- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
addikt
Tévedsz, nem lehetetlen. Kell hozza egy mitikus 160 dolláros kupon. Igaz megszerzéséhez szükséges egy kisebb falunyi hű segítő vagy nagyon jó programozói tudás és kapcsolat. Átlag embernek lehetetlen főleg ahogy áll a Ft. Vagy ha valaki augusztusba vett dollárt és eltette számlára, annak most 211 000-be kerül egy oneplus 8 pro 8Gb. (akkori árfolyamon számolva)
-
ferrari1
őstag
Banki alkalmazás hiánya számomra bosszantóbb tud lenni ha hirtelen kellene, mint az AOD megléte. ...na meg a tripla sms... Sokat küldök munkám miatt. Sok olyan idősebb kollégának többek között, akiknek csak piros / zöld gomb telefonjuk van.
Fotók meg google fotókban biztonságban vannak 🙂
[ Szerkesztve ]
-
stigma
addikt
-
fekomat
tag
Én is nagyon hiányoltam az AOD-t, így feltettem azt a 11-et, amit a hivatalos oldalról lehet letölteni. Minden gördülékenyen megy, fagyást nem tapasztaltam, igazából bugot sem. Az akkuidőn viszont azt veszem észre, hogy erőteljesen csökkent. A Chrome 20-30% körül fogyaszt, amit nem is értek... Örülök, ha egy nap összejön QHD+120Hz mellett.
-
Rick4
félisten
300K-ért kapsz csúcshardvert, és egy alap szoftvert, és pont az a poén, hogy azt raksz rá onnantól, amit akarsz. Ha nem lehetne álligatni semmit, akkor apple lenne a készülék neve, olyat kell venni, és nincs gond.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
f3rdzs0
senior tag
hát csak ha mindenki igényét így beleraknák opcionálisan akkor pontosan ott tartanának mint a nova launcher, aminek a beállításával nem akarsz szarakodni.
szóval felhasználói élmény szempontjából érthető, hogy miért nem raknak bele minden cuccot, mikor van rá másik appf3rdzs0
-
Rick4
félisten
a kamerán nem tudom, mit lehet javítani, nagyon korrekt képeket csinál, az IP védettség megvan, a 7T pro-val ellentétben ennél van valós proximity szenzor, tehát lezár a kijelző, ha telefonál az ember, szerintem ez egy igen jó készülék, a 6-osmomat szerettem ennyire. Sejtésem szerint a még gyorsabb töltés, meg pár apróság, és nagyon nem tudnak mást bepakolni már...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
aTe014
aktív tag
Nekem is 5% körül megeszik alvás közben, pedig előtte wifi off, és gondosan bezárok minden alkalmazást. Pl. ha reggelre 100%ra tölti fel, leveszem az áramról a készülődés erejéig, fél óra múlva, amire elkészültem, már 99-98%-on van, úgy hogy hozzá se nyúltam, és továbbra is wifi off.
Összességében, ha valaki kérdezi, akkor nem éppen az acélos üzemidőt szoktam kiemelni, az inkább olyan "mehhh”, de kárpótol a gyönyörű kijelző és a laggmentes gyorsaság.
[ Szerkesztve ]
i14Pro
-
Rick4
félisten
NEki minden ok, mert felvitt egy állapotot, csak amikor fogod a telefont, nem ugyanúgy nyomod az ujjad, és nem ismeri fel. Nálam 100%-os, már a 6-osban is tökéletes volt, igaz, ott 4-5 ujjal tanítottam fel ugyanazzal az ujjbeggyel, de tévedhetetlen volt. Csak gondold végig, mennyi módon nyomod oda az ujjad, különböző szögekben, különböző erővel. Ezeket kell megismertetni vele egyesével.
-
Rick4
félisten
Az nem lehet, hogy az ujjlenyomat feltanítás rosszul lett elvégezve? Megvan annak is a megfelelő módszere, amikor minden lehetséges szöget, erősséget (ekkor kiterül az ember ujjbegye) gyengeséget (ekkor íves lesz) előre húzottat (ahol nyúlik a bőr) stb stb végigveszel. egyszer kell megcsinálni. Halálpontosan dolgozik, veszett gyors, és ugye van egy fontos dolog, amit kár lenne kihagyni, ezek mellett más ujjával nem nyílik, mert ez annyi ponton hasonlít össze mintát, hogy esély sincs más ujjával nyitni.
-
Rick4
félisten
Szerintem még 3-asom lehetett, mikor elsőként felfedeztem ezt az updatert, aztán elkezdtem szajkózni, hogy használjátok, mert tök egyszerűen megy vele a frissítés, utána még egy csomóan erőlködtek a vpn-nel, aztán szép lassan beépült a köztudatba, hogy mégiscsak ez a legegyszerűbb módszer, neked is ajánlom, ha a 10.5.8 van fent, akkor tedd fel, pár kattintás, és már szedi is le a legfrissebbet. Elég sok dolgot javíthattak, ha több, mint 2GB adat jön le.
-
Rick4
félisten
Vagyis a OP nem foglalkozik nem tőle vett készülékekkel? Amúgy igaza van, nyilván 1000 ilyen eladott készülékből fogja finanszírozni annak a kettőnek a javítását, amivel baj volt. Ha kinában olcsón adja (hiszen a kínai kereskedő is jóval kevesebbért adja), akkor azon nincs annyi haszon, de marad a nyűg.
Facebookon valaki írta, hogy a OP 1 év garit vállal az ismeretlen forrásból való készülékekre, kissé hihetetlennek tűnik, hogy a sajáthoz meg mér az order number is kell.
Megjött amúgy az egyik 8 Pro, 12/256, mindenben egy picit jobb, mint a 7T pro, mondhatni megérte a cserét, asszony a kéket akarta, végülis újabb, szebb, de csak egy leheletnyivel. Holnap már a sajátom is az asztalon lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
Ez akkor végülis mit akar jelenteni? Hogy nem vállalnak, vagy csak fizetősben vállalnak? Anno a gearbestes 6-osomra azt írták OP supporték, hogy fizetős csak. Az mi, hogy eltérő, meg kérdezd ahol vetted? Nem akarjuk javítani szaga van a dolognak...
-
spawn21
veterán
Őszintén? :D
Nagyon jól. Gms nélkül használom. Google naptár és gmail helyett Outlook van fent. Mindent tud ami nekem kell. K&H app megy. Mindent meg tudtam oldani elég gyorsan. Kivéve Google fotók. De az nem igen érdekel már.
Ha bármi kérdésed van írj privátot. Mielőtt Lebas...nak minkets24U+15p
-
CptAdamica
veterán
Már körül-belül tavaly decembere óta 10-es droidon van, Bluetooth szakadozás nekem is volt az év első felében, viszont most már nem szoktam észre venni, hogy szakadozna. Összességében nem rossz, most 15-ös bétán vagyok, stabil, de az aksió idő lehetne jobb, talán a 13-as bétánál volt a legjobb az aksi idő.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
aTe014
aktív tag
Inkább kihalt legyen, mint szoftveres, hardveres problémától tele (pl. ez-meg-az nem működik az utolsó frissités óta, melegedés, lefagyások...).
Szerintem nem az a jó telefon, amiben 5-10.000 hozzászólás van 3 hónappal a megjelenés után. Remélem, velem együtt véve sok elégedett, csendes felhasználó olvassa a topikot.
Én is 7 Pro-ról váltottam, és még onnan is minőségi váltásnak érzem.
i14Pro
-
kchris78
veterán
na ja... érdekesek a oneplus régi használtárai is, azok sem nagyon jeleskednek sajnos 7 7pro/ és lejjebb... és a 8 pro most ami garis is 300/felette vannak. mondjuk a 11 pro max iphone is 450 körül van hivatalos áron és nézegetem már egy ideje hogy váltanék, 300-310 körüli használtáron _egy_ darabot nem adtak el egy hete.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Az meg milyen? Most nézem a Nexusomon és fejlesztői beállításokban nálam ki van kapcsolva az automatikus rendszerfrissítések. Továbbá az Androidos biztonsági hibajavító csomag szintje 2017. április 5., ahogy a kernel verziója is 2017-es, szóval azóta nekem nem frissített.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
törölt tag
A haptic visszajelzés és a gyenge rezgés nagyon nagyon jó. Viszont ennyit tud, erősre állítva is nagyon gyenge. Ha jól tudom 8-as is ugyanezt kapta.
Én egy 1 év 7 Pro használat után jöttem rá, hogy a mérethez is csak hozzászoktam, de ha kezembe fogok egy kissebb telót az sokkal kényelmesebb. Hatalmas kezem van, de így is esélytelen ekkora méretnél a kényelmes használat. A 90-120 hz pedig akkora overkill hogy csak na. Tényleg jó dolog, nekem is tetszik, viszont.. Néhány napja átállítottam 60 hz-re és nagyjából két nap alatt úgy hozzászokott a szemem, hogy csak akkor veszem észre ha nagyon figyelem. 90 hz így még jó, de a 120 hz olyan kevés helyen támogatott, hogy semmi értelme. QHD is csak közelről szép, normál használat mellett nem sok értelme van. Elég heavy user vagyok, sokat is használom a telefont, de még így is azt mondom, hogy teljesen felesleges.
[ Szerkesztve ]
-
NemMo
őstag
Igen ez a generációs lemaradást én is hasonlóan gondolom illetve nekem sem a szívem csücske a batár kivágás, de nagyon izgatja a fantáziám az ios. Az értékállóság nálam előny, mert 3-4 hónapja használom a telefonom és mégis nézegetek, hogy mit vegyek.
Kedves op tulajok, akik válaszoltak nekem, köszönöm szépen ez megnyugtatott. Nagyon az 8 pro felé húz a kezem, ha ma megrendelném, akkor jövő héten már nyúzhatnám isUtomi!
Miután elküldtem ezt a kommentet láttam az írásod. Sokat segített köszi. Eldöntöttem, ha belevágok, akkor op lesz.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Igen, én is erre gondoltam, szerintem is leghamarabb jövő tavaszra lesz annyi. De remélem én is a válság felülírja.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
CptAdamica
veterán
Ha csúcs telefont akarsz venni és 3xx ezer könyékén gondolkozol, ahol a rivális Samsung, Apple, Huawei, Xiaomi (lol, már ezt is le lehet írni) modellek is tartózkodnak, akkor nyugodtan vehető. Gyors rendszer, szerintem a kamera is jó, uptodate... A rendszer még midig fényévekkel jobb, mint a Samsung, Huawei, Xioami trióé és szerintem az esetek többségében a rendszert látod, használod.
[ Szerkesztve ]
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest