- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A karcsúság ára
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
gmisi93
csendes tag
Ez oké, de azért az is szánalmas, hogy a Community-s bejelentés után több, mint 1 hónapot kell várni az EU-s OTA-ra. És akkor ilyet írnak : The OTA will reach a small percentage of users today, and we'll begin a broader rollout in a few days.
Hááát...szerintem ez nem az elkövetkező pár nap lett. -
gmisi93
csendes tag
Elolvastam az Oxygen Updater leírását, hogy ilyenkor mi van: [link] Ezt kell letölteni. A letöltés után a fájl kiterejsztése .zip lesz. Ezt át kell nevezni fájlkezelővel .apk-ra. Ezután telepíteni kell. (Megnyitod a fájlt) Ha nem engedi telepíteni, akkor engedélyezni kell a fájlkezelőnek az Ismeretlen forrásból érkező csomagok telepítését. Ha feltelepült a csomag, akkor a Megnyitás-ra kell menni. Ez egy hasonló felületet nyit meg, mint a helyi telepítés. Jobb felső sarokban a fogaskerékre kattintva ki tudod választani a letöltött frissítés fájlt. Itt már nem hasal el az ellenőrzés és telepít.
Nekem így sikerült felrakni.Edit: Látom már csako kolléga is leírta. Csak nem néztem a képet. Bocs a duplikálás miatt.
-
gmisi93
csendes tag
Android 12-n Telekom hálózatán másnak sem jelenik meg a VoLTE ikon? Igazából Android 11-re frissítéskor tünt el. Gondoltam A12-ben megoldják ezt, hát nem. Láttam, hogy van volte-s beállítás az OP7 fórumon. Ahhoz kell bootloadert nyitnom vagy rootolnom?
-
gmisi93
csendes tag
válasz
Linkin1994 #3266 üzenetére
A kérdés, hogy mikorra fog az EU-ba elérni? Az MP3 is csak az indiai régiós készülékekre lett pusholva, holott a post szerint "few days" és GLO és EU is megkapja. Még Oxygen Updateren keresztül sincs link a mai napig.
-
gmisi93
csendes tag
válasz
Winner_hun #3180 üzenetére
Hát a riasztás független a slider állásától. Megnéztem a "Gombok és Gesztusok" menüben és az "Alert slider" összes beálltásánál írják, hogy a riasztásra nem hat.
Szóval a risztásokkal észnél kell lenni, hiába van némán a slider.
-
gmisi93
csendes tag
Főleg, hogy még az indiaiak is panaszkodnak, hogy OTA-n keresztül nem kapják meg, csak Oxygen Updaterrel. Szóval karácsonyra hátha lesz stable EU....vagy nem, ki tudja. Nem nagyon akaródzik ez a 7-es széria szoftvertámogatása a gyártó részéről.
-
gmisi93
csendes tag
válasz
Winner_hun #3170 üzenetére
Ébresztésenként tudod állítani, hogy milyen erős legyen a rezgés intenzitása, illetve azt is, hogy legyen hang vagy ne legyen hang. Tehát a csúszka maradhat némán, az ébresztés hangereje meg maxon, ha a beállított ébresztőn "Nincs" van kiválasztva a hangnál.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ebben a mobilban minden benne van, amit a OnePlus 2019-ben nyújtani tudott és akart. A szolgáltatáscsomag meggyőző, viszont az ár is felnőttes lett.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gyúrósok ide!
- Robogó, kismotor
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest