- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabis
őstag
válasz
balazs1022 #3542 üzenetére
Köszi
-
Gabis
őstag
válasz
balazs1022 #3538 üzenetére
Én is erre jutottam. Az életvitelemhez még elég ez a mostani állapot. Futárkodáshoz meg beszerzek egy Powerbank-ot ha kell a plusz energia, és csókolom.
-
HREH
senior tag
válasz
balazs1022 #3532 üzenetére
Köszönöm én is az infót!
Én váltok, de családban marad a telefon, az új gazdája pedig kért bele egy új akksitmajd vázolom neki, aztán eldönti melyik legyen.
-
Gabis
őstag
válasz
balazs1022 #3534 üzenetére
A Mobee szervizt néztem ki első körben. Felveszem velük a kapcsolatot, milyen opciók lehetségesek. Nézegetem a Nord 4-el illetve NP 2-vel kapcsolatos fórumokat is, és nem igazán tudom melyik lépés lenne a jó megoldás. Ez a telefon eddig nem okozott csalódást, mindig tette a dolgát. Négy és fél éve van meg, az utóbbi egy évben pedig velem van melegben, hidegben is futárkodás közben. Egyszóval nagyon szeretem (a lekerekített kijelzőt kivéve). Ha az akksi csere mellett döntök, akkor mindenképpen írok majd.
-
Gabis
őstag
válasz
balazs1022 #3532 üzenetére
Köszi szépen az infot, és a linket.
-
Winner_hun
félisten
válasz
balazs1022 #3529 üzenetére
Sajnálom mert jó telefon volt. Kamera terén van előrelépés, az nekem fontos, így ilyen szempontból nem bánom.
-
Winner_hun
félisten
válasz
balazs1022 #3445 üzenetére
Szalagkábel esetén a csík bal oldalánál lévő fekete félkör nő? Az elején nem volt ott semmi, már jól láthatóan alakul. Direkt raktam be fehér hátteret, látszódjon rendesen.
Még mentegettem róla, utódja OP 11 lett.
Először az előlapi kamera adta meg magát, aztán bezöldült, majd a hátlapi kamera sem megy már, azt írja forduljak a szervizhez.
-
Albigator
őstag
válasz
balazs1022 #3525 üzenetére
Nem, nem látni..
Lehet szét kéne szedni már akkor...
Vagy valami megbízható szervíz.. Ahol ott tudok lenni míg babrálnak vele..
-
Albigator
őstag
válasz
balazs1022 #3522 üzenetére
Hát sajnos nem igazán sikerült életre kelteni..
Volt sima hűtő is, fagyasztó is.
Power Bankról lassú töltés, de saját töltővel is.Valahogy nem nagyon akart tölteni vagy csak pici ideig.
Szerintem le van merülve mert többször mikor beindult azt a hiba üzit dobta, hogy az akksi töltöttség túl alacsony.
Egyszer jött be egy olyan pici logo amit még nem láttam: kör alakú, hasonló kicsit mint a Firefox ikonja..
Nem tudom mit jelentett aztán elmúlt..
Aztán később bejött egyszer a sima boot menü ahol egy sima wipe cache-t próbáltam hamár ott voltam.
És próbáltam még töltögetni is szintén hűtő / fagyasztó. Egyszer elértem azt is h a hőmérséklet túl alacsony volt és ki írta nem tud tölteni.. Kivettem már, vártam picit és utána láttam h töltött 0%-ról valameddig. Langyos is lett a hátulja a végére. Reggelig úgy hagytam akkor már hideg volt, nem tudom mennyit tölthetett.
Azóta nem nyúltam hozzá.MI lesz a sorsa? Ajtótámasz. Szobadísz legfeljebb. Nem tudom még.
De ezek után nem szeretnék OP készüléket inkább..
-
Gabis
őstag
válasz
balazs1022 #3522 üzenetére
Nekem még hála az égnek a gyári fólia van rajta, remélem marad is így.
-
Albigator
őstag
válasz
balazs1022 #3515 üzenetére
Igen alaplaphiba lesz.. Úhogy én már temetem lassan.
Hűtős / fagyasztós megoldást ma hallottam mástól is..
Hnap kipróbálom hátha tölt úgy..
A CPU melegítős kísérlet az meg pont az ellenkezője ennek.. Biztos jó?
Én az OP 5-mmel elégedettebb OP felhasználó voltam anno.. Ami már több mint 7 éves és működik..
Akksi sem annyira gatya ennek ellenére.Következő készülékem nem hiszem h OP lesz ennek fényében már.
-
Gabis
őstag
válasz
balazs1022 #3519 üzenetére
nekem is ez az egyetlen negatívum, soha többet hajlított kijelző. Remélem te is sokáig tudod még használni.
-
( V )
veterán
válasz
balazs1022 #3510 üzenetére
Update: az van hogy ha hagyja teljesen lemerülni akkor egyszerűen úgy kell könyörögni a telónak hogy kezdjen el tölteni, hiába teszi fel saját töltőre nem akar elindulni. Általában csak többszöri próbálkozás után kezd el tölteni. Viszont a mély alvással vannak gondok az tuti mert ilyen standbyban 10-15%ot esik akár egy két óra alatt...
Érdemesebb lenne inkább crD 9 re menni? Bár ahogy nézem ott februári az utolsó build...
-
Gabis
őstag
válasz
balazs1022 #3515 üzenetére
Az olvasottak miatt tegnap csináltam is egy biztonsági mentést. Én is ellennék vele még egy jó ideig, pedig ha jól emlékszem már több mint 4 éve megvan.
-
Albigator
őstag
válasz
balazs1022 #3513 üzenetére
Szia!
Tegnap próbálkoztam bejutni, Fast boot mode is bejött párszor..
De ott megálltam nem mertem azt csinálni amit YT videó mutatott..Később már teljesen "meghalt" már a CrashDump mode sem jött be..
Lehet lemerült? Egyszer láttam csak mutatni a töltést mikor töltőre dugtam akkor 39-40%-ot mutatott..Az akku ami teljesen meghalt benne már szerintem az a gond.. De tuti vmi hardveres szerintem a probléma..
Nekem a lényeg tényleg hogy egyszer be tudjak még menni valahogy hozzá kéne férni az adataimhoz - fast boot modehoz - anélkül h új ROM-ot raknék rá..
Erre van esély?Meg azt se tudom milyen szerviz jöhet szóba Magyarországon akik tudnának ezzel mit kezdeni esetleg..
-
( V )
veterán
válasz
balazs1022 #3510 üzenetére
Jövő héten viszi laptop/mobilos szervízes ismerőshöz és majd az megnézi. Remélhetőleg nem alaplap halt le.
-
( V )
veterán
válasz
balazs1022 #3507 üzenetére
12-óta sajna még nem jött update.
-
( V )
veterán
válasz
balazs1022 #3504 üzenetére
Dolby alkalmazás van rajta, bár nem tudom hogy lehet tesztelni, nekem ezek a telefon hangszórós megoldások mindig is elég satnyának tűntek.
-
ilyr
tag
válasz
balazs1022 #3499 üzenetére
Érintős fizetés addig ment custom ROM alól amíg a bank át nem váltott Google Wallet-re. Azóta csak a szopás van vele...
-
( V )
veterán
válasz
balazs1022 #3496 üzenetére
Működik minden, jó sok extra és meglepően gyors (oké, frissen gyalult a rendszer és a háttértár is). Van weekly OTA update is, ki is próbáltam, gond nélkül frissített. Az alap kamera elég fapados, de gondolom Gcam-el ez is megoldható.
Igaz túlságosan nem lakom be, mert megy tovább nemsokára az új gazdihoz, csak letesztelem alaposan hogy minden oké-e (leszámítva az érintős fizetést).Összességében jópofa kis rendszer, kár hogy a OnePlus nem képes rendes hivatalos támogatást adni, mert jó lett volna ha ezért nem kell új telót venni.
Aki vállalkozó kedvű annak viszont bátran ajánlom a CrDroid 10.4-et
-
balazs1022
őstag
válasz
balazs1022 #3493 üzenetére
-
BenHans
addikt
válasz
balazs1022 #3490 üzenetére
Igazából az a jelenség, hogy app megnyitásnál néha, mondjuk 3/1x fekete kijelző majd helyreáll, ha már lőttem egy képet és mozgatom van hogy 5/1x fókusz közben megreccen kb fél másodpercre majd leköveti már a mozgást.
-
BenHans
addikt
válasz
balazs1022 #3487 üzenetére
Még próbálgatom, kültéren egész kellemes.
Néha fagyogat, pedig mindent úgy lőttem be ahogy írtad. -
Gabis
őstag
válasz
balazs1022 #3487 üzenetére
Köszi.
-
dannyl
addikt
válasz
balazs1022 #3485 üzenetére
Köszönöm, rápróbálok.
-
Gabis
őstag
válasz
balazs1022 #3478 üzenetére
Köszi szépen.
-
Gabis
őstag
válasz
balazs1022 #3475 üzenetére
Tudnál esetleg linket megadni, kíváncsi lennék te miket használsz.
-
BenHans
addikt
válasz
balazs1022 #3475 üzenetére
Nekem is küldd el kérlek! Köszi
-
ilyr
tag
válasz
balazs1022 #3470 üzenetére
Oneplus telóknál nincs optikai zoom...
Az digitális.
-
Gabis
őstag
válasz
balazs1022 #3470 üzenetére
Jó ez a Gcam,
ez is szempont volt anno mikor a mobilt vettem, de nagyon nem mindegy milyen profilt használ (config fájlt) hozzá az ember.
-
ilyr
tag
válasz
balazs1022 #3446 üzenetére
Vagyogatok én is, de úgy kb. hetente nézek ide. Telót nem tervezem lecserélni, egyrészt mert úgysincs pénz újra, másrészt nem sok olyan versenytárs van ahol nincs valamivel elcseszve a kijelző...
-
BenHans
addikt
válasz
balazs1022 #3453 üzenetére
Hmm, ez jó ötlet, kirpóbálom, bár meg kell keresnem hol van erre mód, hogy megjelenjen meg eltűnjön időnként. Onnan tudom hogy jó a telefon, hogy nem nyúltam az alapvető beállításokhoz vagy egy éve.
Van arra esély hogy így elhalványul a beégett rész?OP12 széria egyértelműen adná magát utódnak, de Rre sincs pénz.
Xiaomi nem kell, tudom az én hülyeségem de a MIUI-tól vakarózom.Ha már itt vagyunk egy kérdés.
Nem értesít a messenger. Mindent is állítottam, minden engedély megvan, alkalmazások fölött lehet, nem optimalizált, szóval mindeható a messenger de b*szik normálisan működni. Újratelepítés is megvolt.
Mit tudnék csinálni? Egy nyomorult appért csináljak full resetet? -
dannyl
addikt
válasz
balazs1022 #3453 üzenetére
Az egy 4 éves teló. Miért nem inkább a 13T (Pro). A nyomorult noccson kívül minden brutól jó. Én a Pro-t vettem. De ha bejött a OP, akkor a Nord 3 brutál jó lett, van 2 a családban.
-
Gabis
őstag
válasz
Nekem hamarosan 4 éve van meg, de még mindig nem érzem, hogy le kellene cserélnem. Az én használati szokásaimnak még megfelel.
-
HREH
senior tag
válasz
Én vagyok még, nem tudom mire cseréljek... semmi gondom a telefonnal, de ha egyszer eljön az ideje, akkor bajban leszek
S24U húzós árban, Red Magic 9/Z60 Ultránál kérdéses a support, talán OP12
Vagy átmegyek a sötét oldalra (), nem tudom hozzá tudnék-e szokni 10+ év Android után...
-
Misimókus90
kezdő
válasz
balazs1022 #3441 üzenetére
Elmondom őszintén total elbizonytalanodtam 😅
Most vacilálokk megvegyem e az akksit, meg a szétszedèshez szükséges motyókat, legfeljebb nem történik semmi, vagy borítékolható e az alaplap csere, ami azért egy húzósabb tétel. Szóval egyelőre stagnálok
De a srácot megpróbálom felkeresni akit linkeltèl. Hátha mond távolról valami okosat -
Misimókus90
kezdő
válasz
balazs1022 #3439 üzenetére
Akkor ma is tanultam valamit
De jogos is.. mert ha az akksi kuka is lenne vezetéken amíg kap töltést elvileg mennie kéne a dolognak... Hasznos ez a topic😅 -
Misimókus90
kezdő
válasz
balazs1022 #3436 üzenetére
Köszönöm szépen
Elsőre lehet megpróbálom csak az akksit... Hátha azért nem indul semmi mert teljesen meghalt.. annyit még bőven megér nekem -
Misimókus90
kezdő
válasz
balazs1022 #3434 üzenetére
Meglátjuk
este jutok géphez.
Ha mègis elfajul a dolog.. nem tudjátok véletlenül,
Az alaplapra integrálva van a terhely, tehát mindenképpen elvésznek a rajta lévő képek/ doksik?
Nyilván korábban kell legközelebb dolgozni, és vagy szinkronizálni, vagy időközönként feltölteni -
Misimókus90
kezdő
válasz
balazs1022 #3432 üzenetére
Melyik drivert szedjen le hozzá?
Számítógépre meg nem dugtam korábban.. most így nem lát az eszközkezelő semmit
Neeem, külsőre már nem szép a telefon, de arra mindig gondosan ugyeltem, hogy ne érje nedvesség. -
Misimókus90
kezdő
válasz
balazs1022 #3429 üzenetére
Természetesen azt is próbáltam, nincs reakció :/
-
Misimókus90
kezdő
válasz
balazs1022 #3427 üzenetére
Hálásan köszönöm az instrukciókat . A tű eszméletlen sok retket kiszedett, S most nekem is gyárias a csatlakozás.
Viszont ott hagytam egész estére, és nem reagál semmire.
Megnéztem pár videót, S nincs veszteni valóm alapon megpróbálok majd felhajtani egy akkumulátort S megkiserelni a cserét.
Ez nem hiszem hogy a napokban jön majd össze, de remélem legközelebb már egy èlesztett telefonnal jelentkezem -
.LnB
titán
válasz
balazs1022 #3421 üzenetére
Jó, csak az mennyire "gyári" a valóságban? Én annyira nem bíznék az Aliban.
-
Misimókus90
kezdő
válasz
balazs1022 #3415 üzenetére
A Csáti vagy a kábel elég gatya már,nem tudom eldönteni melyik járja a végét, de ha csatlakoztatott nincs meg az a feszes "cuppanàs aminek lennie kellene, inkább csak úgy van már benne.. nem kell sok ellenállást kifejteni, hogy ki tudjam húzni.
-
Winner_hun
félisten
válasz
balazs1022 #3415 üzenetére
Garanciához már régi a készülék szvsz.
-
Misimókus90
kezdő
válasz
balazs1022 #3413 üzenetére
Lehet van benne valami... Egész este töltőn hagytam, mert már rég nyúltam hozzá, S a sok próbálkozásból csak néha néha jutott egyáltalán odáig hogy a töltés visszajelzés pirosan felvillan párszor.
Púposodást nem tapasztalok, de ez nem zárja ki az akku hibát.
Esetleg tudsz/tudtok javasolni itthon valakit a feladatra, vagy egyszerűbb ha rögtön a oneplushoz küldöm?
Esetleg itthon nincs veszteni valóm alapon?
-
Misimókus90
kezdő
válasz
balazs1022 #3411 üzenetére
Ezer hála és köszönet
Remélem valahoy sikerül bele életet ehelni, ha nem.... akor sajnos marad a B menü.
hálistennek nem volt annyi eszem hogy a fontos dolgokat feltöltsem bárhova, mindenképpen örülnék ha valahogyki tudnám nyerni.
Feltételezem erre az operációra a youtube-on megannyi tutorial van.
Jelentkezem, ha van érdembeli előrelépés -
Misimókus90
kezdő
válasz
balazs1022 #3409 üzenetére
Köszi szépen
, ezt még nem próbáltam, csak kb minden egyéb kombinációt
felrakom töltőre, hagyom kicsit, aztán rá próbálok
Jellemző egyébként ilyen meghibásodás?
Ha mégi hardver, esetleg tipp, hogy mi szálhatott el? -
balazs1022
őstag
válasz
balazs1022 #3404 üzenetére
Nah végül csak felraktam a crDroid-ot. Az már:
Utána olvasva nagyon is a LineageOS az alapja, de csak pont annyit változtatással ami tényleg fontos és Oneplus specifikus. Pl. Alapból telepítve van a gyári OOS kamera, vagy Galéria. A quick setting-et is át lehet úgy variálni mint a gyári os féle kinézet. (Én most miui-sra csináltam. Itt van néhány kép:
Működik továbbá a Simple, OTP, Netflix full hd-ban, mind a 3 kamera raw opcióval. És a frissítések is folyamatosak.Ui: Es az automatikus fényerő szabalyozas is működik. Jobban mint LineageOS-en.
(Van DC dimming is)
-
Gabis
őstag
válasz
balazs1022 #3182 üzenetére
Szia! A főkamerával lehet csak RAW-ban fotózni gyári appal. OOS10.
-
válasz
balazs1022 #3182 üzenetére
Gcamot használva biztosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest