- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Linkin1994 #3266 üzenetére
Nekem már pár napja a HD1911_11_F.20-as frissítést dobálja fel. Akkor ez már az lehet, amiről itt írtak?
-
gmisi93
csendes tag
válasz
A kérdés, hogy mikorra fog az EU-ba elérni? Az MP3 is csak az indiai régiós készülékekre lett pusholva, holott a post szerint "few days" és GLO és EU is megkapja. Még Oxygen Updateren keresztül sincs link a mai napig.
-
válasz
-
laskr99
addikt
válasz
Linkin1994 #3249 üzenetére
Jó, de itt fixálva is van, nem 2 hónapig van a hallgatás, sumákolás. Kezdjem sorolni?
2022 elején reportaltam hibát BT-al kapcsolatba (lefagy néha, AAC->SBC váltást csinál folyton, emiatt serceg a hang)
Nem javították
Kamerával kapcsolatban is jeleztem hibát, lassított módban akad a felvétel, képkockát hagy ki->semmi visszajelzés
Kamera nem mindig menti a képet készítéskor-> semmi visszajelzésOOS12-ben javítva lett a lassított mód
Cserébe:
Hang: lefagy, átvált mono hangra, nem késik, LHDC-n szaggat a hang, de van amikor jó ->reported
Nem mindig kelt fel a kijelző, használhatatlan mobilnet, Volte opciót elvették, random beállítás is volt ami semmit se csináltTöbb nem jutott el hozzám, mert átmentem Crdroid 9.0-ra és ott érdekes megy minden rendesen, a mobilnet 2 helyett 10 percenként szakad meg.
Ja meg:
Kedvencem, Android 12 2022 elejére lett ígérve -
giroud199
senior tag
válasz
Linkin1994 #3081 üzenetére
Köszi ,bár ahogy olvasom ,ahol kaptak már csak a szenvedés van vele ,és mindenki menekül vissza 11-re
Nekem egyedül a bal oldali google kereső hiányzik -
Bembee12
aktív tag
válasz
Linkin1994 #3051 üzenetére
A kínai béta letölthető és felrakható a nagyon vállalkozó kedvüeknek is, bár egyáltalán nem ajánlott és én SEMMILYEN felelősséget nem vállalok érte. ColorOS 12.1 béta 7T Pro-hoz hivatalos OTA link: [link]
-
( V )
veterán
válasz
és akkor ez már az új skin / Color OS lesz vagy még az Oxygen?
-
Bembee12
aktív tag
válasz
Indiában Closed Beta van a 12-ből jelenleg
-
PartyShan
aktív tag
válasz
Linkin1994 #2898 üzenetére
hogy ez miért nem esett le...? Persze tudok róla, valamiért ezt látva nem jutott el az agyamig.
-
Shyciii
veterán
válasz
Linkin1994 #2807 üzenetére
Ámen. Én kb 2 hete szereztem ezt a garis Oneplus 7T Pro-t (előtte Oneplus 7, előtte Oneplus 6 volt). 3/4 évig biztos nálam lesz. Utána majd kiderül, hogy megint jön-e a kényszer a váltásra.
-
Shyciii
veterán
válasz
Linkin1994 #2805 üzenetére
Akkor erősen túlteljesítik a maguk által posztolt elvárásokat. Legalábbis a 10-es verzió esetében.
-
Shyciii
veterán
válasz
Linkin1994 #2802 üzenetére
Ez egy több mint 2 éves poszt...de most megnéztem pl a legutolsó 3db Oneplus 6 stabil frissítést, mert ott nincs 11-es verzió még nyárig:
10.3.9 : Március 30.
10.3.10: Május 09.
10.3.11: Május 22.Vagy Oneplus 7 még tavalyi szintén még nem 11-es verziók:
10.3.5: Szeptember 30.
10.3.6: November 9.
10.3.7: November 25.
Ez egyik sem 2 hónap. Sőt. Valahol kevesebb, mint 1 hónap. A Oneplus 7-es széria idei évi az ami nem hogy szívás, de kifejezetten felháborító, amit bénáznak a szoftverekkel. -
Shyciii
veterán
válasz
Linkin1994 #2798 üzenetére
Ezzel azért vitatkoznék. Nekem a Oneplus 6 és Oneplus 7-es is havonta kapta az update-et. Egészen addig, míg 11-esre nem vátott. Nah azóta vannak belassulva. És pl ezért is gondolom, hogy fejlesztői gárda cseréje is lehet a háttérben, mert a 11-es android esetében segítséget kellett kérniük a Qualcomm-tól, mert szoptak a proci kódjával a 7-es széria esetén.
-
avengear
kezdő
válasz
Linkin1994 #2445 üzenetére
Így van, de én az android felület miatt aggódok, az Oppo féle nekem nem jön be. Remélem nem fog arra hajazni.
-
Morph33
tag
válasz
Linkin1994 #2443 üzenetére
Igen, csak ezt a data encrypton gondot már tavaly jelezték nekik, amikor kijött az első A11 developer preview, és nem foglakoztak vele egészen novemberig.
Ja, olvastam az Oppo-s dologról, nehogy elopposodjon a launcher is végül. A Nord N10 és N100 is full átcimkézett Oppo teló, ha jól láttam.
-
Morph33
tag
válasz
Linkin1994 #2429 üzenetére
Kíváncsiságból néztem a Communitybe a nagyon elmés kommenteknél a felhasználóneveket és bizony igazad van, szinte az összes indiai :-D
Időközben nálam is megjött az A11 OB1 és eddig hibamentesnek tűnik, pedig se visszaállítást, se cache törlést, semmit se csináltam.
De azt továbbra is tartom, hogy híven korábbi önmagukhoz, ennek sokkal korábban illett volna kijönnie. Én már csak ilyen kocka vagyok, amióta az első nokia 5110-esem megkaptam 20 éve :-D Nekem fontos az, hogy ha ennyit fizetek 1 telóért, akkor annkk a szoftveres támogatása is ehhez méltó legyen.
Meglátjuk mit hoz a jövő.
És értékelem a többiek hozzászólását és vélemyényét is, csak a Linkin posztjába írt indiai dologra mindenképp szerettem volna reagálni.
Köszi srácok!
-
válasz
Linkin1994 #2431 üzenetére
Ne már, azt hittem az UI designnal beteszik. Hihetetlen, hogy valószínűleg előbb fogom eladni a telefont, mintsem bekerüljön az AOD.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motoros topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Medence topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest