekről".
Valószínű nem ment náluk a 7tpro, végén akkori hivatalos ár alatt szórták ki a megmaradt készletet, 199ért volt kártyásban, mikor OP-nál 700€ felett volt.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
-
*Mukeey*
addikt
válasz janosibaja #545 üzenetére
Szerintem az ára és a lyuk a kijelzőn eltántorít régebbi OP felhasználókat a váltástól.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
válasz janosibaja #491 üzenetére
S20 ultra pár hónap múlva eldobja nagyon az árát. Használtban se fogja jól tartani az exynos miatt. De ez a Samsungokra általánosságban is igaz.
Oneplus azért talán jobb ebben, legalábbis én az előzőből gyorsan és jól szálltam ki...iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
-
*Mukeey*
addikt
válasz janosibaja #414 üzenetére
Már a 7pro-ban is nagyon jó, simán hozza a régebbi normál olvasók gyorsaságát.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
válasz PeteePeti #389 üzenetére
Ezt én se tudnám elfogadni, főleg amennyibe kerül. Ha csúcsot választok akkor menjen qhd-n a 120hz.
@fairi: miért egyértelmű, hogy a Samsung jobb választás az Usában? Még sd865-el sem biztos, hogy azt választanám. Max fotózásban lehet jobb a 8pro-nál...
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
Most végülis ez a melegedéses dolog egyedi vagy minden 8pro ilyen? Más fórumokon meg yt tesztekben nem említik...
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest