Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dime27
őstag
Az a fene fura dolog ezek használatában hogy a Mi Max 2-es készülékemen amit csak wifin használok idehaza azon nem produkálnak ekkora fogyasztást ezek az alkalmazások, sőtt ismerőseim akik sokkal jobban nyomják ezeket.pl Huawei készülékeken náluk sincs ezeknek ekkora fogyasztása pedig ők aztán tényleg feszt rá vannak kattanva messengerre meg facera...nem értem én ezt...próbáltam megszokni két napig a light verziókat de számomra túl puritánok ill az üzenetek se mindíg jönnek meg rajtuk...meg végülis van egy 8giga rammal rendelkező csudagyors telóm nehogymár akkor az alkalmazásokból feszt light verziókat használjak csak azért mert sokat zabálják kimondottan ennél a telónál az akkut sztem itt vmi más lehet a probléma...remélem vagy a kövi oprendszerfrissítés vagy ezen alkalmazások kövi frissítése megoldja majd ezt a problémát mert nekem mobilnettel két simmel.illetve autofényerővel max 5h SOT-ok jönnek ki rendre...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Összesűrűsödött a megfizethető csúcsmobilok mezőnye, a OnePlus 6 ráncfelvarrása pedig kis lépés előre, pár bosszantó döntéssel. Ám még mindig remek az összkép.
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest