- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
rebelinside #1340 üzenetére
Köszi az infót, habár engem annyira nem zavar, kevés viedot nézek youtube-on.
Nekem a fura az volt , hogy előző romban az akksi jele volt mindig olyan az Akkumlátor menüpontban ami merülni akart illetve a sttatsubar-on volt egy ikon amire rájöttem 1 nap után, hogy a készülék forgatás (rotation) kikapcsolását mutatta ami rohat zavaró volt.
Viszont ezzel a frissítéssel már megszűntek a gondok. -
oba
addikt
válasz
rebelinside #1243 üzenetére
A oneplus telefonoknál a gyári kamera appban mindig is lesz mozgó témánál bemozdulás, ezt már el kell engedni
Én már beletörődtem...
Nagy szerencséjük, hogy a GCam tényleg szépen működik.
-
fairi
őstag
válasz
rebelinside #1236 üzenetére
OOS10 jól működött és stabil volt, minden ment és jobb volt a kép, sokkal természetesebb.
legújabb OOS11-nél bugok vannak, nem tudom javítva lett-e már.
root nem kell, igazából csak telepítés megy. mellé egy xml fájl betétele és optimalizálva is lesz a oneplus 8 pro-hoz -
spm
tag
válasz
rebelinside #1178 üzenetére
Na megittam néhány bátorító karanténkönnyítőt és rányomtam a rendelésre. Jövő héten egy újabb pro tulaj érkezik!
-
tovgab
aktív tag
válasz
rebelinside #1169 üzenetére
Hello!
Gyárilag van rajta fólia, de az elég hamar karcolódik és én a tapintását sem szeretem, ráadásul a vissza mozdulatnál mindig beleakad az ujjam, mert nem ér ki a kijelző széléig, ami rohadt idegesítő.
A 7 Pro-val sokat sz*ptam mire megtaláltam azt az üveget ami a széleken is tökéletesen leragad. Nekem csak ez vált be.
Tokból én is Nillkin TPU-t használok, ami annyiban jobb, mint amit mellé csomagolnak, hogy talán kicsit vékonyabb, kicsit jobb minőségű anyagból van, és a szélei recések, ami a fogásban sokat segít, de a Sandstone-ban sem fogsz csalódni, az tuti. -
válasz
A gyári sandstone a legjobb ami valaha a kezemben volt. Oké nem egy rugged armor tok, de gyönyörűen rásimul, vékony és iszonyat jó a fogása, olyan mintha finomszemcsés smirglit fognál.
-
KSparrow
őstag
válasz
Szia, a Fólia kérdésben nem tudok nyilatkozni - ez engem is érdekelne.
Nekem a gyári van rajta, 1-2 kisebb sérülés van már (sútló fényben látszik 2 mikrokarc), de semmi, ami átmenne. Ez a dolga. A tapasztalatom eddig a gyári fóliával pozitív - Az előző, Oneplus 3 telefonomon még a mai napig a gyári fólia van fent. Hallottam a 7pro-nál valami hidro-mittoménmiről, hogy az jó az ívesre, meg ráfeszül.. de tapasztalatom nincs vele.Tokból én a gyárit felpróbáltam, de nem használom. Helyette ezt a Nillkin tokot nyúzom, én kaptam a telefonhoz. A 3-hoz is Nillkin volt, ehhez is, teljesen meg vagyok elégedve vele.
Úri huncutságból rendeltem egy ilyet, majd meglátjuk milyen, HA megjön. Ez is kék, a telefonom is, szerintem szép lesz. -
válasz
rebelinside #1165 üzenetére
"The problem affects OnePlus 8 and 8 Pro devices running Oxygen OS 11 open beta 3." ezért nem használunk betat. Így jártak.
-
KSparrow
őstag
válasz
rebelinside #1091 üzenetére
Nekem szerintem átlagos kezem van. (19 cm a csuklóm végétől az ujjam hegyéig, széltében 11 cm. teljesen nyitva 23 cm a nagy araszom. A 8 pro 11*8*1 cm, a Nillkon tokkal. Ugye a kávákkal nem kell nagyon számolni, szóval kb ez a 8*11 cm az érintőrész. Az ujjlenyomat 4 cm-re van az aljától, szerintem kényelmes pont. az oldalgombokat is jól el lehet érni. Az ikonokat jól el lehet rendezni, de akezelés nagy része úgyis a kijelső alsó feléből megy. Az egyetlen necces kérdés a felső redőny, de az OxygenOS ebben is szuper- ha üres részen lefelé swipe-olsz egyet, akkor lehúzza, vagy be lehet állítani, hogy a vissza / home / recents gombok csináljanak valamit, ha hosszan nyomod (nekem kikapcsolja a screent) vagy duplát böksz - nekem pl lehúzza az előbb említett redőnyt.
Szóval szerintem kiváló méret, bár kicsit nehéz tőle lehajolni
Az egyetlen, amit hiányolok, hogy 3 navi gombbal nem lehet váltani az előző alkalmazásra - OP3 és Nokia 9 is tudta, nagyon jó feature, szerettem, de a teljes gesztusvezérlést nem tudtam megszokni. -
KSparrow
őstag
válasz
rebelinside #1086 üzenetére
Én Samsungot személyes meggyőződésből nem vettem sose. Igazából szerintem nem egy 10 perc nyomogatás után látod, milyen a telefon. Be kell lakni, kell 1-2 nap. Én egyszer fogtam 7 pro-t a kezemben, megnéztem, de 1-2 csilli feature-t leszámítva (mint a szabadesésben visszabújó kamera) nem néztem meg rajta.
De nekem a 8T előtt Oneplus 3-am volt. Igen, a kettő között volt egy köröm Nokia 9-cel is, első vevők között voltam itthon, de sorozatosan jöttek a hibái. A Oneplus 3 az akkut leszámítva stabil harcos volt végig, addig is bármikor, amíg a 9 szervizben volt.
Kapott Android 6 után 7 és 8-ast is, majd meglepetésként egyszer csak jött a 9, szóval a támogatás teljesen jó. 2017-ben megnéztem, meddig megy el kikapcsolás nélkül: 2017 óránál (azaz 3 hónap után) már megesett rajta a szívem, újraindítottam. Atombiztos, jól összerakott telefonok ezek. -
Rick4
félisten
válasz
rebelinside #1086 üzenetére
A 3-as óta csak Oneplus telefonjaink voltak. Nem kell kipróbálni, a specifikációból már minden egyértelmű.
-
Rick4
félisten
válasz
rebelinside #1022 üzenetére
Érdekes, érthetetlen, hogy ez egyik percről a másikra megtörténik. Van bármiféle magyarázat, mi áll a dolog hátterében, ha előtte két évig jó volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest