- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Netfone
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rotate
veterán
válasz
slice14 #4493 üzenetére
én is egy Fossil Gen 5-öt vettem, Amazonon jó kis 169€-s akciós áron, és én mondjuk imádom. Letisztult, gyors, kényelmes... a napi töltést leszarom, ejjelre levetem, és vettem hozzá egy normálisabb dokkolót... na meg elég gyorsan fel is tölt, szóval akár a reggeli rutinban is tölthetném :)
-
Kikike
tag
Üdv!
Tudja valaki hol lehet bekapcsolni, hogy a telefon elfordításakor megjelenjen a képernyő sakában egy kis ikon ami elfodítja a kijelzőt?
Mikor vettem a telefont meglepett szuper opció volt, néhány óráig/napig üzemelt, aztán eltűnt, akkor azt hittem, hogy kiszedték a rendszerből. Most frissítettem 11-re ismét előjött, meg is örültem, de megint eltűnt néhány óra után. -
slice14
veterán
válasz
ghiottone #4486 üzenetére
Még 2016-ban volt egy Moto 360 gen1-em. Nagyon szerettem, csak berepedt a hátlapja. Viszont szerencsére szavatosság címszó alatt vissza kaptam az árát. Majd 2019-ben vettem egy Fossil gen 5 órát, de nem éreztem rá újra az ízére. Főleg a napi töltögetés miatt. Így elállási időn belül ment vissza. Mostanság gondolkodom egy TicWatch Pro 2020-ban, de valahogy nem vesz rá a lélek.
-
Aurig@
őstag
válasz
Linkin1994 #4490 üzenetére
-
Aurig@
őstag
Sima 7-re valamiért visszavonták az Android 11 frissítést, vajon mi lehetett vele a bibi? Tegnap estefelé még elérhető volt!
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Nektek a beállítások > google > fiókszolgáltatások résznél van Google Pay menüpont?
Nekem nincs, full gyári 10-es rom. -
slice14
veterán
Nálatok működig a Google Fit lépésszámlálása? 26-án még ment. De 31-én volt egy hosszabb sétám, de azt egyáltalán nem mérte. Az OOS 11-et 23án tettem fel asszem.
-
Linkin1994
senior tag
válasz
szabi__memo #4482 üzenetére
Op fórum az nem mérvadó ott minden update után ez megy
amúgy oxigen updater aki nem akar várni.
én kb egy hete használom de nincsen semmi gond vele. -
qltsar
veterán
Jött már valakinek OTA-n Globalra a 11?
-
Rotate
veterán
egyébként bekerültek a Gpay kártyák, és a Google Home-os eszközök is a lakásból a Power menübe, és imádom! már ezért megért 11-re frissíteni
-
ata007
tag
Nem lehet hogy ennek koze van hozza?
-
-FreaK-
veterán
Ma már működött a Simple, frissítettem ma az appot, nem tudom hogy ez segített-e. Igaz Penny-ben csak harmadszorra sikerült, Aldiban elsőre.
-
bollokcs80
Korrektor
Ezen a jóságos 11-en tapasztalt valaki olyat, hogy a Hangouts összeomlik?!
-
Linkin1994
senior tag
Hát nem tudom olvasva itt a telefonos fizetési problémákat én egyszerűen oldottam meg kártyát használom nem a telefont
-
-FreaK-
veterán
Nekem egyszerűen nem megy a Simple.. Már nem tudom mit csináljak. Hétvégén csináltam ugye factory resetet, felraktam a stabil 11es romot, újra raktam a Simple-t, aktiváltam a kártyát meg minden, csak nem tudtam fizetni vele.
-
Linkin1994
senior tag
válasz
szabi__memo #4463 üzenetére
Nálam nincsen semmi gond vele. igaz nekem 7 pro van de nem különbség nem lehet.
-
szabi__memo
nagyúr
Nekem még nem dobta fel. Értékelhető, vagy inkább várjak??
-
ghiottone
nagyúr
válasz
bollokcs80 #4458 üzenetére
Május közepe szerintem.
-
bollokcs80
Korrektor
Szerintetek mikor jöhet frissítés Stabil11-re?
-
Imdre
aktív tag
Szia,
Pár kivétellel, de tudok saját tapasztalatokról írni:
- VoLTE, WoWIFI rendben működik Telekom hálózaton
- Simple: nekem QR-kódos fizetés, csekkes fizetés nem igazán jó. Beolvassa a QR-kódot, de utána csak üres képernyő van, így nem tudtam fizetni. Illetve amit fentebb is írtak, megerősítő ablak nem ugrik fel...Smartbank, Szép kártyáról nem tudok nyilatkozni.
- Viber, Messenger, Aquamail megy rendesen...eddig
- Nova: most már jó. Eleinte nem akarta megjegyezni, hogy az az alapértelmezett launcher. Mióta sikerült megjegyeztetni, azóta gond nélkül megy.
- True Phone: megy rendesen, nem tapasztaltam hibát.
A környezeti kijelző nem mindig megy, azaz nem ébred a kijelző koppintásra, a fülhöz emel - hívásfogadás nekem nem megy, néha hasznos lenne. Néha picit lassabban reagál a dolgokra a rendszer, de alapból eléggé pörgős. Még van pár apróbb bug, de most hirtelen ennyi jutott eszembe. Többen panaszkodtak, hogy a kamera app összeomlott, nekem azzal nincs probléma. Merülés sem jelentkezett...
Összeségében azt mondanám, hogy várj még pár frissítést, kicsit elkapkodták a nagy késedelembe. -
Aurig@
őstag
válasz
ghiottone #4454 üzenetére
Ok, köszi!
Igaz én fizetni nem fizetek Simple-vel, viszont azon keresztül használom a bkv bérletet, és a távolsági buszjegy vásárlást.
Egyébként a VoLTE-vel kellett mókolni? Mert most a 10-esen, LogKit telepítve, négyzet bepipál, telefon újraindítva, működik.
Nincs kedvem parancssorokat irogatni és azokat futtatni, nem is igazán tudom hová kellene beírni. -
ghiottone
nagyúr
Van pár apró kellemetlenség. Pl.:
- simple hadználóként a fizetés után megint nincs nyugtázó üzenet. Csak ha az appot már megnyitottad és úgy érinted a terminálhoz. Megy rendesen a fizetés, de így hiányzik a virtuális megerősítés.
- engem zavar, hogy a Google Asszisztens alsó gesztusait nem lehet sehogy de eltüntetni mint a 10-esnél.
- aod nem sokat változott ha ez számít, csak ez az új színes biszbazt belepakolták.
- smartbank ok, működik rendesen,
- viberrel nincs probléma
- nova ok, bár én béta 7xxx-en vagyok.
VoLte Telekomos cégesen van, VoWifit is jelzi, kapcsolható, de nem tudom mikor használja, azt hogy lehet ellenőrizni. -
Aurig@
őstag
Üdv.!
Mivel a sima 7 topik eléggé halottnak tűnik, itt kérdezném meg, hogy érdemes frissíteni Android11-re? Tegnap előtt dobta fel a lehetőséget 11.GM57BA 2341MB.
Ami mindenképp érdekelne, hogy VoLTE és VoWIFI Telekomos előfizuval hogyan működik? Banki appok: OTP Simple, Smartbank, SZÉP kártya szintén működik e rendesen?
Értesítések: Viber, Messenger, AquaMail jeleznek időben?
Nova Launcher Prime, True Phone ezek érdekelnének még működés szempontjából.
/Csak azért nem frissítenék, hogy 11 legyen rajta. A jelenlegi 10 hibátlan minden szempontból./Köszönöm
-
thompherkins
tag
Jól olvasom, hogy ne rakjam fel az andoid 11-et, mert több a hátránya mint az előnye?
Stabil 10-en nekem minden megfelelően működik, kamera, billentyűzet, gesztusok, szóval akkor nyugodjak békén és ne b@sztassam a rendszert, hiába vagyik kiváncsi a 11-re, még nem működik megfelelően. -
giroud199
senior tag
Mai meglepetés, nem tudok sms t írni.... Egyszerűen egyik billentyűzettel sem enged....
Ujrainditas megvolt -
ghiottone
nagyúr
válasz
Just_Reboot #4437 üzenetére
BSG 'CameraEng' verzió: [link] legújabb Arnova: [link] - innen a 2. snapcam.
Rotate: sajna az újratöltés a szenzoronként eltérő libek miatt van. Be lehet allítani, hogy ne töltsön újra a lencsék valtása között, de akkor a főkamera értékeit használja a többin is. Ez a 2 linkelt 8.1-es Gcam már gyorsabb. A BSG-hez nem kell xml se. Az Arnova verziónál még csak SAP xml van a telegram csatornán, de szerintem a Wichaya 3.1.1 és Timo xmlje jobb végeredményt produkál.
-
Rotate
veterán
tényleg szebbek a képek Gcammel, a felület is kedvemre valóbb, csak az a béna újrabetöltés nem tetszik, mikor vált két lencse között
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Just_Reboot #4434 üzenetére
Igen. Nálam most így van fent a Wichaya 'snapcam' és a BSG libes 'cameraeng' csomagnév alatt Android 11-en root nélkül mindhárom hátsó lencsét kezelve.
-
Linkin1994
senior tag
válasz
bollokcs80 #4431 üzenetére
A vicc az hogy 7 pron semmi gondom nincsen érdekes
-
ghiottone
nagyúr
Gcamoknál a 'GoogleCameraEng' csomag elnevezésű verziók is kezelik az aux kamerákat root nélkül a snapcamok mellett.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
giroud199 #4426 üzenetére
Nekem két Xiaomim is volt, nem zavart ez a szenzorosdi ennyire. OP-n is volt már, hogy a fülcimpámmal bontttam hívást.
Supportos csávónak megírtam, hogy nincs gond a készülékkel hardveresen, szóljon a fejlesztőknek, hogy javítsák a hibákat......
Egyébként akinek gondja volt 11 alatt kamerával és factory resetelt, annak megoldódott a probléma?
-
Imdre
aktív tag
válasz
ghiottone #4429 üzenetére
Az nálam se megy, nem éled fel. 10-ből 1x, ha feléled. Meg van még pár apróság. Ebből a tekintetből Oneplus eléggé "lecsúszott"...3 hónap késéssel sikerült kiadniuk egy Beta 1-et véglegesnek.
Legalább sok szarakodás után megjegyezte, hogy Nova az alapértelmezés.
Közelség érzékelő is tényleg fos lett. Tegnap nagy nehezen elértem egy ügyfélszolgálatot, mire kapcsolták volna az illetékest megszakadt, mert vélhetően kinyomtam. Nem voltam ideges
Nincs időm/kedvem szarakodni, de lehet visszarakom a 10-et, mert ez még Alfa... -
ghiottone
nagyúr
-
-FreaK-
veterán
-
-FreaK-
veterán
válasz
ghiottone #4217 üzenetére
Köszi, de ez most jól megszivatott. A rollback rom az Android 10-es beta 9-re visz vissza, nem stabilra. Utána meg OTA lefrissült Android 11 Beta4-re, tehát ugyan ott vagyok ahonnan indultam, hogy a franc enné meg. Kellene egy stabil A11 rom fájl, amit közvetlen a rollback után tudok helyi frissítéssel felrakni. Keresgélek, persze a linkelt hivatalos fórumon sem írják ezt, csak ott a rollback fájl, nesze.
-
giroud199
senior tag
válasz
bollokcs80 #4424 üzenetére
Az már csak hab a tortán hogy ehhez képest a xiaomi féle közelség érzékelő szenzor is szenzációs.... Körülbelül mindent is csinál egy hívás alkalmával a készülék...
-
rodi81
tag
OP launcherben a legnagyobb ikon méret van beállítva de számomra még ez is kissé kicsinek tűnik.Lehet ezen növelni valahogy külső launcher és icon pack nélkül?
-
bollokcs80
Korrektor
Küldtem egy bejelentést a kamerahibáról a comunity appban, elsőre az a kiváló ötlet jött, hogy tegyek fel külsős kamera appot és inditsam újra a telót, miután irtam nekik, hogy ez nem jött be, azt javasolták, hogy menjek be a legközelebbi OP szervizpontra (van ilyen itthon?!
) , hogy megnézhessék a készülékem.
Nem állnak a helyzet magaslatán....
-
Rotate
veterán
random appokban ha a OnePlus fontot hasznalom, bizonyos cuccok kínai karakterekként jelennek meg :D vissza is dobtam Roboto-ra :D
-
válasz
szabi__memo #4409 üzenetére
Ami már a nagyobb Lumiákban is benne volt...
-
giroud199
senior tag
Ma nálam is elojott a kamera fagyás, hirtelen váltottam nagylatora, és vissza már nem akart, csak fekete képernyő....
-
ghiottone
nagyúr
A stabil 11-ben a DC dimming hova tűnt? Nem találom.
-
Imdre
aktív tag
Frissítettem én is 11-re...
Egy idegesítő hiba már akadt. Nova lenne az alapértelmezett, de nem jegyzi meg. Időnként, vagy alkalmazásváltó használatánál visszaáll Oneplus launcher-re. Hiába állítom be a Nova-t, nem jegyzi meg. Erre van valakinek ötlete? Rohadt idegesítő. Ha nem muszáj, akkor FR-t egyelőre nem nyomnék.
Egyébként nekem nem tetszik a felület, de ez egyéni ízlés kérdése, 10 jobb volt. Kamera működik rendesen, nincs fagyás, stb. 10-ről álltam át reset nélkül.
Illetve a statusbar félkövér megjelenítését lehet állítani. Paca így az egész... -
Integrale
veterán
Ébresztéskor durván lefagy a telefon. Csorgott, de nem.akartam meg felkelni, megnyomtam.az oldalso gombokat, (eddig is igy csinaltam), majs amikor ujra csorgott, akkor a kepernyo nem erzekelt.
Lezar-felold, mar az ertesitesi savot lehuzhattam, ott kinyomtam az ebresztest, de masra nem reagalt. Ujra lezartam feloldottam, de fekete kepernyo minden alkalmazasra. Csak az ujrainditas segitett. Reggel ezt 2* eljatszotta. -
slice14
veterán
Van egy ötletem a kamera problémára, ha 10-ről való frissítésnél is jelen van, akkor tévedek.
Tehát aki béta 3-4 ról vált stabil-ra, akkor ha adatok visszaállítása esetén lehet hogy összeakad valami konfiguráció változás miatt. Ha FR után adatvisszaállításnál nem töltitek vissza a rendszer beállításokat, csak az appokat + a többi adatot, talán megoldaná.
De valszeg csak túlgondoltam a dolgot. -
slice14
veterán
válasz
ghiottone #4401 üzenetére
Nem szeretem, ha az egész képernyő felvillan dupla koppra.
Nem vagyok benne biztos hogy így van, de 10 alatt a kettő együtt nem is működött. Legalábbis nálam nem ment. Tegnap véletlenül duplán koppintottam rá, és csodálkoztam, hogy egyszere müxik mindkét koppintásos ébresztés.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Messziről roppant megkapó a matt kék 7T, amely tripla hátlapi kamerát, Snapdragon 855+-t és 90 Hz-es képfrissítést kínál, ám közelről már előbújnak a problémák.
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Gyúrósok ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest