Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Netfone
- Honor Magic V2 - origami
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horvi
őstag
válasz bollokcs80 #3999 üzenetére
Szia,
Akkor nagy vonalakban leírom, hogy most hol tart a dolog. Igaz én nem javításra küldtem vissza cuccot hanem nem tetszett a füles aztán azt küldöm vissza. De szerintem nagy vonalakban ott is így meg.
Kértem RMA-t és arra azt írták, hogy 48 óra alatt elbírálják.
Ez megtörtént és kaptam 2 e-mailt. Az egyiket az OP küldte a másikat meg a UPS. Van bennük egy link amivel egy szállítói címkét kapsz. Igazából mindegy melyik linket használod, ugyanoda jutsz velük. Ezt kell kinyomtatnod 2 példányban.
Ha a UPS oldalán csinálod akkor ott lehet kérni futárt meg, hogy kiviszed a csomagot egy UPS pontra. Ezzel a részével nem kell foglalkozni.Utána becsomagolod a telót és a csomagolásra ráragasztod az egyik példányt. Aztán jön érte a UPS futár és elviszi. Elvileg a másik példányt alá kell vele íratni.
Nekem ez úgy nézett ki, hogy jött tegnap a levél 19:15-kor ma meg már itt volt a futár kb 11-kor, hogy vinné a csomagot. Mondom nincs kinyomtatva a papír mert esélyem sem volt rá kb. Azt mondta, hogy ez így jogos, és visszajönnek a cuccért holnap.
Szóval azt a szállítói címkét mindenképpen ki kell nyomtatni és ráragasztani.Egyelőre nálam itt áll a helyzet.
Hello darkness, my old friend...
-
tomp
félisten
válasz bollokcs80 #3997 üzenetére
Én több mint 1éve használom de ilyet még nem tapasztaltam. Lehet a terminállal volt valami mert utána az interspar terminálján már azonnal ment.
-
Horvi
őstag
Szia,
Láttam, hogy volt RMA ügyed. Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem. Az instrukciók alapján a UPS oldalon elkészítettem a szállítási címkét. Utána, hogyan tovább?
Volt egy olyan lehetőség, hogy futár igénylése, ott viszont mindenfélét ki kell tölteni.
Viszont a OnePlus levelében meg csak annyi van, hogy csomagoljam be a cuccot, nyomtassam ki a szállítási címkét 2 példányban a futár meg majd jön aztán írassam alá level az egyik példányt.
Most akkor melyik a valós?
Köszi!Hello darkness, my old friend...
-
tomp
félisten
válasz bollokcs80 #3989 üzenetére
(7T Pro) Android 11 OB1: az imént fizettem 2 helyen. Media Markt: érintem majd a GPay közli, hogy "Ez nem sikerült" a terminál meg csipog mint a bolond. 5x érintettem mire okés lett.
Utána interspar. Azonnal sikerült mint mindig. Azaz most eleve van valami... -
ghiottone
nagyúr
válasz szabi__memo #3990 üzenetére
Tudnák róla mesélni. Motorola Atrix 2, Razr I, Moto X1 utolsó rendszer frissítések, de a legnagyobb gond az atombiztos, majd másfél évig használt (előtte max. 8 hónap volt egy teló), közel stock Moto Z2 Force android 9 frissítésével volt - ami kvázi használhatatlanná tette a wifit és néha a hívásoknál is gond volt. Utána keresgéltem pár hónapig majd lett a 7T, amit szintén megbízhatónak tartok, így 14 hónap után és már félek tőle mit fog elcseszerinteni a 11-es rendszer.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Linkin1994
senior tag
válasz szabi__memo #3990 üzenetére
Ez az android rákfenéje minden gyártó átszabja a rendszert már ott vannak hiba lehetőségek + az se segít hogy 100 féle procira kéne optimalizálni a rendszert.Ha már mindenbe majmolják az Apple-t ebbe is kéne évi max 5 telefon a világ eggyik legnagyobb erőforrásával rendelkző cége se ad ki évente 30 mobilt. Lehet ez a kulcsa hogy az ios stabliabb
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
szabi__memo
nagyúr
válasz bollokcs80 #3989 üzenetére
Hogy tudják az eredeti jól működő rendszert így elb..ni a gyártók, hihetetlen
-
bollokcs80
Korrektor
A legújabb stabil update elcseszi a GPayt: [link]
Egy hibát befoltozunk, két újat kinyitunk....
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
törölt tag
válasz Linkin1994 #3987 üzenetére
De a security patch az android része nem a gms-é. Google nélküli huawei is ugyanúgy megkapja őket. Javítsatok ki ha tévedek.
-
Linkin1994
senior tag
válasz szabi__memo #3985 üzenetére
A baj abban gyökerezik hogy mivel kínaik és kínában nincsen google így annyira nem érdekli őket a security patch fejlesztése.
-
törölt tag
válasz Linkin1994 #3984 üzenetére
Mondjuk szerintem akik háborognak azok se azért teszik mert annyira félnének attól hogy nem a legújabb a biztonsági patch van és akármi baj lehet ebből, hanem csak jól esik ha tudják hogy folyamatosan támogatva van a telefon amit a kezükben tartanak. Bevallom őszintén hogy kicsit engem is frusztrál hogy mindenhonnan az folyt hogy másokhoz képest milyen jó az op terméktámogatása és most kezemben a 8T-vel semmivel sem érzem jobbnak mint pl a P30-amon volt. Ettől függetlenül imádom és nagy valószínűséggel a következő telcsim is op lesz. Csak hát na :)
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Linkin1994 #3984 üzenetére
Inkább azzal van a baj, hogy nagyjából nulla effortnak kéne lenni és mégsem tudják megcsinálni, miközben a Google szerint kéne...
-
Linkin1994
senior tag
Visszatérve a security patch témára az apple se küld havonta biztonsági updatet csak ha kell.Szerintem ez csak placebo így mindenki megnyugszik hogy jaj védve vagyok.A kedvencem op fórumon is sírnak hogy jaj security update hol van aztán meg netről letöltött apk-t telepítgetnek.
-
veterán
válasz Linkin1994 #3979 üzenetére
Meglátjuk az OP 10-es milyen árban lesz (hamarabb nem hiszem, hogy lesz értelme váltani 7 Proról), egyelőre az aktuális iPhone nagyjából 300k-nál kezdődik kicsiben, minimál tárhellyel, nem csábító nekem + hát a rendszer... idegenkedem tőle.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
MittuDomain_
őstag
-
törölt tag
válasz Linkin1994 #3979 üzenetére
Hát kinek mi. Nekem pl kis túlzással még ingyen sem kéne. De ez már nagyon off.
-
törölt tag
válasz Linkin1994 #3977 üzenetére
Utálom a rágott almát úgyhogy ez a lehetőség nálam ki van zárva.
-
törölt tag
válasz Linkin1994 #3975 üzenetére
Nem is azért írtam mert különösen zavarna. Huawei-n megszoktam már a ritka biztonsági frissítéseket :)
-
törölt tag
válasz szabi__memo #3972 üzenetére
A oneplus maga alatt vágja a fát ezzel.
-
törölt tag
válasz slice14 #3964 üzenetére
8T-n még mindig novemberi az utolsó biztonsági frissítés Ez az első op telefonon, nem tudom hogy régen milyen gyakran jöttek a frissítések de azért kicsit gáz ami most megy náluk. Ahogy olvasgatom a community-ben a fórumokat kapnak is érte rendesen a felhasználóktól.
[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
válasz szabi__memo #3967 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
-FreaK-
veterán
válasz bollokcs80 #3965 üzenetére
Nekem Bétán frissült. Igaz legutóbb én jártam úgy hogy jó ideig nem kínálta fel.
-
ghiottone
nagyúr
válasz szabi__memo #3967 üzenetére
Nálam se látja az oxygen updater se.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
slice14
veterán
válasz bollokcs80 #3965 üzenetére
Stabil. Ami fura, hogy a community fórumban még nem lett neki nyitva szekció. Vagy csak én vagyok vak.
-
kammler
senior tag
válasz -FreaK- #3944 üzenetére
Én jártam úgy, lehet hogy 9-ről 10-re frissítésnél, már nem tudom, de főverzió volt (az oneplus5 volt mondjuk), hogy ki kellett törölnöm minden bankkártyát a simple-ből, és újra digitalizálni. Utána jó lett. De az végleges verzióra frissítés volt. Úgy rémlik, hogy a simple szerint oké volt minden, csak a terminál dobta el. Felugró ablakkal akkor nem volt gond.
[ Szerkesztve ]
-
bollokcs80
Korrektor
válasz MittuDomain_ #3959 üzenetére
Bocsi, benéztem, nekem a Banggood forintban 240k-s árat dobott ki, nem számoltam utána.
Közben, ha jól látom, el is fogyott....B.Cs.
-
MittuDomain_
őstag
válasz bollokcs80 #3958 üzenetére
Hivatalos oldalon 667€ (azaz 807$) az induló (8/128) ára a 8T-nek. Az szerintem dupla ár, bárhogy is.
Ha nem lenne 7T-m, már rendeltem volna egy 8/256os Pro-t ennyiért.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz MittuDomain_ #3957 üzenetére
Ennyiért megkapod a 8T-t is a hivatalos oldalon. Tény, hogy nem QHD és nincs telefotó kamera, de gyorsabb SoC, 120 Hz, nagyobb akksi, gyorsabb töltés és 2 év gari.
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
MittuDomain_
őstag
Tudom hogy nem egészen ide tartozik, de a Banggood-on igencsak leárazták a 7 Pro családot, hátha érdekel valakit:
6/128GB 360$
8/256GB 390$
12/256GB 440$A talán legjobb konstrukcióhoz tettem be linket is.
Az EU Priority line 2,50$, áfamentesen.
-
Integrale
veterán
-
bollokcs80
Korrektor
Nem én a kímélve töltős iskola híve vagyok.
Lehet, hogy ez nem bug, hanem feature?!
#3950 morgyi:Pedig azért hogy oda voltak sokan. Mondjuk én időképet használom, annyira nem érdekel. Az viszont zavar, hogy shelfen, záróképernyőn, mindenhol ott van a gyári.
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
hard74
senior tag
válasz bollokcs80 #3943 üzenetére
100-ra töltötted az aksit? Azt olvastam, hogy csak akkor reseteli a számlálót.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
bollokcs80
Korrektor
válasz rankesz #3948 üzenetére
Én azt a rootolási verziót néztem, amikor csak egy boot.img-t töltesz be recoveryből, csak nem tudtam, hogy a 10-es verzióké jó-e ehhez. Nem is kellett volna a root állandóra, de emiatt nem is akarok kísérletezni vele, a későbbi bétákba csak bekerül....
#3947 morgyi: Köszönöm a felvilágosítást, értem, de akkor is k.... ronda szerintem.B.Cs.
-
rankesz
veterán
Igen, lehet, én is rootolva vagyok de én még az ota frissítés felrakása után, restart előtt rootoltam újra az új alatti kernelt, ha nulláról kezded kell egy prerooted kernel, vagy legalább egy twrp-be bootolás
Amúgy ez cdak olyan aod mint amikor megbököd és pár mp-re mutatja az órát meg az értesítést, csak most ki lehetne rakatni folyamatosan, nekem nem hiányzik
Majd a végleges új dizájnos cuccra azért ránézek -
-FreaK-
veterán
illetve ma nem tudtam fizetni a Simple-vel, mert elutasította, de ezt csak a terminálról lehetett tudni, mert ugye felugró ablak nincs. Kétszer próbáltam, utána elővettem a kártyát. Persze ez lehet a Simple hibája is.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz -FreaK- #3942 üzenetére
Kiegészíteném néhánnyal:
-Az akkumlátor infónál nem reseteli a számlálókat (két töltés után már 11,5 óra képernyőidőnél járok 4 napos "feltöltéssel" - nonszensz).
-Ha be van kapcsolva, az óra képernyővédő, akkor "beragad" az és aktívnak számolja a Digitális jóllétnél - mintha folyamatosan az Óra appot piszkálgatnád.-Beállításoknál, Shelfnél a címsor alatt baromi nagy üres holttér van (ez inkább csak esztétikai hiba)
-Záróképernyőn nem állítható a kijelzett infók típusa, sorrendje.És ugye nincs teljes AoD egyelőre. Erről írtam fentebb, csak senki nem reagált, hogy érdemes-e (és a bétán lehet-e) ezért rootolni.
B.Cs.
-
-FreaK-
veterán
Beta1 (And.11) bugok eddig nálam:
- Egyszer leállt a kamera alkalmazás teljesen, de meglepő módon egy kis idő, meg folyamat kilövés után újra indult, nem kellett telefon restart.
- Tegnap pár alkalmazás frissítése (Play) után az ikonjaik kaptak egy fehér ikon "kockát" a meglévő ikon közepére. szerk.: ez lehet a Clix ikon pakk hibája, mert másikra váltva jó.
- Simple Pay: nem ugrik fel a fizetés után az ablak
- Fényerő vezérlés enyhén szólva hektikus.
- Nem tudom hogy bug vagy feature, de a betűtípus félkövérre váltott, és a beállításoknál nincs ott az opciók között ennek állítása. DPI változtatás (fejlesztői beállítások) erre nem volt hatással. Ez ugye változott 411-ről 384-re az új verzióban.[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
Én a Telenor Denmark profillal használom. Arra lennék kíváncsi, hogy van valami infó a mókolásmentes használatról, azaz szoftveres támogatás? Mivel az OOS11 stabil megjelenése / felrakása után nemigazán vágyok vele sz@rakodni.
[ Szerkesztve ]
-
QbHead
aktív tag
válasz Linkin1994 #3935 üzenetére
őőő Remélem tudod hogy lehet kapcsolni meg a bluetooth meg wifi meg minden ilyen ikon kijelzését
Andolul használom a telót így bocsi az angolért:
Settings->Display->Status bar->Icon Manager"A chiliszósz nem más, mint határozott fellépésű ketchup."
-
Linkin1994
senior tag
Én nem értem ezt a volte mániát nekem telekom-nál van de ki van kapcsolva mert zavar hogy állandóan látom statusz báron
-
MittuDomain_
őstag
-
bollokcs80
Korrektor
Találtam XDA-n egy cikket, ami szerint az AoD benne van a 11beta1 kódjában csak le van tiltva: [link] Root alat engedélyezhető.
Mivel itt nincs összefogaló, a tapasztaltabbaktól kérdezném, mekkora macera OP telefont rootolni? Itt találtam leírást, csak nem tudom megbízható-e a csatolt boot image: [link]Ha nem jár wipe-al, egy megnézés erejéig kipróbálnám.
Köszi a visszajelzéseket előre is!B.Cs.
-
hard74
senior tag
válasz MittuDomain_ #3927 üzenetére
Innen a másodikat.
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog1501/LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
Figur10
tag
Sziasztok!
Akik felteték a legutolsó béta frissítést azoknak megmaradt a hívásrögzítés lehetősége?
Válaszokat előre is köszönöm. -
MittuDomain_
őstag
Szia!
Elég újszülött vagyok gcam + OnePlus fronton, a tárgyi hsz-ben az apk linkje lejárt, melyiket kell végülis letölteni?
Köszi!
Ps.: Nekem is megjött az Ali-s sandstone tok, megerősítem hogy eredeti (minimum azzal megegyező minőség, ha kamu, de szerintem valódi.)
-
PartyShan
aktív tag
Letöltöd az ebben a hozzászólásban linkelt fájlokat és telepíted. Ha nincs root akkor nem azt hanem ezt az XML-t használd. Az xml fájlokat a telefon gyökerébe egy Gcam/Configs7 almappába kell rakni. Ha nincs ilyen akkor létre kell hozni.
-
sagesz93
addikt
Megjött az aliexpresses sandstone tok, aki akar venni ajánlom, szerintem tényleg eredeti, király cucc
-
tomp
félisten
Android 11 OB1: Telenor VoLTE:
Az eddigi PDC megoldás NEM megy de kiszedtem az Android 10-ből a Telenor-Denmark modem konfigot amit csak fel kell tölteni EFS Tools-al.
katt -
slice14
veterán
válasz slice14 #3910 üzenetére
De ha a Google fizet az OP-nek, akkor hozzá se nyúlnak a banki érintéses fizetési appok popup kiigazításához.
Őszintén megmondva, a Google is be kéne zárja az érintéses fizetési megoldást az androidban a bankok előtt. Csak a Google Pay-t kéne preferálja.
[ Szerkesztve ]
-
PartyShan
aktív tag
A11 OB1-en megint nem ugrik fel az OTP sikeres fizetés képernyő.
-
bollokcs80
Korrektor
Picit off: OP7T Pro betört kijelzőhöz tud valaki Pesten megbízható szervízt?
Ismerősnek betört az üveg, Alzáról rendelte és nem volt rajta extra biztosítás...
B.Cs.
-
bollokcs80
Korrektor
Feltettem én is a Beta 9-re OTA-n keresztül, sikerült frissülnie wipe nélkül.
Nem vagyok tőle elájulva, az új menü és shelf dizájn nekem nem jön be, a Canvas háttérkép se nagy szám, a kamera kezelőfelületén még apróbbak és ezáltal olvashatatlanabbak lettek a kezelőikonok,a fényerőt állanóan szabályozza (mint 10-en a bekapcsolt Labs-es DC Dimming). Az AoD-t meg ugye kihagyták, pedig azt vártam volna a legjobban, kíváncsi leszek sikerül-e beletenni majd a véglegesbe.
Fagyást vagy egyéb hibát egyelőre nem tapasztaltam.B.Cs.
-
rankesz
veterán
Az eddig tökéletesen működő wichaya féle GCam viszont kifagy amikor a kamera lencsék között akarok váltani, esetleg valakinek xml vagy gcam verzió, ahol rendesen működik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
- Apple Iphone 16 256gb feher szinben Teljesen Uj Fuggetlenull bontatlan elado
- iphone 12 pro 128gb,független
- Iphone 11pro 64gb , független 95% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest