- MIUI / HyperOS topik
- Az AI érdekében rúg ki egy nagy cég 1750 embert
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android szakmai topik
- Új alkalmazás erősíti az Apple-ökoszisztémát
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minivel készülhet a OnePlus is?
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dime27
őstag
Az a fene fura dolog ezek használatában hogy a Mi Max 2-es készülékemen amit csak wifin használok idehaza azon nem produkálnak ekkora fogyasztást ezek az alkalmazások, sőtt ismerőseim akik sokkal jobban nyomják ezeket.pl Huawei készülékeken náluk sincs ezeknek ekkora fogyasztása pedig ők aztán tényleg feszt rá vannak kattanva messengerre meg facera...nem értem én ezt...próbáltam megszokni két napig a light verziókat de számomra túl puritánok ill az üzenetek se mindíg jönnek meg rajtuk...meg végülis van egy 8giga rammal rendelkező csudagyors telóm nehogymár akkor az alkalmazásokból feszt light verziókat használjak csak azért mert sokat zabálják kimondottan ennél a telónál az akkut sztem itt vmi más lehet a probléma...remélem vagy a kövi oprendszerfrissítés vagy ezen alkalmazások kövi frissítése megoldja majd ezt a problémát mert nekem mobilnettel két simmel.illetve autofényerővel max 5h SOT-ok jönnek ki rendre...
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 6a+iPad 2021
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Az AI érdekében rúg ki egy nagy cég 1750 embert
- Politika
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest