Hirdetés
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
válasz
ToniSlow #26965 üzenetére
Persze , minden jó . Nèmet szolgáltatóm van , ahol nincs , ès nem is lesz 4G . Megkèrdeztem már . Csak fúrcsa volt , hogy előző telóimon nem volt ilyen gond . Azok is kínai telefonok voltak , lehet nem szabványos antennával (
). Mindegy már , règi - majdnem 2 èves törtènet , nem foglalkozom vele . Utcán mindig meg volt a 3 G , lakásban meg nem . Azèrt volt bosszantó , mert akkor mèg nem volt korlátlan netem , hanem a telefonról osztottam meg a tabletem felè a havi 3 giga netet , ès ki kellet raknom a telefont az ablakba , hogy legyen normális tèrerő. Amióta van korlâtlan netem , azóta csak h wc - n
megy el a wifi jel , de ez az amit írtam fentebb , hogy 4-5 mèter a routertől , ès 2 fal , ès nincs wifi jel . Ezt le is írtam a szerviznek , de gondolom gyârilag ilyen. Ez van , hozzá szoktam már. Tökèletes telefon nincs - számomra - ezek a hibái.
Szerk .: Egyszer le is ment a mobilnetem. Öcsèmnèl grilleztünk , rácsatlakoztam a wifijère , az èn telefonomról ment a YouTube . Persze , eldobta a jelet , le is ment a netem .
-
PistiSan
addikt
-
-
Rick4
félisten
válasz
ToniSlow #26561 üzenetére
Na ez az, ilyenkor mitől lesz objektíven mérhető (vagy legalább érzékelhető) különbség az akksi képességei között?
Újrarakod, újra belakod, sose lesz ugyanaz, mint előtte.
Persze értem, valószínű labormérés is van akár a sugárzás, akár más tesztek miatt, arra meg rátolhatnak egy spéci rendszert, majd a végén a gyárit rakják vissza.
-
vranyek
aktív tag
válasz
ToniSlow #26416 üzenetére
Az említett pár héttel ezelőttig én is, sőt, teljesen meg voltam hatódva, hogy bő másfél év után is 40-50 órákat bír két töltés között, most meg elkezdett zabálni...
A másik dolog, hogy szintén egy ideje nem töltött rendesen a töltő,, piszkálni kellett, hogy DASH-sal töltsön, erre elkezdtem piszkálni egy kis tűvel az usb-ben a teló alján, és kibányásztam egy kisvárosnyi megkövesedett koszt, szöszt... hoppá, máris tövig pattan a töltő, és DASH-ol, ahogy a nagy könyvben meg van írva
Persze a gyorsabb merülést még nem oldja meg... -
emeron
tag
-
ToniSlow
senior tag
válasz
ToniSlow #26027 üzenetére
Siker. OP fórumon találtam rá a megoldásra, átmásolom ide hátha másnak is hasznos lehet ha nem működik elsőre a face unlock:
1. Go to the face unlock setting and disable all the options. Then remove face data. You can't do it the other way around.
2. Remove all finger prints
3. Remove all smart lock settings
4. Add finger prints
5. Add face data. Hold the phone straight in front of you.
6. Turn on face unlock as well as well as the other options: auto unlock and assistive light. -
emeron
tag
válasz
ToniSlow #25858 üzenetére
Elvileg már így működik egy vagy két főverzió óta, csak az OEM partnerek cseszik kiadni időben... 🙄
@zhata: Ez sovány vigasz... Attól hogy a Samsung/Huawei/LG/stb. még a OnePlus-nál is lassabban adja ki a rendszer és biztonsági frissítéseket, nem jelenti azt hogy ez elfogadható. Biztonsági szempontból nagyon fontos lenne a friss security patch mielőbbi kiadása. A negyed év már rég késő...
De kár ezen itt vitatkozni. Az emberek sajnos túlnyomó többsége nem érti, hogy ezekre miért van szükség, meg macerás telepíteni. Azt meg hagyjuk, ha teljesen naprakész rendszert akarok akkor vegyek Pixelt...
A Google-nek kellene szigorúbb licenc feltételeket szabni.
-
-
Winner_hun
félisten
-
Rick4
félisten
válasz
ToniSlow #25686 üzenetére
Rosszul látod, először otthon söprögess. Olvass vissza, leírtam, az üveg az üveg, a TG pedig TG, amennyiben neked ez belekötés, szintén először magadon gondolkodj el. Majd ha megtanulod a dolgokat nevén nevezni, azokat, akiket egyáltalán érdekel, mit írtál, nem fogod félrevezetni, akik meg tudják, miről beszélsz, és csak helyreteszik a félrevezető hozzászólásodat, nem leszólni kellene, hanem minimum megköszönni, hogy pontosítottak, nyilván a két választás kétféle jellemet takar, nyilvánvaló, hogy ebből neked melyik jutott. Nem vélemény, és még csak nem is személyeskedés, csak a tények alapján történő megállapítás volt. Nem kell válaszolnod, érvek híján úgyse tudsz újat írni, a régieket meg már én is unom.
-
Rick4
félisten
válasz
ToniSlow #25682 üzenetére
Ez úgy jön ide, hogy mindennek van neve, 5-6 éves gyerekek képesek a körülöttük lévő dolgokat nevükön nevezni. A kijelző kijelző, az üveg üveg, a TG az TG. Felesleges összekeverni őket, mert most itt még mindenki megérti, de holnap másvalaki olvassa, és ez állítólag egy szakmai topic. Ja, nem, mégsem.
-
Macika66
őstag
válasz
ToniSlow #25674 üzenetére
Ez a legnagyobb görénység az OP részéről. Nincs vita.
Sok ponton nagyon kifogásolható a kereskedelmi gyakorlatuk.Mondjuk én, aki eddig majdnem egy évet töltöttem Kínában, én tudom értékelni, mennyire jól alkalmazkodtak a saját mentalitásukhoz képest az európai-amerikai módihoz, de sajnos néha nagyon durva dolgokban jön ki a megmaradt különbség...
-
-
Macika66
őstag
válasz
ToniSlow #25566 üzenetére
... inkább kalapálták volna még 1-1,5 hónapig a kiadás előtt a ROM-ot.
Biztosan olvastad, milyen hsz-ek mennek fórumszerte a nagyvilágban, hogy 1,5 hónappal az 5-ös (tervezett időpontja) előtt megkapták a 3-asok az O-t, hol itt az igazság...
Nehéz ám mindenkinek megfelelni...
-
Scooter74
őstag
válasz
ToniSlow #25566 üzenetére
Szerintem meg az a baj, hogy közbe kiadták az OP5T és azt kell kalapálni.
Nem tudom miért csinálják ezt?
Most párhuzamba megy az OP3/3T oreo beta, és az OP5 oreo beta fejlesztés.
Ha nem bírják akkor évente csak 1 telefont kell kiadni, és akkor nem lesz gond.
Szerintem ez lehet a baj. -
YAS-dude
őstag
válasz
ToniSlow #25557 üzenetére
Gondolom az ota frissítéssel sikerül valami olyan bugot vinni a rendszerbe, amit egy clean flash nem idéz elő. Ráadásul aki az utóbbira vállalkozik, az jellemzően nem az alap, laikus felhasználó és meg tudja oldani, ha elakad valahol. Az ota frissítésnek nagyon kiforrottan foolproofnak kell lennie.
-
snyper990
őstag
válasz
ToniSlow #25548 üzenetére
Biztos, hogy nem lehet feltenni a Oneplus Launchert? Csak mert különszedték a rendszertől és elvileg letölthető a Play Store-ból... Mondjuk én is Novát használok évek óta, egyszer megvettem akcióban
-
snyper990
őstag
válasz
ToniSlow #25526 üzenetére
Ott van a 2. hozzászólásban:
"Remember that passing safetynet is a requirement for passing certification."
Gondolom a Magisk miatt nem ment át a safetynet-en a telód, de utolsó hsz szerint a "Simply open Magisk enable Magisk Hide and check (put a tick) on PlayStore. Then clear app data for PlayStore." módszer is megoldja.
Ha nem használsz Magisk-et, akkor passz -
FNZ
őstag
válasz
ToniSlow #25504 üzenetére
hali!
most vettem észre én is ezt a problémát. pont most kutakodtam a neten, hogy mi lehet a gond.
küldtem egy emilt a céges címemre, de nem pittyent a teló, de a levél ott van. sőt délután a mobilneten sem jött emilem, gyanús is volt, mert tudtam, hogy jön levél. beléptem a zútlúkba és rögtön letöltődtek. valami nem kerek. de azért újraindítottam a telót, hátha..., de nem.
csak akkor látom az emilt, ha belépek az app-ba.
még a 7-es droid van fent
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Forrmell.enn
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dark Souls sorozat
- Gmail
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LED világítás a lakásban
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Xiaomi mi 11 működő alaplapot keresek!
- Xiaomi 13 8/256GB Dual Sím Független 8K Kamera
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- iPhone 12 mini 64GB purple akku 98%, 5db tok, szép állapot!
- iPhone 15 Pro Black Titanium 128 GB, 91% aksi független + Nomad fekete bőrtok
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest