- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Netfone
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Küszöbön a One UI 8 béta program
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
válasz
Prowler #3762 üzenetére
Én azt hittem, annak úgy is kell működnie. Nem feltétlen akarom feloldani teljesen. Csak hogy ne kelljen babrálni ujjlenyomattal. Annyi van, hogy ha kikerül a hatókörből a telefon, aztán újra látják egymást az órával, akkor már viszont nincs intelligens zárral feloldva, akkor egyszer, nekem legalábbis, ujjlenyomatozni kell. Onnan újra megy tovább ujjlenyomat nélkül.
-
ghiottone
nagyúr
-
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Prowler #3451 üzenetére
Nem. Az a vicc, hogy az SD675-ös 4gb ramos Moto One Zoom ugyanezzel a gcam porttal koppra annyi idő alatt végez a Hdr+ ench. -al mint a 7T.
A sima HDR képek mentése hasonló idő volt itt, mint a 4a-n + a Pixelek szeretnek a háttérben dolgozni - ezt már korábban megfigyeltem. Amúgy szerintem a különbség a képeknél hasonlóan ehhez a 4Xl összehasonlítàshoz jöhetne ki: [link] - a zoomoláskor. -
ghiottone
nagyúr
-
vacs
veterán
válasz
Prowler #3247 üzenetére
Szia.
Szoftveresen nagyon jók a OnePlus-ok.
Volt nekem 4 évig Nexus 5-öm (pure droid), szerettem, de nagyon "buta" volt, később custom rom-al használtam, úgy már remek volt.
Sok, számomra hasznos funkció hiányzott, pl a testvérmodell LG G2-höz képest!
Teszteknél olvasd el a szoftveres dolgokat, ott leírják, hogy a OnePlus szoftvere nagyon közel van az alap droidhoz, csak pár tényleg hasznos extra került bele.
A frissítés is rendben van, 3 fő verziót kapunk!
Szóval én Nexus 5 pure droid-ról váltottam OnePlus-ra és tetszenek a hasznos extra dolgok, amit a Nexus-ból hiányoztak!
Kamera részéhez nem reagálok, nekem bőven elég, hardverben szintén és a 2 év gyári OnePlus garancia az igen korrekt (saját pozitív tapasztalatom itt írtam le)! -
milkabrams
őstag
válasz
Prowler #3249 üzenetére
Talán 10-15/1, nem vészes de gcamnál nincs ilyen gond és a gyári szoftver minősége is javulhat.
Egy elég vastag üveg fóliát használok, az ujjlenyomat olvasó kb. olyan gyors mint a 2016-17-es flagship hátlapik, viszont van mikor 2-3. érintésre ismeri fel, gondolom mikor nagyon izzadt vagy kissé piszkos/olajosa kezem, de ilyenkor bármelyik gondban lenne, amúgy 30-50/1 ez sem gond.
Arammal eddig nem volt probléma, pedig nem kímélem a telefont. -
milkabrams
őstag
válasz
Prowler #3247 üzenetére
Semmi akadás vagy belassulás, melegedni is csak hardcore játéknál szokott, de ott sem vészes, beégést nem tapasztaltam, üzemidő 90 hz-n is jó.
Kamera nem tűnik sokkal jobbnak mint egy LG V20+gcam, a színek is elég "érdekesek" persze a gcam ezen is segít, de azzal nem lehet root nélkül 48mxipeles képeket lőni, pedig a gcam féle javított 9-36 frame féle hdr+ lenne az igazi, itt csak a 12 mpixel működik.
A sima fényképező és éjszakai mód közt nem látok különbséget, viszont elég világos így is
2 dolog bugos, a Chrome lefagy amit csak többszöri képernyő ki-be old meg és kamera szoftver, néha hiába akarok fényképezni, a kamera "gomb" megnyomása esetén nem történik semmi, ilyenkor kamera újraindítás és működik.
Ezek csak szoftveres problémák.
Kamerában gcammel talán ez is van olyan jó mint mint a pixel 4a, viszont a hw időtállósága miatt szerintem az op a jobb megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Messziről roppant megkapó a matt kék 7T, amely tripla hátlapi kamerát, Snapdragon 855+-t és 90 Hz-es képfrissítést kínál, ám közelről már előbújnak a problémák.
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest