Új hozzászólás Aktív témák
-
dime27
őstag
válasz
Lipigab #1831 üzenetére
Szia!
Vmi beragadt sztem vmelyik alkalmazás!Csinálj egy wipe cache-t az megoldja majd!
Ill tárcsázóba üsd be hogy *#*#4636#*#* utána telefon adatai és ott a preferált hálózattípus beállítása: LTE/WCDMA legyen nálam ez vállt be akku szempontjából a legjobban!
Jah amugy a legfrisebb rom van rajta neked?!Tehát a 9.0.13?!Nálam auto fényerőn 31 órája lett lehuzva töltőről azóta kibirt egy 14 órás használatot állandó 4g ill BT kapcsolattal két simkarival aztán tegnap este 20h-kor tettem repülőre ma reggel bekapcsoltam és akkor volt 62%-on az akku azóta wifin használom most vagyok 3h 30 perc kijelzőidőnél és még van az akkuban 49%-ék!Ma reggel csak BT fülessel hallgatok róla NAS-ról wifin keresztül FLAC zenéket.Szóval sztem elég keményen hajtottam most az elmúl egy napban és így bírja...egy ekkora collméretű ill ilyen erős hardverű telónál sztem ez kimondottan jo érték 3700-es akkuval!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Fotók, videók mobillal
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- További aktív témák...
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest