- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: A Xiaomi leárazta a rúdporszívókat
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
válasz
Winner_hun #3528 üzenetére
Szerintem a szalagkábel következménye. Sajnos itthon javíthatatlan. :/ A kijelző sem túl olcsó ebbe a típusba olyan 50-60 ezer ft.
Furcsa, hogy a kamera is 1x-re adta meg magát. Talán beakadhatott valami és mindig a legutóbbi beállítással akar elindulni a kamera alkalmazás. Próbáld meg törölni az alkalmazás tárhelyét, hogy alaphelyzetbe álljon.
Legalább az alaplap meg akksi még jó
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #3467 üzenetére
Ma ismét bezöldült egy párszor, aztán használhatatlanra. Még jó, hogy vittem magammal backup telefont. Hazajöttem, zölden, de működik, gyorsan lementettem róla, amit tudtam. A titanium backup sajnos nem jó, rég nem frissült már az app. Töröltem is.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #3466 üzenetére
Titanium Backup jó lesz, csak eddig nem volt beállítva... majd kell még finomhangolni, de így már nagy kár nem lesz telefon tönkremenetele esetén.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #3444 üzenetére
Ma reggelre megjavult. Be lehet állítani úgy, hogy PC-re rádugva a monitoron látom a kijelző tartalmát és onnan tudom vezérelni a telefont? Lehetőleg úgy, hogy ne kelljen appot elindítani (bár ez a képernyőre rajzolható mintával megoldható, szóval még az is jó lehet).
-
Misimókus90
kezdő
válasz
Winner_hun #3416 üzenetére
Igen, ahhoz kicsit már túl kóros. De ha relatíve elfogadható összegből meg lehetne csináltatni, vagy az alkatrészeket nem atomfizika kicserélni, akkor lehet megérné egy próbát. Nagyon hozzám nőtt ez a telefon kora ellenére
-
ilyr
tag
válasz
Winner_hun #3381 üzenetére
Egy gyári állapot visszaállítás unbrick tool-al?
-
( V )
veterán
válasz
Winner_hun #3340 üzenetére
Úgy emlékszem ahhoz root is kell, legalábbis N5 alatt úgy ment, OP7TPRO-t meg nem rootoltam.
-
gmisi93
csendes tag
válasz
Winner_hun #3180 üzenetére
Hát a riasztás független a slider állásától. Megnéztem a "Gombok és Gesztusok" menüben és az "Alert slider" összes beálltásánál írják, hogy a riasztásra nem hat.
Szóval a risztásokkal észnél kell lenni, hiába van némán a slider.
-
gmisi93
csendes tag
válasz
Winner_hun #3170 üzenetére
Ébresztésenként tudod állítani, hogy milyen erős legyen a rezgés intenzitása, illetve azt is, hogy legyen hang vagy ne legyen hang. Tehát a csúszka maradhat némán, az ébresztés hangereje meg maxon, ha a beállított ébresztőn "Nincs" van kiválasztva a hangnál.
-
HREH
senior tag
válasz
Winner_hun #3162 üzenetére
Ice Box-al ha elrejted a Magisk-et, akkor megy a Rafis app is.
-
ilyr
tag
válasz
Winner_hun #3162 üzenetére
Sajna nem boldogít ha MKB-s appot kell használnom...
Azért majd rápróbálkozok, hátha meg tudom oldani a build prop módosítást a Paranoid recovery-jén keresztűl is ADB-vel...
-
ilyr
tag
válasz
Winner_hun #3160 üzenetére
Sajnos túlnyomó részt nem működnek, mert van olyan app (MKB), ami az OEM Unlock kapcsoló állapotát is nézi a Developer options-ben és a custom ROM-okban amiket eddig néztem nincs bent ez az opció. Elvileg a build prop módosításával be lehet varázsolni, de ehhez tudni kell offline szerkeszteni a fájlt. Az általam própált Paranoid Android Sapphire Beta 2-ben sincs ez benne, így nem is működik a banki alkalmazásom virtuális kártya része (a többi igen), de olyan hihetetlenül jó, hogy jóval tovább bírja az akksi (ebből eredendően gyorsabban is tölt) és mindemellett gyorsabb is, hogy egyelőre úgy döntöttem, hogy lenyelem a kellemetlenségeket...
Az OOS 12-őt meg megcseszhetik...
-
ilyr
tag
válasz
Winner_hun #3015 üzenetére
Nálam ez úgy néz ki, hogy elmegyek otthonról vagy reggel felkelek és bacik WiFi-re felcsatlakozni, hiába van elmentve. Kikapcsolom a WiFi-t meg vissza és egyből felmegy. Bosszantó, mert ugye az ember feltételezi, hogy ha itthon van úgyis WiFi-ről megy a net és van, hogy sokára veszem csak észre, hogy nem ám, a mobil netről tölt...
-
Albigator
őstag
válasz
Winner_hun #3015 üzenetére
Hasonló net kapcsolat probléma nálam is van.
Nem megy valami gyorsan a hálózat váltás sem.
Pl otthon vagyok wifiről, szól a Bt fülesen podcast app (rádió), elindulok melózni biciklivel és még csomó ideig "látja" a wifinket, ami már hatótávban sincs. És cseszik váltani mobilnetre. Az utca közepén lassan rájön h nincs wifi. Addig ugye áll a rádió net nélkül. Gyorsabb ha manuál kikapcsolom a wifit mikor indulok és akkor egyből vált mobil adatforgalomra, nem szenved ezer évet...
És hiába van bekapcsolva fejlesztői beállításokban, hogy "A mobilhálózati kapcsolat mindig aktív" ("gyors hálózatváltás érdekében") nem ér semmit. -
Albigator
őstag
válasz
Winner_hun #3008 üzenetére
Na és úgy néz ki igazad volt félig. Megcseréltem a két kártyát.
1. helyen valóban megy a VoWifi is dominos telekomos kártyával. Viszont akkor a digisnek off teljesen. Még csak VoLTE sincs.
Visszacseréltem eredeti állapotba, már a 2. helyen is megy a telekomon minden (VoLTE/VoWifi).Digi még mindig off teljesen.
Úgy gondolom visszaálltak alapra a profilok és megint meg kell mókolni EfsToolal, hogy Diginél működjön egyáltalán a 4G hanghívás...
Szóval nem jártam jól a próbálgatással.
-
Shyciii
veterán
válasz
Winner_hun #2816 üzenetére
Az érdekes. Nálam 1 sim-es megoldásban működött a Oneplus 7 és Oneplus 7T Pro esetén is.
-
Shyciii
veterán
válasz
Winner_hun #2814 üzenetére
Hm. Ezt nekem csak 2 simmel sikerült produkálnom. Akkor lehet hogy köze van ahhoz is, hogy melyik foglalatban van a sim.
-
Shyciii
veterán
válasz
Winner_hun #2810 üzenetére
Ez a hiba a 11-es verzióban van, ha dual simes-ként használod a telót. Ilyenkor az egyik sim esetén bár gépelsz, de nem jelenik meg. Ha jobb oldalt átváltod a másik sim-re (mármint hogy azzal a simmel küldesz), akkor hirtelen megjelenik az összes gépelt karakter. Ezt a problémát a 11.0.1.1-es verzióban végre kijavították.
-
Linkin1994
senior tag
válasz
11.0.1.1 alatt nálam már működik
-
xTech
tag
válasz
Ismert hiba, rakj fel egy másik SMS appot (pl. Google-féle Messenger).
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #2782 üzenetére
Play áruházban frissítettem a OnePlus Notes-t és így már jó.
-
PartyShan
aktív tag
válasz
Winner_hun #2752 üzenetére
Ilyenre nincs lehetőség.
-
Figura89
tag
válasz
Winner_hun #2731 üzenetére
-
StarDeLuxe
tag
válasz
Winner_hun #2726 üzenetére
Beállítások/Wifi és Internet/Wifi/Wifi beállítások - ban van. Nekem még 10-es Android van fent.
-
Shyciii
veterán
válasz
Winner_hun #2727 üzenetére
A leírása alapján sajnos akkor is fogyna a mobilnet, mert ez elsődlegesen arra szolgálna, hogy gyorsítsa a sebességet. Itt max ki lehet választani, hogy mely programoknál tegye. Amúgy nekem a Oneplus 6-osnál is az volt, hogy ha a wifi-n nem volt net, mert mondjuk az ezt szolgáló router megfagyott, akkor az sem váltott át mobilnetre, hanem szimplán nem volt netem, és felkiáltójelezte a wif-t, de nem csatlakozott le róla.
-
Shyciii
veterán
válasz
Winner_hun #2720 üzenetére
A Settings/Wi-Fi & Network/Dual-Channel network acceleration alatt van olyan beállítás, hogy mindkettőt használja, illetőleg hagyenge a jel, akkor besegítse a másik technológiával. Ezeket kapcsold be, és szerintem akkor jó lesz már.
-
StarDeLuxe
tag
válasz
Winner_hun #2720 üzenetére
Igaz, nem próbáltam, de lehet hogy ez a megoldás. Be van kapcsolva? link
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ebben a mobilban minden benne van, amit a OnePlus 2019-ben nyújtani tudott és akart. A szolgáltatáscsomag meggyőző, viszont az ár is felnőttes lett.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest