- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Netfone
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Új hozzászólás Aktív témák
-
giroud199
senior tag
Sziasztok!
Előre is elnézést ,hogy ide írok ,de ez a fórum pörög a legjobban.
Több oneplus készülékem is volt , ezért vettem tartalékba egy 5t-t, viszont szerintem valami mókolás áldozata lett ,mert azt írja ,hogy tört a készülék ,gyakran újraindul ,google alkalmazások összeomlanak stb..Próbáltam frissíteni amíg lehet ,de nem oldódott meg a probléma.
[kép]
Ő lenne a hibaüzenet minden indításkor.
Szeretném ha stabilan működne ,ha szükség van rá
Köszönöm a segítséget -
giroud199
senior tag
Vásároltam harmadszorra is egy op7t t, hibátlanul működik az akksi is teljesen okés, viszont az előlapi kamera tiszta por...
garancia túl foglalkozik ezzel az oneplus?
-
giroud199
senior tag
Ki milyen uvegfoliat hasznal? Nem egyet rendeltem már és sok koze nincs hozzá...
nagyon bután néznek ki rajta
-
giroud199
senior tag
Mai meglepetés, nem tudok sms t írni.... Egyszerűen egyik billentyűzettel sem enged....
Ujrainditas megvolt -
giroud199
senior tag
válasz
bollokcs80 #4424 üzenetére
Az már csak hab a tortán hogy ehhez képest a xiaomi féle közelség érzékelő szenzor is szenzációs.... Körülbelül mindent is csinál egy hívás alkalmával a készülék...
-
giroud199
senior tag
Ma nálam is elojott a kamera fagyás, hirtelen váltottam nagylatora, és vissza már nem akart, csak fekete képernyő....
-
giroud199
senior tag
válasz
Linkin1994 #4388 üzenetére
Lényegében ugyanaz.... Persze nem úgy, hívják, de érthetetlen miért nincs egy másfél éves flagship modellben ez a funkció....
-
giroud199
senior tag
Amúgy ez milyen aod már a 7t n, hogy vagy emelni vagy érinteni kell a dolgokért....? Tisztára, mint ips nel, sőt ott is van állandó megjelenés.... Ahogy emlékszem anno op6 nal is volt nekem
-
giroud199
senior tag
Valaki tudna adni egy linket stabilan működő google camhoz? Köszi
-
giroud199
senior tag
Azért az durva mennyi ember megvette csak a nyereség miatt ezt a készüléket...azért nem egészen 100ezer és 140ert kitenni eléggé vicces
persze savanyú a szőlő nekem is ,de a 110ezer még kevés .....
a használt árakról meg ne is beszéljünk ,ezekutan óriási esésnek fog indulni a 7t ára
sokan tudnak az akcióról
Új hozzászólás Aktív témák
ma Messziről roppant megkapó a matt kék 7T, amely tripla hátlapi kamerát, Snapdragon 855+-t és 90 Hz-es képfrissítést kínál, ám közelről már előbújnak a problémák.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Túra és kirándulás topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Gyúrósok ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest