- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Traianus #1265 üzenetére
Ez egyéni preferencia kérdése. Általában a fájlnévben utalás van arra, hogy milyen konfigot takar.
Sokszor fehéregyensúlyban térnek el : AWB
Van néhány, amelyik éjszakai fotózásra van kihgyezve: NS
Ki kell próbálgatni. Nálam jelenleg Marian van, de V1RUS-t is nagyon kedvelem. -
Vitee
aktív tag
-
hardline
senior tag
válasz
Traianus #348 üzenetére
Akkuval kapcsolatban nekem az a fura, hogy készenléti állapotban brutálisan sokat fogyaszt a telefon. iPhone-nál megszoktam azt, hogy ha nem nyomkodom, akkor 2-3%ot esett az akku egy éjszaka alatt. (7-8 óra)
A használati szokásaim nem változtak, a 6T viszont 16-18%-ot merül ugyan annyi idő alatt, ugyan ez végig megfigyelhető munkaidő alatt is.
Ami érdekes, hogy ha használom a telefont, alig merül jobban. Navigáltam már vele több, mint 5 órát egyhuzamban, az akkuban maradt 40%.
Nem lehet, hogy ez a fake notification szarság szopja az akkut? Mert ugye állandóan villog a kijelző, meg rezeg össze vissza, de sehol semmi igazi esemény.
Nagyon fasza a telefon, de ez az android még mindig egy szánalmasan szar egy valami. -
válasz
Traianus #332 üzenetére
Nem lehet hogy a frissítések alatt raktatok fel új programokat és az szívja le látjátok megcsináltam a kis tesztem direkt ezért ugyanott van nálam kb a két üzemidő.
Note 9 el nagyon szemeztem de sehogy nem tudtam megindokolni azt a plusz 60k főleg hogy ott van a Poco is .
Vitee megnézem majd ezt a videó problémát . Az előző alkalmazáshoz való gyors visszatérés itt is van használom csak gesztus vezérlésre kell át állítani .
-
Oneil85
csendes tag
válasz
Traianus #332 üzenetére
https://www.ebay.co.uk/itm/OnePlus-6T-Case-Slim-Crystal-Clear-Transparent-Best-Silicone-Gel-Phone-Cover-UK-/302929891119?_trksid=p5731.m3795
Igaz h ez átlátszó tok, de mesés benne a telefon. Meg sem közelíti a gyári tokot. Ugye a gyári tokban túl masszív az össz kinézet, pontosabban elveszi a telefon esztétikáját és szépségét, ráadásul sötét a tok. Ebben a tokban pontosan azt látod hátul, amilyen a telefonod hátulja, mivel átlátszó színű a tok. Amikor páromnak rátettük ezt a tokot, kb. olyan lett az összkép, mintha simán a gyári telót fognád. A tok nagyon jó fogású, és tapad, ráadásul pont annyival magasabb a kinelzőnél h a tok kapja az első ütést. Mi úgy gondolkodtunk h a gorilla glass 6 ot amúgy sem kell túlbiztosítani, csak alap szinten védje valami. Ugye páromnak nagyon fontos az h megmaradjon a telefon esztétikája, mint általában minden csajnak. Főleg ha már thunder purple verzió lett rendelve neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nintendo Switch 2
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest