- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
Nálam fel sem dobta a 11-es frissítést, meguntam, viszont nem akartam mókolni Oxygen Update-errel, aztán rápróbáltam, hogy VPN ->Canada, és azóta ez a bevált módszer.
Ahogy Oxygen Updater feldobja, hogy van frissítés a telefonra csatlakozok VPN-en keresztül Canadára, majd manuálisan rányomok a frissítés keresésre és eddig mindig megtalálta és természetesen hiba nélkül felrakta OTA-n keresztül.
-
ghiottone
nagyúr
Tegnap nálam Waze alatt megint össze-vissza elmászkált az iránytű. 8T-n normálisan működött, itt viszont, ha megállok útközben egy boltban, majd folytatnám az utamat, akkor biztos, hogy összezavarodik az iránytű. Az a legérdekesebb, hogy bekapcsolt wifi és adatkapcsolat mellett, ha kalibrálom, akkor ugyanúgy alacsony marad a Google Maps szerint a pontosság, de ha repülőgép üzemmódba átrakom, akkor hamar magas pontosságot tud elérni. A GPS Test appban már az a-gps adatait is töröltem, frissítettem, de az se segített, csak a repülőgép üzemmódban történő kalibrálás vált be eddig nálam.
-
slice14
veterán
-
Horvi
őstag
-
tomp
félisten
Nekem a 7 Pro garanciális javítása volt kabaré. Elment laza USB port hibával. Visszajött új USB-vel, elrontott alsó mikrofonnal. Jeleztem nekik, újra elment, visszakaptam ugyan úgy. Még 1 levél nekik+a hivatalos fórumon is megírtam az esetet és máris írt Bryan, hogy fúúúú bocsi. Cseréljük a telefont mert már sokadjára jönne vissza. Visszament. Írt újra Bryan, hogy fúúú kékben már nincs 7Pro. Mandula jó lesz? Megírtam neki, hogy a mandula szín nem tetszik. Nem véletlenül volt kék. De a 7T Pro-ból van kék. Esetleg kifizetném a 7 Pro->7T Pro különbözetét ami brutális 10€ volt. Pár perc elteltével jön egy rendszer üzenet, hogy 7T Pro megrendelve, fizessem ki: 10€!
Ez után Bryan is írt, hogy még 1x elnézést kér és reméli pozitívan zárjuk a dolgot. Úgy is lett. -
kammler
senior tag
Nem tudom mi van, nem nyúltam semmihez. De újabban az van, hogy ha több órára leteszem az asztalra a munkahelyen, akkor ez a barom kikapcsol mindent. Viber stb. Látom ám, hogy szürke az ikonja, mikor feloldom akkor lép fel netre. Az akkuoptimalizálás ki van kapcsolva.a vibernél, meg egy csomó appnál. De ha lehúzom felülről az állapotsávot vagy mi, gyorsan feloldás után, akkor látom, hogy kapcsolja vissza a netet, meg a bluetoothot. Normális ez? Lekapcsolja magától? Eddig nem csinálta, hozzá se nyúltam. Akku tele. Én meg csak várok, hogy mi van.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Messziről roppant megkapó a matt kék 7T, amely tripla hátlapi kamerát, Snapdragon 855+-t és 90 Hz-es képfrissítést kínál, ám közelről már előbújnak a problémák.
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest