- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
válasz
Misimókus90 #3442 üzenetére
Sikerült valamit intézni?
-
balazs1022
őstag
válasz
Misimókus90 #3440 üzenetére
Van már valami fejlemény?
-
balazs1022
őstag
válasz
Misimókus90 #3438 üzenetére
Ők is ugyanonnan veszik mint más gsm shop-ok (Kína, Aliexpress). Nem tudom, hogy van-e értelme akksival probalkoznod, ha a pc sem ismeri fel az usb perifériás eszközt. Úgy tudom akkumulátor nélkül is fel kellene, hogy ismerje. Más lehet a gond :/
-
balazs1022
őstag
válasz
Misimókus90 #3435 üzenetére
Igen, integralva van. :/
Esetleg ennél a fickonál próbálj érdeklődni:
Vagy ha mas nem akkor marad az h kiveszed az alaplapot és hajszaritozod. (Hatha tortenik vmi...)
-
balazs1022
őstag
válasz
Misimókus90 #3433 üzenetére
Erre a driverre keress rá: "hs-usb qdloader 9008". De attól tartok, hogy ha úgy sem jelent meg h, "ismeretlen usb eszköz", akkor elég nagy a baj. :/
-
balazs1022
őstag
válasz
Misimókus90 #3430 üzenetére
Még mielőtt akksit keresnél, esetleg dugd fel számítógépre. Nézd meg h felismeri-e. Az "Eszköz kezelő"-ben nézd.
Ezt kellene látnod ha telepítve vannak a driverek:
Ha semmit nem dob fel, akkor tenlyeg alaplap gyanús.Esetleg nedvesség vagy víz nem érhette a telefont?
-
balazs1022
őstag
válasz
Misimókus90 #3430 üzenetére
-
balazs1022
őstag
válasz
Misimókus90 #3428 üzenetére
Még a 3 gombot egyszerre, hosszan nyomva próbáld meg.
-
balazs1022
őstag
válasz
Misimókus90 #3426 üzenetére
Nekem amúgy először fekete volt az a rész, aminek fém színűnek kell lenni. Először azt hittem az a normalis. Foleg h a fogpiszkalo se vitt többet. Előbb eltört vagy valami. Aztan lattam ezt a videót akkor láttam, h van milyen lenne gyarilag. Akkor mentem rá a tűvel. Akkor megint egy csomó minden kijött. Most megint gyariasan cuppan
-
Figura89
tag
válasz
Misimókus90 #3417 üzenetére
Egyik sem járja a végét, ahogy balazs1022 is írta, valami hegyessel (én tűvel csináltam), ki kell takarítani az usb csatlakozót. El sem hiszed, mennyi nadrág szösz fog kijönni a telóból.
-
balazs1022
őstag
válasz
Misimókus90 #3418 üzenetére
Nekem is volt ilyen baja. Kiszedtem belőle a koszt, azota megint feszesen cuppan. Fogpiszkaloval csinaltam, amit mégjobban kihegyztem.
-
balazs1022
őstag
válasz
Misimókus90 #3414 üzenetére
Valóban nem latszik puposnak az akksi. USB csatlakozó milyen állapotban van? Nem koszos?
Azt neked kell kell eldöntened h hova küldöd. Foglalmam sincs h ilynlenkor hogy van a garancia -
balazs1022
őstag
válasz
Misimókus90 #3412 üzenetére
Még arra gondoltam, h az akksival is lehet baj. Az is okozhat hirtelen kikapcsolasokat. Talán ezzel erdemes kezdeni, és ez a legolcsóbb tétel is.
Nem púpos a hátlap? -
balazs1022
őstag
válasz
Misimókus90 #3410 üzenetére
Nem jellemző. Inkabb a sima 7T-nél láttam ilyet. Egyébként processzor forrasztasa szokott elengedni. Probald meg egyelőre amit irtam: hogy a recovery vagy fastboot menu stabil marad-e ha bejön.
A) Ha az működik, akkor egy unbrick tool-al megprobalhatsz egy gyari visszaallitaszlt.
B) Ha megis marad a bootloop (ujraindulgat), es nem sajnalod a telefont, aKkor leveheted a hátlapot es az alaplap feletti műanyag burkolatot. A procit probald meg hajszárítózni. Hatha tudsz még adatot menteni. De reméljük nem ez a hiba, mert nem jellemelzo erre a tipusra.
-
balazs1022
őstag
válasz
Misimókus90 #3408 üzenetére
Esetleg a Fastboot betölt? Kikapcsolt allaptoban az összes gombot egyszerre kell nyomni. Ha az stabil, akkor talan nem hardveres hibáról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ebben a mobilban minden benne van, amit a OnePlus 2019-ben nyújtani tudott és akart. A szolgáltatáscsomag meggyőző, viszont az ár is felnőttes lett.
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest