Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Linkin1994 #5295 üzenetére
Pixelt kihagynám, néhány hétig olvastam a topikját...
Egyébként ja, a Sony túlárazott, ebben egyetértek. Meg is kaptam a pofámra a fanboyoktól a vonatkozó topikban, amikor szóvá tettem...
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz bollokcs80 #5289 üzenetére
Kuldtek ki bugfixet barmire is tenylegesen 11 ota ?
[ Szerkesztve ]
-
bollokcs80
Korrektor
Frissítés szerintetek lesz még idén? Várható még érdemi újítás, vagy csak bugfixek?
B.Cs.
-
V.T.
aktív tag
Nagyon gyorsan megfordult a szervizből a telefon. Megkaptam a javításról a dokumentumot cseréltek akksit hátlapot meg még valamiket.
Igazából semmit sem cseréltek, a hátlapon van 2 kis karc ami volt is rajta. Vagy én nem tudom értelmezni a javítási lapot. A programmal megnézve 88% helyett már csak 87% a kapacitása.
Most kicsit csalódott vagyok ez miatt. Ettől többet vártam.
-
Ronam
addikt
válasz #32839680 #5286 üzenetére
A Pixel Experience amúgy stabilnak tűnt, azzal semmi bajom nem volt a kamerát leszámítva. Bárhogy próbáltam állítgatni, mindig borzalom képeket készített. Próbáltam tegnap két 12-es ROM-ot is, de az egyiknél az ujjlenyomatot nem lehetett hozzáadni, a másiknál meg a statusbar ikonok tűntek el folyton.
-
-
Ronam
addikt
Feladom, bármelyiket próbáltam, borzalmasan zajosak a képek. Csak most meg az a problémám, hogy nem tudom visszatenni a gyári ROM-ot . Próbáltam a fastboot ROM-ot, de az ezt a hibát dobja: Flashing is not allowed for Critical Partitions. Próbáltam az MSMtoolst, az meg nem látja a telefont . Volt már fenn pár custom ROM a telefonon, sikerült mindig visszaállítani a gyári ROM-ot, de most nem sikerül. Szerintetek mi lehet a probléma? Van esetleg valami ötlet?
szerk: HD1905-nek látja a Windows a telefon, ezt vajon miért?
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
Használ valaki custom ROM-ot? Tegnap feltettem a Pixel Experiencet, igazából minden fasza, kivéve a kamerát. Próbáltam a Gcamot, de borzalmas képeket készít a gyárihoz képest. Van erre esetleg valami tippeket?
-
ghiottone
nagyúr
válasz milkabrams #5273 üzenetére
Hetente, kéthetente tisztítás. Mással nem lehet elkerülni ezeket a kellemetlenségeket. Én lekopogom, de 2 év után olyan mint új korában.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
milkabrams
őstag
Gyári tokba belepréselődőtt mindenféle por meg fémforgacs és összeb@szta a telefon sarkát. [kép]
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
qltsar
veterán
Egesz szep kilatasok Android 12 tekinteteben link
-
hard74
senior tag
Semmi nem kell a dobozba, csak a készülék.
Kíváncsi leszek cserélik e az aksit. Nekem szeptemberben simán visszaküldték csere nélkül a telót 85%-os aksival, mondván az teljesen jó még.[ Szerkesztve ]
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
V.T.
aktív tag
válasz szabi__memo #5268 üzenetére
Igen megnéztem és most feltöltött állapotban is 88%-ot ír.
A telefon mellé a dobozba kell az eredeti számla is vagy miket kell mellékelni?
-
milkabrams
őstag
Van valami aod app, amivel működik a felemeléses képernyő bekapcsolás? Olyasmire gondoltam, ami a telefon felemelésekor átadja a helyét az ujjlenyomatérzékelős sötét képernyőnek.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
vacs
veterán
-
vacs
veterán
Párom telefonjában egy hónapja lett cserélve az aksi garanciában (oneplus rendelés, gyári két év garancia, a garancia idő végén küldtük el), ingyen vitte és hozta a futár és a csere is díjmentes volt.
Mi 88%-os aksi állapotban küldtük el és az új 94 %-os, a Diagnostic app szerint!
A javítás leadásakor nem írtam semmi megjegyzést, csak bepipáltam a listában a battery sort és kész.
Kijelzőt nem fognak cserélni díjmentesen, ha a te hibádból sérült!
Párom még 2-3 évig akarja használni, ezért kértük az aksi cserét.
Gyors töltőt ritkán lát és igyekszünk 30-80% között tartani a töltöttséget, hogy sokáig jó legyen még![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
V.T.
aktív tag
válasz szabi__memo #5256 üzenetére
Nem tudom mennyi lehet az aksi százaléka. Még lehet nézni mint az iPhone-nál?
Sokkal hamarabb lemerül ugyan olyan használat mellett mint mikor átvettem a sráctól használtan.
Bíztam benne hogy 1 év legalább van az aksira. -
qltsar
veterán
Fizetős igényt adtál le? Garancián túli javítási árakba belenéztem, és eléggé olcsónak tűnik egy akkumulátor csere (9.9 EUR), erre még rájön a munkadíj elvileg akkor is ha garancián belüli javításról van szó, vagy rosszul értelmezem?
Cseréltetett valaki már akksit a készülékben hivatalos szervizen keresztül? -
V.T.
aktív tag
Sziasztok.
Leadtam akkumulátor javítási igényt az alkalmazáson keresztül.
Ha elbírálják és jön érte a futár mit kell bele rakni a dobozba? Számla és tartozékok? Telenoros vásárlás de nem én vettem második tulaj vagyok. A számla és a gari levél nálam van.
Nekem kell kinyomtatni a címkét majd a dobozra?Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
milkabrams
őstag
válasz milkabrams #5246 üzenetére
Sikerült megoldani.
-
elekresz
tag
Sziasztok!
Egy ideje már követem a topikot, nekem is 7T-m van, így láttam, hogy felmerült már a giroszkóp "megbolondulás". Erre azóta esetleg van bármilyen tartósabb megoldás a telefon cseréjén túl? Kalibrálgathatom, de időről-időre folyton előjön, néha nagyon zavaró.
Ezen felül Simple appal az NFC fizetés is hol megy, hol nem, mint a mesékben.
Az akkumulátor optimalizálást is bekapcsoltam, egy ideig teljesen jól ment, hogy éjjel nem tölti fel teljesen, majd ébredés előtt ismét tölti a telefont, de ha tegnap véletlen ment, akkor ma biztos nem fog, így félek, hogy idő előtt hazavágom az akksit.
Egy szó, mint száz, véleményetek szerint ezen hibák miatt érdemes lehet egy 8T-t vadászni?
Előre is köszönök minden választ!
Üdv.: elekresz -
Ronam
addikt
válasz milkabrams #5244 üzenetére
adb shell settings put global oneplus_screen_refresh_rate 0
Ezzel próbáltad?
Milyen hibát dob pontosan?[ Szerkesztve ]
-
milkabrams
őstag
Sziasztok
Szeretném megoldani a kényszeített 90 hz-t, de cmd parancsokkal nem tudom valami szinapszis hiba miatt. Van rá valami más mód?Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
slice14
veterán
válasz rankesz #5238 üzenetére
Nekem már nincs kedvem és türelmem ezekkel sz@rakodni. Utoljára a Nexus 5X telóm volt rootolva. Illetve a 7T-nél volt ez a minden frissítés utáni mókolás a VoLTE miatt. Korábban a Telenor / Digi mostanság meg csak a Digi miatt. Az 5G jelenleg nekem sem opció, bár a Telekom-os előfizumnál elérhető, de vidéki kistelepülésen lakom ahol nem elérhető.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
slice14
veterán
válasz ghiottone #5233 üzenetére
Én OP9 és az S21 között vacilláltam, illetve a Pixel 6 is befigyelt.A Pixel számomra is a VoLTE / VoWIFI miatt húllott ki első körben, majd az OP meg az OIS hiánya és a Digi VoLTE / VoWIFI manuális aktiválása miatt.
-
ghiottone
nagyúr
Nem. A kamera se olyan jó, hiába istenítik. Árnyékos részeken nagyon csúnyán mos. A 7T Arnova porttal jobb képeket lőtt, csak a szín volt helyesebb a Pixelen. Méretei alapján hiába alig nagyobb, mint a 7t, de nem jó a kialakítása, nagyon téglás jellegű. Az ujjlenyomatolvasó üvegfóliával nekem rettentően rossz volt, azt hittem kidobom az ablakon. + a Volte, vowifi hiánya. Itt van az összefoglalóm: [link]
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
válasz slice14 #5231 üzenetére
Én futottam egy kört - Pixel 6 --> Galaxy S20Fe --> OP 8T
S21-en és OP 9-en gondolkodtam még a 8T előtt, de az S20Fe után már biztos vagyok benne, hogy 250Hz alatti pwm értékű telefonnal felesleges próbálkoznom, úgyse bírja a szemem. :( A 9-es OP pedig a Snapdragon 888 miatt pergett ki."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
qltsar
veterán
válasz slice14 #5231 üzenetére
Hasonló szándékaim vannak de én megvárom, amíg megjelenik az FE változat és/vagy a 22-es széria ami kicsit lejjebb fogja nyomni a 21 árát, illetve, ha valami csoda folytán SD verzió lesz az FE, akkor valószínűleg azt fogom venni amennyiben nem túl sok a kompromisszum, és az árazás is reális (ami a leakelt infok alapján sajnos nem úgy tűnik).
[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
Búcsúzom, mert lecseréltem a 7T-t egy Galaxy S21-re. Viszont a teló családban marad, átadom édesanyámnak.
-
slice14
veterán
válasz Tomtailor85 #5229 üzenetére
Nem 11.0.3.1-re gondoltál? Amúgy van. Okt 29-n jött ki.
Kép forrása: ghiottone
[ Szerkesztve ]
-
tailor
őstag
válasz slice14 #5227 üzenetére
Köszi!
Hmm... most kipróbáltam, és első "érintésre" nem is játssza le a fájlt (videót igen, ott van is kezelőfelület) - ha még egyszer rábökök, akkor játssza a hangot, de "csak úgy", a semmiben.... De fájin... (most már VLC-vel játszom le ezeket, szóval megoldottam, de akkor is fura ez a dolog). -
slice14
veterán
Érdekes. Nálam müxik jól, Fájlok és a Fájlkezelő app-ban is megjelenik a lejátszó felület. Ha nyomok egy vissza gombot a navbár-on, akkor a lejátszás abba marad és a felület is eltűnik. Nekem is a legfrissebb OS van fenn.
-
tailor
őstag
Sziasztok!
Másnál is csinál olyat a telefon, hogy ha a fájlkezelőben rábökök egy MP3 fájlra, akkor elkezdi lejátszani, de semmilyen kezelőfelület nem ugrik elő? Szól a hang, de nem fut semmilyen program - és így kilépni sem tudok belőle, csak a restart segít
Oxygen OS 11.0.4.1, de már korábbi szoftverrel is ezt csinálta. -
slezakimi
senior tag
Sziasztok.
Imei alapján lehet valahogy ellenőrizni a garanciát?
Köszönöm.""Szabadidős elfoglaltság.Nem feltétlen a pénz hajt.:-))""
-
szabi__memo
nagyúr
Értesítés: "YouTube music fogyasztja az energiát"
Még jó hogy le van tiltva hónapok óta.
Jó ez az Android rendszer :) -
qltsar
veterán
Sziasztok!
A legújabb frissítés óta iszonyat hektikusan működik a lift2wake / tap to ambient / double tap to wake.
Más is tapasztalt ilyet?
Előtte kb. 10-ből 1x biztosan nem működtek, most kb. 20-ból 1x működnek ezek a funkciók. Toltam egy wipe-ot az Ambient Display adataira, majd restart, de ugyanez a probléma.
Másnál is tapasztalható ez a frissítés óta?
-
slice14
veterán
válasz kammler #5209 üzenetére
Az enyém is EU, írtam is hogy visszaálltam EU-ra. Az is lehet hogy a Google folyamatosan aktíválja a fiókokon, és még a Te fiókod még nem került sorra.
Van beállítva kártyád érintéses fizetésre a GPay-ben? Anélkül szerintem nem fog megjelenni.Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
kammler
senior tag
Mindenféle csatlakozóhoz. Mikor már tiszta amúgy, egy icipici spricc. Akkor főleg jó, mikor már viseltes a csatlakozó, és esetleg mozgatásra már abbahagyja a töltést, pc kapcsolat megszakad:
[link] kontakt tisztító.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest