- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
Létezik hogy ez a telefon gyengébb térerõben mint a Samsung Note 10+ vagy a Huawei P30 ? Ezeket a telefonokat használtam az utóbbi 6-7 hónapban és sajnos nekem ez tünik a gyengébbnek.
Lassan már gondolkodom egy P30 Pro-n, mivel google-hoz vagyok kötve.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MODERÁTOR
válasz CptAdamica #592 üzenetére
Még ismerős se kell
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
MODERÁTOR
Mennyiben szenvedek hátrányt ha itthon veszem meg (mobilcorner, smartshop, firstphone) ill mennyivel vagyok előrébb ha a gyártótól rendelem be? elvileg ki lehet csikarni 5% kedvezményt a telóra.
-
Bazi.Joe
tag
Sziasztok!
Az üzemidővel elégedettek vagytok? Egy Galaxy S20+hoz képest remélem jobb!
A cikkben szereplő melegedéssel nem találkoztatok?"Dicséretre méltó, hogy QHD felbontás mellett is elérhető a 120 Hz, gyönyörű is a kép, csak épp egyáltalán nem stabil a végeredmény: még szobahőmérsékleten is gyorsan bele lehet futni abba, hogy néhány percnyi forrósodás után a mobil visszaszabályozza a teljesítményt, majd jelzi, hogy ideje kikapcsolni a nagy fogyasztókat - az extra fogyasztás ténye mellett pedig biztos vagyok abban, hogy a többség a felbontásból és/vagy a képfrissítésből engedni fog."
-
CptAdamica
veterán
Már körül-belül tavaly decembere óta 10-es droidon van, Bluetooth szakadozás nekem is volt az év első felében, viszont most már nem szoktam észre venni, hogy szakadozna. Összességében nem rossz, most 15-ös bétán vagyok, stabil, de az aksió idő lehetne jobb, talán a 13-as bétánál volt a legjobb az aksi idő.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
NFLfan
kezdő
Nálatok is IN2023 a modellnev? Érdekes...
-
MODERÁTOR
válasz CptAdamica #578 üzenetére
Most meg 9es alapu a rendszer? Nalam atallt a mate 10pro android 10re es egy kalap szar lett. Akadozik a BT, fagy a chrome, a kamera is rosszabb...mar ugy voltam, hogy ha hazaerek rendelek egy op8 prot.
-
CptAdamica
veterán
-
spawn21
veterán
Ti hogy álltok a véletlen érintés értékeléssel? Nekem akad bőven. Tokban használom.
Viszont amit észrevettem, hogy
90 hrz felett alig látni a különbséget
Kamera egész jó , de a 7t prot is szépen helyrehozták
Kicsit hangosabb hangszórókViszonylag pozitív a fejlődés, de nem akkora. Szerintem nem éri meg 7t próról erre jönni
s24U+15p
-
Ubi
tag
Sziasztok! Gondolkodom egy 8 Pro fekete változat beszerzésén és cserélném a 6T modellt. Mennyire gyűjti az ujjlenyomatokat a "csillogós" hátlap? És bármire is kevés volt már valakinek a 8GB ram??? Nem érzem, hogy szükségem lenne a 12 gigára, de lehet tévedek. Köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
HTC Desire - HTC Sensation - HTC One S - HTC One (M7) - HTC One (M8) - HTC One M9 - OnePlus 3 - OnePlus 5 - Huawei P10 Plus - OnePlus 6T - OnePlus 8 Pro - iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 7
-
karfiol1
csendes tag
válasz janosibaja #545 üzenetére
Igen, annyira jó a telefon és annyira hibátlan, hogy nincs miről beszélni.
-
spawn21
veterán
Üdv.
Zöld darabot szereztem be a gyártótól. Eddig tetszik :)
s24U+15p
-
MiklosSaS
nagyúr
Beléptem én is egy fekete alap verzióval. Egy note 10+ telefont váltott, aminek 4 hónapos lévén beégett a kijelzöje.
Utolso OP telefonom az a sima 6-os volt. Remélem rendben lesz.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
calvin76
tag
válasz janosibaja #554 üzenetére
Igen ott is voltam/vagyok
Csinálok majd pár képet azonos beállításból, de azért talán senki nem fog itt megkövezni ha azt mondom, hogy csak a kamera nem éri meg az árkülönbözetet (a P20Pro-hoz képest). Amennyiben neked az az elsődleges akkor P40 Pro... -
aTe014
aktív tag
- Arcfelismerés sokkal gyorsabb (mezőgazdasagban dolgozom, így a poros környezet miatt az ujjlenyomatolvasót nem hasznalom)
- Keskenyebb, így nem érződik olyan tepsinek a kezemben.
- Kijelzőben, rendszergyorsaságban, fényerőben egy picit jobb.
Ezek természetesen a 8Pro előnyei a 7Pro ellenében.
[ Szerkesztve ]
i14Pro
-
NFLfan
kezdő
Visszatértem egy 256/12 modellel. Nem tudok élni úgy látszik Oneplus telefon nélkül 😁 Galaxy S20 rohadt nagy csalódás. Nem hittem el, hogy annyira rossz, mint írják, de tényleg az... Mindenkinek jó egészséget a O+ 8 Pro hoz. Aki játszani is akar a telefonján, az ne sokat habozzon Firstphone nal van most 300ert, de az csak 1 év gari.
-
tovgab
aktív tag
Látom itt többen is írtátok, hogy 7 Pro-ról váltottatok. Le tudnátok írni, hogy mik a tapasztalatok? Én is nagyon gondolkozok egy 8 Pro beszerzésén. 2 dolog csábít nagyon, a wireless töltés, meg a kijelzőbe épített előlapi kamera (az előző O+-okon nagyon szerettem az arc alapú képernyőfeloldást, de most pop-up-pal olyan furcsa, hogy mindig előugrik, ezért nem is használom )
Talán a kijelzője lehet egy kicsit jobb (tudom, hogy spec.-ben sokkal jobb, de gondolom mindennapi használatban annyira nem jön ez ki?!), meg a kamerája nagyon...O+ 5T ► Samsung Note 9 ► Huawei Mate 20 Pro ► Xiaomi MI 9 SE ► O+ 7 Pro ► O+ 8 Pro ► Poco F4 GT ► iPhone 13 Pro Max ► iPhone 15 Pro
-
MODERÁTOR
válasz janosibaja #554 üzenetére
Egyelőre itt találtam csak, de rendelhető állapotban [link] vagy 12/256-os 320-ért ami lehet, hogy mégjobb választás (bár sztem semmi nem használ ki 12GB-ot) [link]
-
janosibaja
őstag
válasz calvin76 #552 üzenetére
A P20 Pro fórumról vagy ismerős nekem! Az éjszakai kamera és a normál kamera milyen a hüvelyéhez képest?
Uraim, nem beszólni akartam, nem vagyok troll, csak variálok, hogy mi legyen a következő mobil Majd, ha pénz is lesz rá. A koxx kolléga által írt 299 eFt kezd egészen jól hangozni, rákeresek.
-
calvin76
tag
Ez csak azt jelenti, hogy a magyar szériákban nem jött elő a kijelző probléma és más sem nagyon. Én P20Pro- ról jöttem át és nem bántam meg, az persze másik kérdés, hogy anyagilag nem volt racionális döntés inkább a kíváncsiság hajtott.
-
*Mukeey*
addikt
Szerintem az ára és a lyuk a kijelzőn eltántorít régebbi OP felhasználókat a váltástól.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest