- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Netfone
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horvi
őstag
válasz
bollokcs80 #3999 üzenetére
Szia,
Akkor nagy vonalakban leírom, hogy most hol tart a dolog. Igaz én nem javításra küldtem vissza cuccot hanem nem tetszett a füles aztán azt küldöm vissza. De szerintem nagy vonalakban ott is így meg.
Kértem RMA-t és arra azt írták, hogy 48 óra alatt elbírálják.
Ez megtörtént és kaptam 2 e-mailt. Az egyiket az OP küldte a másikat meg a UPS. Van bennük egy link amivel egy szállítói címkét kapsz. Igazából mindegy melyik linket használod, ugyanoda jutsz velük. Ezt kell kinyomtatnod 2 példányban.
Ha a UPS oldalán csinálod akkor ott lehet kérni futárt meg, hogy kiviszed a csomagot egy UPS pontra. Ezzel a részével nem kell foglalkozni.Utána becsomagolod a telót és a csomagolásra ráragasztod az egyik példányt. Aztán jön érte a UPS futár és elviszi. Elvileg a másik példányt alá kell vele íratni.
Nekem ez úgy nézett ki, hogy jött tegnap a levél 19:15-kor ma meg már itt volt a futár kb 11-kor, hogy vinné a csomagot. Mondom nincs kinyomtatva a papír mert esélyem sem volt rá kb. Azt mondta, hogy ez így jogos, és visszajönnek a cuccért holnap.
Szóval azt a szállítói címkét mindenképpen ki kell nyomtatni és ráragasztani.Egyelőre nálam itt áll a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Messziről roppant megkapó a matt kék 7T, amely tripla hátlapi kamerát, Snapdragon 855+-t és 90 Hz-es képfrissítést kínál, ám közelről már előbújnak a problémák.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Elemlámpa, zseblámpa
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest