Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Netfone
- Honor Magic V2 - origami
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aksomatic
senior tag
válasz szabi__memo #3697 üzenetére
Közvetlen eszközök között
-
Aksomatic
senior tag
válasz milkabrams #3683 üzenetére
-
scream
veterán
válasz -FreaK- #3687 üzenetére
Épp azt írtam, hogy amikor megvettem utánam (amíg belaktam) jobban merült és utána állt be a mostani szintre - amivel tökéletesen elégedett vagyok, 2 napot is kiszolgál az én felhasználási szokásaim mellett 90Hz-en.
Míg pl iPhone 7 eredeti, most cserélt 100-as akkuval 1 napra sem elég - azonos felhasználás mellett.
-
Gaborz1
senior tag
válasz -FreaK- #3687 üzenetére
Sziasztok!
Sikerült vennem nekem is a Telekomtól egy 7T-t. Van amire érdemes odafigyelni nála a használat során?
60-90hz használat, üzemidő között nagy a különbség?OP6-ról érkezek, ha minden jól megy csütörtökön este.
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
bollokcs80
Korrektor
válasz milkabrams #3683 üzenetére
Nálam 92%, júniusban rendeltem OnePlustól. Készenléti fogyasztás nagyobbnak tűnik mostanában, de lehet, hogy csak valami beragadt program miatt.
B.Cs.
-
milkabrams
őstag
-
rankesz
veterán
válasz Aksomatic #3672 üzenetére
Tedd fel ezt a gyári tesztprogit, nézd meg mit ír az akkudra
Enyémre 94-et ír, szintén "a T raktárában rohadó készletből" -
ghiottone
nagyúr
válasz Aksomatic #3657 üzenetére
Nekem 2 naponta 4 óra simán megvan 2 simmel, BT és adatkapcsolat folyamatosan bekapcsolva reggel 6-tól este 6-ig, Wear óra csatlakoztatva. Naponta 1-1 óra Waze, néha ekkor Spotify is és mellette napi 30-45 perc telefonálás + 3 gmail és egy céges mail.
Most 1 napnál itt tartok:"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
-
Prowler
senior tag
válasz Aksomatic #3657 üzenetére
Tegnap este töltöttem fel, azóta kb 20% Wifi - 80% mobiladat használat, folyamatos Bluetooth kapcsolat mellett (kocsiban zene + okosóra szinkronizáció). Így van kb 60% akku 3 óra SOT-al. Wifi + mobiladat vegyes használatban nekem 6-7 órát tud, ha csak wifin használom akkor 8-9 órát is elmegy egy töltéssel.
Veremivadék Undorkutya
-
Aksomatic
senior tag
válasz rankesz #3664 üzenetére
Én kettőnek is örülnék de egy megy neki csak. A Bestbuyban volt aki jelzett ilyet, és én sem vagyok boldog tőle bármilyen hihetetlen. Be sem laktam még, az okosorám appja sincs telepítve, mert akkor lehet a napot sem bírná ki. Nekem ez nem normális sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
válasz Aksomatic #3660 üzenetére
54 %-on volt első bekapcsoláskor amivel én találkoztam T-s példány. Azért ne vicceljünk már hogy megfelelő gyári töltöttség mellett ezek elkezdenének ennyi idő után látványosan degradálódni 2 kollégám is rácuppant a t-s akcióra, mind a ketten elégedettek az üzemidővel, egyiküknek aki nem kütyüzik mobilon csak kb telefonként használja 3 napig elmegy
-
Kawauso
aktív tag
Jött a készletértesítő e-mail, csak azért, hogy ne legyen készleten természetesen.
A szombathelyi üzletek közül az az állítás is elhangzott, hogy soha nem volt nekik, de az eladó is sajnálja, mert magának is kinézte. 240eFt-ért a sima 8-ast azért ajánlja. Cool story bro. -
milkabrams
őstag
Általában 5,5-6 óra megvan, automata fényerővel és 90 hz-vel, általában kikapcsolt mobilnettel.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
Aksomatic
senior tag
Milyen SOT-kat produkál a 7T-tek? Most sikerült vennem, az OP 6-om gyengülő akkuja miatt váltottam. Erre az új is 3,5 órás SOT-t produkál ami nem annyira kielégítő.
-
kammler
senior tag
válasz Linkin1994 #3653 üzenetére
Én se sietek vele. Nem tudom milyen Samsungja van, de 200 ezer valamennyiért vette vmi.5G-s. Szóval kb. a teteje valahol. Arra kapta hét végén. Jó abból vannak nagyon nagyon drágák is tudom. Mindenesetre anno az 5-höz hamarabb jöttek ezek a frissítések. Egyik karácsonyra jött, még előbb is mint ígérték.
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz Linkin1994 #3653 üzenetére
Én most visszamentem stabilra a bétáról. A 11-es annyira nem hiányzik még. Pixeleken megnéztem, olyan sok változást számomra nem hozott.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Linkin1994
senior tag
válasz kammler #3651 üzenetére
Decemberben várható a béta utána meg valamikor a stabil.
Oneplus követi a Samsungot ott is csak január környékén jön a tavaly csúcsokra a 11 így nem sietnek.A Samsung fejlődött de még mindig lehetne miért picsán rúhni őket pl s20fe októberben jött ki erre csak februárban jön rá a 11.[ Szerkesztve ]
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
kammler
senior tag
válasz bollokcs80 #3650 üzenetére
Mondjuk én nemigen figyelem, se a bétát. Van egyáltalán nyílt béta a 7t-hez? Remélem még nem csak most állnak neki tetvészkedni vele, mert akkor várhatunk márciusig az tuti a véglegesre. Egy ismerős Samsungjára épp hétvégén jött meg. Látom azok felül tudtak kerekedni a káoszukon.
[ Szerkesztve ]
-
kammler
senior tag
válasz bollokcs80 #3650 üzenetére
2021-ben? Mikor majd március 20-án? Vagy Augusztusban? Mindegy, én megelégszem vele 31-éig bezárólag. 2020 dec. 31-ig. Ezzel a majd kész lesz mikor kész lesz dumával le tudnak bökni.
[ Szerkesztve ]
-
bollokcs80
Korrektor
Hírek a 11-ről: [link]
B.Cs.
-
Kawauso
aktív tag
Érdemes eBay-ről rendelni telefont?
Tele van jobbnál jobb ajánlatokkal, de az is ott van rengetegnél, hogy T-Mobile UNLOCKED. Nem tudom, hogy ez mit jelent. -
WinZol
aktív tag
Üdv!
Két napja használok egy 7T-s készüléket.
HTC 10 után a sebesség király.Egyetlen bajom van, minden hívást elutasítok.
Megszoktam, hogy csengéskor a kis kört felfele húzva veszem fel.
(erre áll rá a kezem).
Itt ez az elutasítás!
Át lehet állítani?Köszi
WinZol
-
pcnet
addikt
Vicces ez a Telekom. Ma felhívtam a Marcali üzletüket, nincs nekik 7T, de a hölgy szerint csak online rendelhető. Ok, megnéztem a webshopot, jelenleg nincs, iratkozzak fel. Feliratkoztam, rá 3 percre jött az email, hogy örömmel értesítenek, hogy újabb készlet érkezett. De persze megint nincs készleten, csak fel lehet iratkozni.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
-
storm3
senior tag
válasz giroud199 #3632 üzenetére
Nem hiszem,hogy fog,annyi keszulek nem volt nekik raktaron. Lett kb +20 keszulek 7t bol apron,erosen feltetelezve azt,hogy a hardverapros hirdetesek es az fb/jofogasosok nagyreszt ugyanazoktol az emberektol jottek.
[ Szerkesztve ]
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
giroud199
senior tag
Azért az durva mennyi ember megvette csak a nyereség miatt ezt a készüléket...azért nem egészen 100ezer és 140ert kitenni eléggé vicces
persze savanyú a szőlő nekem is ,de a 110ezer még kevés .....
a használt árakról meg ne is beszéljünk ,ezekutan óriási esésnek fog indulni a 7t ára
sokan tudnak az akcióról[ Szerkesztve ]
>>iPhone12ProMax&SamsungS21<<
-
-FreaK-
veterán
válasz Aksomatic #3625 üzenetére
Én csakis a gyári tokokat (nem ami a dobozban volt), szerintem az a legjobb minőség. Abból is a piros szilikon tokot használom már régóta (nem a legférfiasabb szín, de lesza... ). Igaz, ez most nem egészen egy év után elszakadt alul a hangszórónál. Ennek nagyon jó fogása van, jól tapad a kézben, de így sajna a zsebben is, ez nyúzza nagyon, ezért szakadt el.
Van mellette még Sandstone, ami régi nagy kedvencem, lehet hogy most vissza váltok rá.
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz Aksomatic #3625 üzenetére
1 éve már ezt használom: Spigen Rugged Armor
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
kano
nagyúr
Igen, nekem is ezt mondták. Próbáltam a céges flottásokkal alkudozni, hogy szerezzenek nekem lista áron, de elhajtottak.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Aksomatic
senior tag
Milyen tok ajánlott a 7T-re, mit használtok?
-
zzola
titán
Pécsett nem kapni a készülékből, viszont központi raktáron van! Állítólag ez egy hiba, hogy van raktáron, de a webshopban nem elérhető. Ha lett volna Telekomos előfizetés a nevemen, akkor üzletbe le tudta volna rendelni a készüléket, ennek hiányában viszont nem!
Ez így elég vicces....[ Szerkesztve ]
-
Kawauso
aktív tag
Több helyen előfordulhat Szombathelyen, plusz Körmend is játszik.
Ha nem lesz, benne leszek a hírekben.[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
válasz Kawauso #3616 üzenetére
Én azt csináltam vasárnap, hogy elmentem Tatabányára, remélve, hogy ott van. Nem volt, de megnézte a rendszerben, hogy hol vannak.
Pápán volt 2 meg Bp-n 1 db. Budapesti nálam van, erre cseréltem a "régit", a két Pápai közül egyik haveromnál, másik meg a zasszonynál.
Érdemes elmenni egy Telekom üzletbe, hivatalosba, nem a kis értékesítési pontokra, amik gyakorlatilag "alvállalkozók", és ott megkérdezni."Bad reklám is reklám too"
-
Quarell
tag
Sziasztok,
Hogyan lehet beállítani, hogy az értesítések a lezárt kijelzőn megjelenjenek és ott is maradjanak amíg a telefont nem oldom fel? LG ről váltottamott az AlwaysOn ezt alapból így csinálta.
-
mukisrác
aktív tag
válasz Integrale #3604 üzenetére
[itt is kikapcsoltad a helyesírás ellenőrzőt?
Bellállítások/Rendszer/nyelvek és bevitelOneplus 10T, 8/128 , Amazfit GTS3
-
Integrale
veterán
GBoard eseteben, hogy lehet kikapcsolni azt, hogy alahuzogassa a szavakat?
Szovegjavitas opcioban minden ki van kapcsolva, de ennek ellenere alahuzza?Megegyezo beallitasokkal a masik telefon nem. :D
"Bad reklám is reklám too"
-
scream
veterán
Van esetleg ötletetek, hogy a beragadt Google Play security package (October 1 2019) mi a megoldás? Hiába frissítgetem, nem talál újabbat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
- Apple Iphone 16 256gb feher szinben Teljesen Uj Fuggetlenull bontatlan elado
- iphone 12 pro 128gb,független
- Iphone 11pro 64gb , független 95% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest