- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- A karcsúság ára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
balazs1022 #3529 üzenetére
Sajnálom mert jó telefon volt. Kamera terén van előrelépés, az nekem fontos, így ilyen szempontból nem bánom.
-
Winner_hun
félisten
válasz
balazs1022 #3445 üzenetére
Szalagkábel esetén a csík bal oldalánál lévő fekete félkör nő? Az elején nem volt ott semmi, már jól láthatóan alakul. Direkt raktam be fehér hátteret, látszódjon rendesen.
Még mentegettem róla, utódja OP 11 lett.
Először az előlapi kamera adta meg magát, aztán bezöldült, majd a hátlapi kamera sem megy már, azt írja forduljak a szervizhez.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #3467 üzenetére
Ma ismét bezöldült egy párszor, aztán használhatatlanra. Még jó, hogy vittem magammal backup telefont. Hazajöttem, zölden, de működik, gyorsan lementettem róla, amit tudtam. A titanium backup sajnos nem jó, rég nem frissült már az app. Töröltem is.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #3466 üzenetére
Titanium Backup jó lesz, csak eddig nem volt beállítva... majd kell még finomhangolni, de így már nagy kár nem lesz telefon tönkremenetele esetén.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #3444 üzenetére
Ma reggelre megjavult. Be lehet állítani úgy, hogy PC-re rádugva a monitoron látom a kijelző tartalmát és onnan tudom vezérelni a telefont? Lehetőleg úgy, hogy ne kelljen appot elindítani (bár ez a képernyőre rajzolható mintával megoldható, szóval még az is jó lehet).
-
Winner_hun
félisten
Pár perccel később már nincs kép, csak ami zöld, az zöld valamennyire. Adatokat menteni PC-n keresztül lehet úgy, mint a OnePlus Switch-csel? OP 3 van, csak kellenének rá az adatok ideiglenesen.
-
Winner_hun
félisten
válasz
balazs1022 #3415 üzenetére
Garanciához már régi a készülék szvsz.
-
Winner_hun
félisten
Bekrepált az előlapi kamera. Tegnap nem akarta az arcképes feloldást. Ma reggel gondoltam újra megcsinálom. A törlés után nem volt kamerakép. Megnéztem 2 applikációval, mindegyiknél csak ki-be ugrál a kamera, kép nincs.
Egy OK Google - Take a selfie paranccsal sikerült csak képet csináltatni vele, de az is olyan hogy a kép felső része sötéten látszik kb. az 1/3-áig, onnantól meg semmi. -
Winner_hun
félisten
BetterBatteryStats - próbáld meg ezzel megtalálni. Nekem bevált, mutatta melyik app ébresztgeti a telefont.
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
Ha átrakom némára a telefont, az ébresztés hangereje megmarad. Ezt a többi hangerővel együtt nem lehet a csúszkával állítani? Hajnalban elég ha rezeg, ne zenéljen, de napközben ha kell akkor meg jelezzen, ne legyen néma.
-
Winner_hun
félisten
Úgy tudom egyszerre csak egy készüléken lehet fent a rafis app. Feleségemén megy, nekem csak az NFC-s fizetés miatt kell, arra meg ugye van külön appjuk (ami kicsit vacak, többször jeleztem, még nem sikerült javítaniuk).
Feltettem, megnéztem, tényleg megy. Szóval van a magisk ami elrejti a rootot meg ez az ice box, ami elrejti a rejtést. Rejtelmes megoldások ezek
-
Winner_hun
félisten
Ma sikerült a tárcsázóval megint kiütni a telefont. Bluetoothon keresztül beszéltem, majd a következő hívást elindítottam, de kikapcsoltam az autórádiót, amihez csatlakozva volt. A hívás felépítése ezzel megszakadt, amit 2x-es app crash, majd a telefon újraindítása követett. Az újraindulás 40(!) percig tartott, addig csak az animáció tekert.
-
Winner_hun
félisten
Pár napja lefagyott a telefon. 15 mp-nyi bekapcsológomb nyomástól se kapcsolt ki. Jó, akkor majd lemerül. Pár perccel később újraindult. Ez eltartott vagy 20 percig. Két kínai és az angol nyelv közül lehetett választani. Angolt választottam, kiléptem, elindult a rendszer, azóta megy. Azt hittem resetelte magát.
Bluetooth - telefon átkapcsolás 2x vagy 3x egymás után 1-1 hívásnál ami előidéz(het)te. -
Winner_hun
félisten
válasz
Albigator #3000 üzenetére
Nekem csak egy sim van. VoLTE van, de nincs ikon. Valamiért úgy rémlik ha van VoLTE akkor hívás közben marad 4G-n a telefon, ez így is van.
Mikor próbáltam bekapcsolni, akkor a 2. helyen volt a SIM kártya. Ott nem ment. Átraktam az 1. helyre és máris ment.
Dominos vagyok én is, itt írják a domino-t is. A +VOWIFI 1414-re való elküldése után, majd a telefont újraindítva megjelent a VoWIFI ikon. -
Winner_hun
félisten
Van, amikor csak az újraindítás segít, egyszerűen nem akar GPS-t látni. Másnál is előfordult már ilyen?
Egyéb bajom, amin szintén csak az újraindítás segít: alul nincs navigációs sáv, az alkalmazások között nem tudok oldalra lapozással váltani. Ezen is csak az újraindítás segít.
Van, hogy a hangok össze-vissza vannak és több újraindítás is kell. Leveszem szinte némára, üvölt. Feltekerem maxra, ugyanúgy üvölt. Visszateszem legalacsonyabb, még nem némra, üvölt.
Újraindítás után van alkalmazás aminek a parancsikonja mindig eltűnik. Kirakom az asztalra, azt írja hogy az alkalmazás nincs telepítve. Elindítom, utána kirakom, már nem írja ki, de eltűnik a parancsikon. Néhány próbálkozás után csak kint marad.
Egyéb nyűgöm azt hiszem nincs.
-
Winner_hun
félisten
OP3-nál néma üzemmódban ha hívtak, akkor kb. az 5. kicsengés után a telefon megszakította a hívást (mintha kinyomtam volna).
Most ugyanez megvan itt is, de csengetés üzemmódban IS. A 4. kicsöngésnél megszakad a hívás. Ezt hol lehet kikapcsolni? -
Winner_hun
félisten
Nem tudok SMS-t írni. Nyomkodom a gombokat, nem visz be egy karaktert sem. Vágólapról beillesztett szöveget se tudok beilleszteni. Mi lehet a gond?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #2782 üzenetére
Play áruházban frissítettem a OnePlus Notes-t és így már jó.
-
Winner_hun
félisten
OP3-ról az átköltözés egész jól sikerült, a shelfben lévő felírások is megmaradtak. Viszont törölni csak 2. nekifutásra, akkor is a program összeomlásával lehet bármit is. Meglévő bejegyzést módosítani nem tudok, egyszerűen nem menti el. Mi baja lehet?
-
Winner_hun
félisten
Az értesítések ikonja fehér. Van beállítás hogy színes legyen? Ez így nagyon ótvarul néz ki... Ha lehúzom az értesítő sávot akkor színes lesz.
-
Winner_hun
félisten
Van lehetőség QR kódot kamerával mindenféle plusz app nélkül beolvasni, felismerni?
-
Winner_hun
félisten
Ilyen tokot lehet használni a telefonnal úgy, hogy az oldalsó élen rendesen mutassa ha valami történés van?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Shyciii #2724 üzenetére
Láttam ezt az opciót, de nem tudom hogy esetleg mennyi adat fogyna wifi mellett. Ha jó a wifi akkor elvileg semennyi? Feltöltős netem van, nem vagyok túl nagy fogyasztó útközben, wifinél viszont nem nagyon kéne hogy fogyassza a mobiladatot (op3-nál többször előfordult hogy volt wifi kapcsolat, csak épp a net nem ment valamiért. Ha kilőttem a wifit majd visszakapcsoltam akkor volt ismét net. Ha ezt nem veszem észre és ennél is előfordulhat ez a probléma akkor gyorsan elfogyhat a netem, ezt pedig nem szeretném).
-
Winner_hun
félisten
válasz
StarDeLuxe #2721 üzenetére
Nem találok ilyen beállítási lehetőséget.
-
Winner_hun
félisten
Kaptam egy ilyet szülinapomra, így becsatlakozok, OP3 után.
11-es droid van rajta, ami számomra nagyon fura és nem tudok vele mit csinálni: autóban van dashcam, wifivel. Értelemszerűen nincs rajta net. Mivel van Wifi, de net nélkül, ezért a mobilnetet NEM kapcsolja be a telefon, csak ha kilövöm a Wifit. Ez az OP3-nál nem így volt, nem volt net a wifin akkor ment a mobilnet (miközben a mobilnet folyamatos fenntartása nem volt bekapcsolva)
Mit lehet ezzel csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ebben a mobilban minden benne van, amit a OnePlus 2019-ben nyújtani tudott és akart. A szolgáltatáscsomag meggyőző, viszont az ár is felnőttes lett.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest