- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
válasz
Albigator #3514 üzenetére
En valami forrasztasi hibára gyanakszom. Ezért irtam a hűtőszekrényes módszert, mivel irtad h valameddig betölt (pl egy recovery nem olyan eroforras igenyes. De pl egy rendszerbetöltésnél mar megizzad, illetve melegszik a cpu). A mellekelt kép is ezt igazolja. Kicsit olyan mint amikor a PC-ben a videokartya BGA-s lesz (elenged a forrasztas). Ha az akku lenne gyenge akkor szimplan csak random kikapcsol, meh helytelenul jelezni ki a %-ot.
Masik módszer amivel talan még adatot tudsz kinyerni: leveszed a hatlapot és hajszárítózod jó sokaig a cpu-t. Talan annyira eleg, h le tudj rola menteni pár dolgot. LG G4 tipikusan ilyen volt.
Amúgy érdekes, mert idén már Te vagy a 3. ember akinek alaplapos lett a 7Pro-ja. Kezdek én is aggodni.
Pedig én még vagy 3-4 évig szeretném ezt a telcsit használni.
-
Bembee12
aktív tag
-
Victoryus94
őstag
válasz
Albigator #3124 üzenetére
Lopás esetén az nem elég, ha a szolgáltató tiltja az IMEI számot (meg a SIM-et)?
Akkor használni nem fogja tudni (legalábbis telefonálásra).
A jelszónak az inkább a lényege hogy az adatokhoz (céges adatok, bankkártyák, fotók) ne férjenek hozzá.Tényleg a Oneplus-nak nincs olyan opciója, hogy letiltják az egészet?
Megtalálni úgyse fogod, ha nem volt olyan hülye hogy mobilnet+gps bekapcsolva mászkál tovább. -
Bembee12
aktív tag
válasz
Albigator #3100 üzenetére
Nekem 5-6 óra mindig megvan, de nem játszom, inkább netflix, Disney+, Youtube, messenger, app fejlesztés (wifi adb).
Gps off, Bluetooth off, mobilnet csak ha nem vagyok otthon, de akkor meg a wifi off (otthon fordítva)
Nyáron mindig kevesebb az üzemidőm (gondolom a meleg miatt)
Reggelente szoktam tölteni gyorstöltővel, este pihen.
OOS 11.0.7.1.
- 2 SIM (Telekom, Telenor)
- QHD+ 90 Hz
- Akksi állapota 85% (egészséges) Oneplus diag szerint, gyári -
ilyr
tag
válasz
Albigator #3100 üzenetére
Mivel sokat játszok, nekem 2 töltés legalább van naponta...
Nemrég cseréltettem akksit a telefonban mert 75%-os volt, a OnePlus Diag 92%-ot ír rá, az AccuBattery 90%-ot. Most többnyire csak 80%-ig van töltve, hogy kímélve legyen, de szerintem a te 89%-od még teljesen jó...
-
Winner_hun
félisten
válasz
Albigator #3000 üzenetére
Nekem csak egy sim van. VoLTE van, de nincs ikon. Valamiért úgy rémlik ha van VoLTE akkor hívás közben marad 4G-n a telefon, ez így is van.
Mikor próbáltam bekapcsolni, akkor a 2. helyen volt a SIM kártya. Ott nem ment. Átraktam az 1. helyre és máris ment.
Dominos vagyok én is, itt írják a domino-t is. A +VOWIFI 1414-re való elküldése után, majd a telefont újraindítva megjelent a VoWIFI ikon. -
pitiless
senior tag
válasz
Albigator #2958 üzenetére
Az OP 7T Pro-t magamnak vettem, de a feleségem használja.
Vettem helyette egy Nord 2-őt, ami amúgy marha jó telefon, csak kicsit sok még a bug.
Ezen már OxygenOS 11.3 van, ami félig meddig ColorOS. Nagy változás nincs, alapvetően még mindig letisztult a felület, gyors, de nálam jelentkeztek olyan dolgok, amik miatt most másodhegedűs lett. Egy Mi 11 Lite 5G-t vettem mellé, ezen működik egyelőre minden.A szolgáltatók támogatják a VoLTE-t, a készüléknél már van szórás, hogy melyikkel megy, melyikkel nem.
Nord 2-nél DIGI teljesen felejtős, Telenor VoLTE most megy (de feltöltős kártyánál kell lenni aktív adatcsomagnak), Vodánál megy, Telekomnál megy (bár néha droppol 3G-re, ez lehet, hogy hálózati dolog lesz), illetve itt van előfizetéses kártyánál VoWifi, ami nálam instabil volt. Qualcomm chipsetes telefonoknál lehet mókolni, a Dimensity 1200 egyelőre sötét kút. -
G-Bali
senior tag
válasz
Albigator #2908 üzenetére
Köszi
Gyárnak gyári ,de ott is kellet valamit [csinálni] amitől vette is automatikusan a beszélgetést(Digi+Telenor)
-
waszabi07
aktív tag
válasz
Albigator #2121 üzenetére
Igazad van, kinek ez kinek az.
Én amugy már vagy 3 szor az utóbbi években felváltva használtam kb fél évente almát meg oneplust vagy huaweit de valahogy mindig vissza húzott az ios.
Androidon mindig találtam pár apróságot ami mindig idegesített, viszont yt vanced az hiányozni fog nekem is de mindig kell kompromisszumot kötni sajnos. -
siege5
aktív tag
-
G-Bali
senior tag
válasz
Albigator #1228 üzenetére
Lenne egy olyan kérdésem hogy ha frissítek (OxygenOS 10.0.9-re) mert még nem foglalkoztam vele ,de azt olvastam az összefoglalóban hogy a VoLTE törlődik .
De a hangrögzítő is is törlődik?I
Illetve akinek Google pay -el meg a CURVE az újra rakta annak minden fennakadás nélkül vissza tudta rakni a Google pay.be és működött is?
Csak mert most minden hibátlanul megy! -
válasz
Albigator #1800 üzenetére
Kollégám most a nano kencét tetette fel próbaként, egyszer már tesztelte, mert leesett az s10+ a kijelző közepével pont a sebváltóra ( fém a teteje), de nem lett baja, kulcsok mellett tartja és nem is karcolódik. Én maradok a merev "üveglapoknál", az legalább valamennyi energiát el tud nyelni, amikor eltörik.
-
dannyl
addikt
válasz
Albigator #1800 üzenetére
Nincs olyan fólia ami véd az ütés ellen. Aki ezt elhiszi, az hülye, már bocs. Karcok ellen véd, semmi más ellen. Ha az ujjadra rakok ilyen fóliából 10 réteget, és rákúrok kalapáccsal egy isteneset, akkor megvédi az ujjad? Késsel nem vágom el max, vagy egy tüske nem megy bele, de rommá törik, az biztos.
-
-
dannyl
addikt
válasz
Albigator #1796 üzenetére
Az, clearplex. Az első nap csupa buborék volt, másnapig lehetett reklamálni. Már be is terveztem este a napomba, de reggelre kisimult. Nagyon jó minőségnek tűnik. Féltem, hogy hamar fel fog jönni a széle, de egyelőre jól bírja a zsebbe be, zsebből ki kiképzést.
Amúgy 2 teljesen külön nap, átlagos napi használat mobilnettel: -
Gabis
őstag
válasz
Albigator #1782 üzenetére
Szia! Nekem ez a fajta Supcase van.
Vastagít a telón, de cserébe védi is. -
válasz
Albigator #1701 üzenetére
Nálam is hasonlóan van.Munkahelyen csak mobilnet(sokat éjszakázom ápolóként akkor azert van idő netezni 😀 ) otthon wifi és ugyan ilyen SoT-okat produkalok.Állandó Fhd+ és 90 hz-n használom.Bt füles nekem is napi kb 1,5-2 órát megy munkaba menet illetve jövet zenehallgatas miatt de csak 1 simet használok.Sosem játszom csak általános appokat hasznalok(chrome,face,messenger,viber,stb).Régebben azt hittem majd valami frissítéssel javitják a mobilnetes energia fogyasztast de lehet nem is szoftveres oka van hanem ez egy ilyen és kész
Tényleg nagyon gyorsan tölt arra nem lehet panasz csak nagyon nehéz volt megszokni hosszú évek utan hogy van amikor már délután a töltőre kell rakni a telefont hogy kibírja késő estig...
Sok évvel ezelőtt volt egy xiaomi redmi note 2-őm mediatekk helio x10 procival na az merült ilyen gyorsan de annak tök mindegy volt mobilnet vagy wifi
Ennek vagy 5 éve legalább.Na azóta viszont csak olyan telóim voltak amik 8-10 óras kijelzőidőket produkaltak ugyan ilyen felhasználás melett.Legrosszabb esetben is 7 órákhoz voltam szokva.Majd ezt is megszokom... -
PartyShan
aktív tag
válasz
Albigator #1583 üzenetére
Nekem ilyen van "Ilyen "
original" oneplusos van valakinek?"
Ez is tökéletesen működik. -
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Albigator #1565 üzenetére
Szerintem az ilyen védelem arra jó, ha véletlenül beejted a mosdóba, vagy elázol az esőben, akkor nem kell félned, hogy tönkremegy.
De kísérteni a bajt felesleges, hiszen a hivatalosan IP védett telefonok is beáznak néha. Van a telefon belsejében egy kis indikátor, vagy mi a fene, ami a víz hatására elszíneződik. Ha szétszedik, akkor látják, hogy ázva volt és ugrott a garancia. -
tomp
félisten
válasz
Albigator #1524 üzenetére
Mi történne?
Semmi! 7T Pro-t töltené 5V/4A-el mivel ugyan úgy VOOC.
Azt hiszem nem lesz "WARP" töltési animáció az elején de az állapotsorban ott lesz a villámjel.
Töltőt nem nagyon lehet kinyírni. Max ha kínai és nincs benne védelem.
A töltő annyit ad le max amennyit bír. Ha többet kérne a telefon akkor elkezdene esni a feszültség amit a normális töltő egy minimum határid enged csak. Ez 4,75V. Ez alá nem engedi.
Az egy másik dolog, hogy a OnePlus telefon WARP töltés alatt 4,1-4,3V-ot kap. -
Caaabi
senior tag
válasz
Albigator #1517 üzenetére
Azért örülök hogy ezt így leírtad, tetszene a 7T, notch nélkül 😅 Így a 7pro és 7T pro között ment az elmélkedés mert Angliába van 5g képes a sima 7pro bol, de lehet még felesleges az 5g és érdemes várni vele a következő váltásig. Tárhelyből elég a 128 giga is bőven nekem, igazából ami felmerült még bennem az a poco f2 pro meg az mi9t pro. Idén valamiért ez a lyukas kijelző a menő amit nem értek, sokkal szebb a pop up kamerás megoldás szvsz..
Év vége felé tudok majd cserélni, úgyhogy addig lehet figyelek és gyűjtöm az infókat 😄 -
Fleto93
tag
válasz
Albigator #1492 üzenetére
Látom Podcast Addictot használsz.
Nekem borzasztó módon zabálta sokszor az akksit, mert a háttérben frissítgette a követett podcasteket.
Ha használsz Spotify-t vagy Plexet, és elérhető ott a podcast amit hallgatni szoktál, akkor ajánlom, hogy tegyél vele egy próbát. Én a Spotify podcast funkcióját használom amióta megjelent, és sokkal elégedettebb vagyok vele mint a Podcast Addicttal. A Podcast aAddict például egy csomószor hibásan lőtte be a Totalcar Égéstér podcast hosszát, emiatt nem lehetett normálisan léptetni benne, a Spotify-al nincs ilyen gondom. -
Fleto93
tag
válasz
Albigator #1477 üzenetére
Én írtam.
Nekem az 5 is ~6 óra SOT-ot tudott, meg ez is.
Mondjuk nem görcsölök rajta, nekem ez mindig elég legalább egy napra.
Munkahelyemen van töltő, itthon van töltő, kocsiban navigációhoz van töltő...
Ha meg napokat kéne hálózati áramtól távol töltenem, akkor akár használhatnám a külső akksimat is, amit azóta is csak feltölteni veszek ki a fiókból, hogy eladtam a Nexus 5X-et, és iPhone sincs már a háznál. -
válasz
Albigator #1456 üzenetére
A bt nagyon keveset fogyaszt.Nem azzal lesz a baj, hidd el a mobilnet zabálja az aksit.Én is hasznalok bt fülest munkába menet és jövet hallgatok zenét 40-40 perc kb oda-vissza.Még csak fel sem tünteti a bt használatot a fogyasztásnál annyira keveset használja az aksit ami azt jelenti 1% alatti a fogyasztása.Mennyit használsz bt fülest naponta?5,6,7 órát?Az is csak 1-2%-ot jelentene az aksi használatból maximum.
(#1454) ZsyfKo
2:20-7:26-ig terjed.Gyanítom hogy a 2-3 órásak mobilnetesek többnyire az 5 órás az vegyes és a 7:26 az meg inkább wifis netezéssel jött össze.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Albigator #1458 üzenetére
Az nálam mindennapos, hogy elfelejtem a tokot tölteni, de hogy telefonálás közben is átkapcsoljon, az azért elég hülyeség.
Nem lehet valamilyen BT fontossági sorrendet átállítani?
BT-n is vagy kiírja az autó a zene címét, vagy nem Deezer-ről. Mikor milyen kedve van. Bár itt lehet az autó szoftvere a hibás, úgy is bővítem kisnaviról nagyra és akkor újabb szoftvert is kap.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ebben a mobilban minden benne van, amit a OnePlus 2019-ben nyújtani tudott és akart. A szolgáltatáscsomag meggyőző, viszont az ár is felnőttes lett.
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest