Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
Új hozzászólás Aktív témák
-
geryboro
senior tag
ugy kb a huawei utan all be a sorba a telo, amennyi bloatware van rajta, majd xiaomi es samsung, samu tele van szorva minden sz*rral.
igy 2 hetes hasznalat utani tapasztalatok:
porog mint sz*r, kijelzo vmi brutaljo.
120hz szivja az akksit rendesen.
battery endurance rating a huawei mate 8 melle sorolja,
szerintem hozna is 60hz-en, de nem azert vettem.
igy kicsit a mate 20pro-tol van lemaradva SoT-ban, a toltes valamivel lassabb, de egy napot kibir.
kameratol tobbet vartam, eleg agressziv az AI, funkcionalitasban elmarad a huawei-tol, foleg igy hogy a szinszuro objektiv diszfunkcionalis.
hangeroben derék, bar a sztereo balansz a beszedhangszoro fele billen, de szepen hozza az elvartakat.
rendszer programkezelese jobb mint a miui, meg az emui, de samsungetol valamivel elmarad.
smooth meg minden, de 120hz-en ami valljuk be dinamikus, azert fhd+-on is neha meg-meg akanak a jatekok.
mindent osszegezve ez es a mi10 pro kozott vacilaltam, nem bantam meg hogy ez lett.
talan 2 evet ez is elfog menni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma QHD felbontáson 120 Hz-es OLED kijelző, 5G-s képesség, bivalyerős hardver, új kamerarendszer, IP-védettség, vezeték nélküli töltés - a hosszú sor végén azonban egy 1000 eurós árcímke figyel.
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest