- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
válasz Prowler #3762 üzenetére
Én azt hittem, annak úgy is kell működnie. Nem feltétlen akarom feloldani teljesen. Csak hogy ne kelljen babrálni ujjlenyomattal. Annyi van, hogy ha kikerül a hatókörből a telefon, aztán újra látják egymást az órával, akkor már viszont nincs intelligens zárral feloldva, akkor egyszer, nekem legalábbis, ujjlenyomatozni kell. Onnan újra megy tovább ujjlenyomat nélkül.
-
ghiottone
nagyúr
válasz Prowler #3520 üzenetére
Sajna az az eltérő libpatcherek betöltése miatt van. Lehet később a 8-as portoknál már nem lesz ilyen, de a 7T még nem támogatott a legújabb Arnova bétában. Az 5-ösnél nagyon simán váltott a módok között, itt meg várni kellett a feldolgozásra pár másodpercet.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
válasz Prowler #3502 üzenetére
Nálam kb ugyanazt hozza. 2 naponta töltöm, ebben napközben a bt megy óra miatt, 4g adat is folyamatos mert az irodában gyenge a wifi kb. és 1 óra feletti telwfonhívás, 4 óra feletti SOT 90 Hz, 2 sim és így van 5-10 százalékon amikor töltőre megy.
-
ghiottone
nagyúr
válasz Prowler #3451 üzenetére
Nem. Az a vicc, hogy az SD675-ös 4gb ramos Moto One Zoom ugyanezzel a gcam porttal koppra annyi idő alatt végez a Hdr+ ench. -al mint a 7T.
A sima HDR képek mentése hasonló idő volt itt, mint a 4a-n + a Pixelek szeretnek a háttérben dolgozni - ezt már korábban megfigyeltem. Amúgy szerintem a különbség a képeknél hasonlóan ehhez a 4Xl összehasonlítàshoz jöhetne ki: [link] - a zoomoláskor."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
válasz Prowler #3449 üzenetére
Igen, HDR+-ba maradt a gcam + az a port van most fent.
Régebben a Moto Z2 Force-al is így voltam. Jó gcam port és a nálam lévő Pixel 1, 3a, 3 szintje megvolt. A színek kicsit melegebbek az OP-n, a Pixel volt közelebb inkább a valósághoz a hűvösebb árnyalataival.
-
vacs
veterán
válasz Prowler #3247 üzenetére
Szia.
Szoftveresen nagyon jók a OnePlus-ok.
Volt nekem 4 évig Nexus 5-öm (pure droid), szerettem, de nagyon "buta" volt, később custom rom-al használtam, úgy már remek volt.
Sok, számomra hasznos funkció hiányzott, pl a testvérmodell LG G2-höz képest!
Teszteknél olvasd el a szoftveres dolgokat, ott leírják, hogy a OnePlus szoftvere nagyon közel van az alap droidhoz, csak pár tényleg hasznos extra került bele.
A frissítés is rendben van, 3 fő verziót kapunk!
Szóval én Nexus 5 pure droid-ról váltottam OnePlus-ra és tetszenek a hasznos extra dolgok, amit a Nexus-ból hiányoztak!
Kamera részéhez nem reagálok, nekem bőven elég, hardverben szintén és a 2 év gyári OnePlus garancia az igen korrekt (saját pozitív tapasztalatom itt írtam le)!(^)(>.<)(^)
-
milkabrams
őstag
válasz Prowler #3249 üzenetére
Talán 10-15/1, nem vészes de gcamnál nincs ilyen gond és a gyári szoftver minősége is javulhat.
Egy elég vastag üveg fóliát használok, az ujjlenyomat olvasó kb. olyan gyors mint a 2016-17-es flagship hátlapik, viszont van mikor 2-3. érintésre ismeri fel, gondolom mikor nagyon izzadt vagy kissé piszkos/olajosa kezem, de ilyenkor bármelyik gondban lenne, amúgy 30-50/1 ez sem gond.
Arammal eddig nem volt probléma, pedig nem kímélem a telefont.[ Szerkesztve ]
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
milkabrams
őstag
válasz Prowler #3247 üzenetére
Semmi akadás vagy belassulás, melegedni is csak hardcore játéknál szokott, de ott sem vészes, beégést nem tapasztaltam, üzemidő 90 hz-n is jó.
Kamera nem tűnik sokkal jobbnak mint egy LG V20+gcam, a színek is elég "érdekesek" persze a gcam ezen is segít, de azzal nem lehet root nélkül 48mxipeles képeket lőni, pedig a gcam féle javított 9-36 frame féle hdr+ lenne az igazi, itt csak a 12 mpixel működik.
A sima fényképező és éjszakai mód közt nem látok különbséget, viszont elég világos így is
2 dolog bugos, a Chrome lefagy amit csak többszöri képernyő ki-be old meg és kamera szoftver, néha hiába akarok fényképezni, a kamera "gomb" megnyomása esetén nem történik semmi, ilyenkor kamera újraindítás és működik.
Ezek csak szoftveres problémák.
Kamerában gcammel talán ez is van olyan jó mint mint a pixel 4a, viszont a hw időtállósága miatt szerintem az op a jobb megoldás.Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honda topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dolce Gusto
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest