- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- VoLTE/VoWiFi
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HREH
senior tag
válasz
balazs1022 #3532 üzenetére
Köszönöm én is az infót!
Én váltok, de családban marad a telefon, az új gazdája pedig kért bele egy új akksitmajd vázolom neki, aztán eldönti melyik legyen.
-
HREH
senior tag
Sziasztok!
Cseréltetett valaki gariidőn túl hivatalos oldalról vett 7T Pro-ban akksit?
Ha igen, kb mennyi idő és mekkora költséggel jár?
Ahogy látom a hivatalos service repair oldalt már lelőtték (itt lehetett látni az alkatrészek árait) -
HREH
senior tag
válasz
balazs1022 #3446 üzenetére
Én vagyok még, nem tudom mire cseréljek... semmi gondom a telefonnal, de ha egyszer eljön az ideje, akkor bajban leszek
S24U húzós árban, Red Magic 9/Z60 Ultránál kérdéses a support, talán OP12
Vagy átmegyek a sötét oldalra (), nem tudom hozzá tudnék-e szokni 10+ év Android után...
-
HREH
senior tag
Rootolt 12.1-et használ valaki? Ha igen, ugyanaz a rootolási metódus, mint a 10/11 esetében (magisk managerben boot.img patchelés, majd ezzel bebootolni)?
-
HREH
senior tag
válasz
Winner_hun #3162 üzenetére
Ice Box-al ha elrejted a Magisk-et, akkor megy a Rafis app is.
-
HREH
senior tag
Sziasztok!
Nektek Android 10 vagy 11 fut a telefonon?
Eddig 10 volt, de most visszajött a szervízből, és gondolkodnék a 11-re váltáson, főleg hogy van rá normális root.
Bármilyen hátránya van a 11-nek a 10-hez képest? -
HREH
senior tag
Jött ki A11-re hivatalos TWRP, szóval terveznék upgradelni A10-ről.
Vannak hátrányai esetleg (főleg akkuidőre gondolok), kinek mi a tapasztalata? -
HREH
senior tag
válasz
Hujikolp #2858 üzenetére
Magisk-et amúgy hogy kell rávarázsolni? Mert TWRP OOS-t nem tud decryptelni, szóval az internal storage 0MB, ahol a magisk.zip van...
5T-t gyerekjáték volt root-olni, mert volt rá hivatalos TWRP, 7T Pro-ra nincs ugyebár.
szerk: ezt Android 10-re értem, de gondolom 11-en is hasonló a helyzet. -
HREH
senior tag
Kellene egy kis segítség...
Oxygen Updater-rel letöltöttem a legfrissebb ota zip-et, amit local upgrade-el felraktam beállításokból.
Fel is ment, viszont így ugrott a root, mondom semmi gond, twrp-ből simán csak flashelni kell a magisk zip-et, és lesz root.
Itt jön a gond, a twrp 0MB-os partíciókat lát, nem enged semmit sem kiválasztani.Valaki esetleg futott már vele hasonlóba? Mi a megoldás?
-
HREH
senior tag
Bocs hogy itt (is) kérdezem, de hátha aktívabb ez a topik, mint a telefon sajátja...
Nord-hoz jól bevált root leírás van valamerre?
Ezt néztem, de a Check Safetynet Magisk-on belül error-t dob... -
HREH
senior tag
Használt oneplusnál hogy van a gari?
1 éve vette a srác, IMEI alapján tudom garizatni? mivel ugye az ő fiókjához lett rendelve, én nem tudok az Apply RMA gombra nyomni... -
HREH
senior tag
válasz
madaraszoli #1992 üzenetére
DS4 kontrollert simán tudtam BT-vel csatlakoztatni rá, Limbo tökéletesen megy vele.
-
HREH
senior tag
-
HREH
senior tag
Nektek működik ez a Horizon Light funkció?
Nálam nem, se SMS-nél, sem Viber, vagy Messenger üzenetnél nem aktiválódik.
Hogyan lehetne ezt megoldani? -
HREH
senior tag
Töltés közben nektek is melegszik a telefon?
Elvileg pont ezzel promózzák a Warp Charge-t, hogy a gyári adapter melegszik a telefon helyett... másik OP telefon is csinált ilyet.
Ampere 40,3 °C-ot ír ki, az nem sok egy kicsit? -
HREH
senior tag
válasz
Albigator #1411 üzenetére
Visszaküldés meg azért nem játszik, mert elvileg csak 85%-ot adnak vissza, plusz a visszaküldés díját is saját zsebből kell állni.
https://forums.oneplus.com/threads/has-anyone-returned-the-oneplus-7-pro-or-any-other-oneplus-phone.1037519/
mondjuk EU-ban elvileg kötelesek 100%-ot visszaadni, ha 14 napon belül vagy, szóval nem tudombocs, ennyi volt az offolás
-
HREH
senior tag
válasz
Albigator #1409 üzenetére
Én nem akarok hülyeséget mondani, nekem még egy hetes sincs a teló, de szerintem ezzel a használattal ez reális. Nekem 6-7óra SOT-ok jönnek ki, de én nem nyúzom ennyire egész nap.
Amúgy furcsa, mert nekem is bőven elég még az 5T mindenre, de valamiért elkapott a must have érzés...
most mellétéve azt megint az van, mint anno Nexus 5 és 5T között: a régebbi annyira gagyinak tűnik mellette...
Épp Redditen írták, hogy mondj már egy telefont, ami majdnem stock rendszer, fémházas, min. SD835, jackcsati, értesítő LED, USB-C, 6GB RAM, jó ROM support, jó design, stbstb... nem tudsz mondani.
Na, befejezem, mert a végén még visszaküldöm -
HREH
senior tag
Nem írtam, hogy jó verzió, amikor a kommentet írtam, akkor még nem teszteltem. Ez a legfrissebb verzió, az XML-t pedig csak hasraütésszerűen választottam ki, van mellette még néhány másik.
Mondjuk az tényleg furcsa, hogy az ultrawide nem megy, még az AUX-os Magisk modullal sem... megnézem akkor a Telegram csoportot.@Figura89: köszi, megnézem
-
HREH
senior tag
válasz
Albigator #1377 üzenetére
Az más, az AUX-os modul ahhoz kell, hogy a GCam tudja használni a többi (7T Pro-nél a telephoto és ultrawide) kamerát, a másik meg Mi9T szérián engedélyezi a 48MP-es felbontású képek készítését.
Az XML ahhoz kell, hogy a GCam beállítson jónéhány rejtett dolgot, amit magában az applikációban nem tudsz beállítani, ezek nagyrészt a képek minőségén javítanak.
Más: ezt a két alsó sarokban feloldáskor és utána megjelenő negyedkörívet
el lehet tüntetni valahogy?
-
HREH
senior tag
Ezt az Android 10-es gesztusvezérlést nem lehet valahogy személyre szabni? Baromi zavaró, hogy nyitnám meg bárhol az oldalsó menüt, visszalép egyet...
Root van, ha kellene hozzá.
Amúgy eszméletlen a teló, vajsima ez a 90Hz
Kamera meg teljesen rendben van, főleg GCam-mal. -
HREH
senior tag
válasz
ez_meg_emaz #1288 üzenetére
5% diákkedvezmény volt rá
Én is a telekomosra várok, ha lesz ott, akkor ezt visszaküldöm, van rá 30 nap.
Nekem ismerős dolgozik ott, ő mondta, hogy már berendelték az újabb készletet. -
HREH
senior tag
7T Pro berendelve a hivatalos oldalról (607 euró volt), illetve ha még lenne Telekomnál, akkor majd visszaküldöm. OP5T-ről váltok.
Lenne pár kérdés:
- Láttam ilyen UV fényes/folyadékos üvegfóliát, használ ilyet valaki?
- Tokból Spigen Tough Armort néztem, Nexus 5-ömön annak a kistesója volt, OP5T-n meg a Sandstone, de az nem ad túl sok védelmet sajnos. Másfajta tok esetleg hasonló árban (6-7k) ami hasonlóan jó?
- GCam-ot honnan érdemes szedni hozzá? Root egyből lesz
- Láttam, hogy hivatalos TWRP nincs rá, ki milyen recoveryt használ?Remélem nem bánom meg, tesztek alapján nagyon bejön a teli kijelző + 90Hz-es telefonom sem volt még (monitoron is imádom a 144-et)
-
HREH
senior tag
válasz
spawn21 #1201 üzenetére
Mázlista
Leghamarabb csak pénteken tudnám megvenni, a boltban mondták, hogy csütörtökön kérdezzek rá megint, a Telekomos csajszi viszont azt mondta chaten, hogy már tuti nem lesz náluk.
Lehet akkor megrendelem a hivatalos oldalról, 220k most ott.
Hogy valamennyire ON is legyek:
Használta már valamelyikőtök a Student Beans programot? 2017-ben vettem az 5T-t, verify, kaptam rá vouchert, -10%, örömbódottá. Most viszont még mindig verified státuszt ír -> kép
Ha próbálnám verifyolni ismét, akkor kiírja ezt, pedig nincs másik oneplus-fiókom...
Ez alatt pedig ezt mutatja -> kép
StudentBeans box ->kép -
HREH
senior tag
A Telekomos készülékre is jár a 2 év gyártói gari?
-
HREH
senior tag
Ezt komolyan nem hiszem el, reggel ránéztem, még volt készleten Telekomnál, most rendelném, erre már az összes elfogyott
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ebben a mobilban minden benne van, amit a OnePlus 2019-ben nyújtani tudott és akart. A szolgáltatáscsomag meggyőző, viszont az ár is felnőttes lett.
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest