- Mobil flották
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
A 7-esekkel is van baj bőven. Más fényviszonyoknál más-más beállítás kell, más-más XML-t kell betölteni.
Az Urnyx verzióban még XML sincs, hanem gyalog kell finomhangolni a beállításokat telefononkénkt, függően a fényviszonyoktól, meg attól, hogy melyik lencsét használod.Itt egy példa a legújabbhoz:
‼️ URNYX05 ‼️
⚠️ Pixel AWB in HDR+ Enhanced: Off (Day) / Night (IMX586)
⚠️ Lib Patcher: ON
(Back Camera = it's also for Front Camera)
Sharpness: 1.25 for Day/ 1.5 Night/ 0.75 Selfies
Luma: 1.0
Chroma: 1.0
Contrast: 0.62
Saturation: 1.0
(Telephoto lens)
Sharpness: 1.625
Luma: 1.5
Chroma: 1.5
Contrast: 0.875
Saturation: 1.125
(Wide lens)
Sharpness: 1.5
Luma: 1.5
Chroma: 1.25
Contrast: 1.0
Saturation: 1.125 -
tomp
félisten
Ma frissült nálam is!
Én még mindig nem értem mi a különbség ez a Project Mainline féle Playrendszerfrissítések és a "sima" biztonsági frissítés között.Érdemes amúgy a gyári Launhernél bétára váltani. Sokkal hamarabb jönnek az új dolgok.
Linkin1994
Igen, ez új dolog. Nekem mondjuk még tetszik is. Kb 1hete frissült nálam és azonnal megszoktam, hogy rezeg.
enginev3.0
Ez olyan mintha az asztal fiókját nem használnád és mindent az asztal felső lapján tárolnál amelyet kerülgetni kell. -
StarDeLuxe
tag
Én a Kapaver-t ajánlom, szerintem baromi jó tok. Ez van az OP3-amon is, imádom. Nagyon jó az anyaga, jól néz ki, abszolút nem csúszik, remekül védi a telefont, minőségi. Árban is elfogadható. Ha majd cserélem a 3-at, a következő OP--ra is ezt veszek tutira.
Itt a hivatalos link, de már Alin is van.
És egy videó a 7-re. -
fant0mi
őstag
Bugos. Siman rendszer updatekor a calendar widget sotet lett tok szep. Bekapcsoltam ezt az overrideot, vegulis jobbsn lesotetedett ami csak tudott, de a calendar app belul egy moslek lett. Kikapcsoltam az overrideot, erre a calendar widget kifeheredett (ami eloszor override nelkul szep sotet temat vett fel). Most kapcsolgatok, ujrainditgatok mindenfele kombinacioban, de nem jon ki az eredeti allapot sajnos. Szoval marad az override meg a moslek calendar app.
-
CptAdamica
veterán
Amikor fejhallgatót kerestem pont kipróbáltam ezt a Sonyt az egyik médiában Budapesten. Már csak azért is, mert akkor hype van rajta. Viszont első hallásra akkora csalódás volt, mint a ház, szörnyen erőtlen, középszerű hangzás potom 100 káróért. Persze lehet EQ-val, vagy az appjával lehet javítani rajta, de legyen már anélkül is egy normális hangzása.
-
Edge
veterán
Vagy csak elég felemelni.
Fotó: itt pixel3xl-el hasonlítják friss teszt egy kanadai kiránduláson, nyilván van jobb, de ez simán fasza, ha vki szerint ez szar annak vagy nincs szeme vagy vájt szemű(belegondolva ez ugyanazt jelenti mindegy
)
-
tomp
félisten
Ilyen felfogással miért van 4K HDR film? Az is csúnya nem HDR tv-n ha a lejátszó nem képes lekezelni a HDR-SDR konverziót.
4K felbontás sok régebbi telefonon nem megy... Akkor azt megszüntetik android 10-el? Természetesen nem. A fejlődés így működik. Az új dolgok nem jók a régi eszközökön.
Én meg hetek óta olyan appot keresek amivel lehetne HDR videót rögzíteni...
Bele rakhatnák külön opcióként a HDR videót...
Sony meg tudta oldani. Alap 4K felvétel az SDR. HDR felvételhez különálló gyári kamera app van. -
zhata
senior tag
A második pont alatt a végén, a telefon újraindítása után
"Ha megvan akkor kapcsoljuk be a VoLTE és VoWiFi kapcsolót."
Ez nem megy, mert továbbra sincs ilyen kapcsoló.Amúgy köszi a linkért, korábban bizonyára átsiklottam felette.
Hú, bizony ott van, és be is van kapcsolva! Köszi!
-
tomp
félisten
Ha a tárcsázóba beírod a kódot amit írtam akkor már menni fog! De csak max 1080p-ben.
Fentebb linkeltem is 2 videót.
Alapesetben a zoom kamerát sem engedi használni. Hiába ott van a 3x-os zoom ikon ha rányomsz akkor nem vált át a zoom kamerára hanem a videó felbontásába nagyít bele azaz romlik a minőség.
[zoom]
[széles]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Asus Rog Strix G16
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest