Új hozzászólás Aktív témák
-
deka10
senior tag
Értem akkor ehhez szoftverre is szükség van, gondoltam egyszerűbb és ha már van akkor működik is. Köszi akkor marad egyenlőre a dukto azzal tökéletes, viszont kipróbáltam a két készülék között az otg-t és minkét készülék panaszkodott, hogy nem lehet olvasni ez is fura mert 5800-nak beolvasta a memóriáját.
-
Kvazár
őstag
Én nem a saját szoftverjait használom, mert azok teljes mértékben használhatatlanok. Mind az Adobe, mind a Q. Office. Sőt az én telefonomon valami oknál fogva az Q. Office-t frissíteni sem lehet.
Én ezt használom, és tökéletesen megvagyok elégedve:***PÜ***
Mindenre jó! Az 50 megás, 120 oldalas docx-es doksim megnyitásán azért elgondolkozott egy ideig, de miután megnyílt tökéletesen lehet használni.Az volt a kemény, amikor kinyírtam a "régi" gépemet és arra szontyolodtam, hogy a telefont dugjam a monitoromra, és úgy netezzek kínomban. Volt olyan pillanat amikor elfelejtettem, hogy ez csak egy telefon ami előtt ülök és nem egy PC.
Az Operában megvolt minden ami kellett, meg alapból is azt használom, így a könyvjelzőimet is eltudtam érni. Fájlkezelő is jó volt, az pendrive-jaimat is tudtam kezelni. A sebességgel sem volt nagyon gond.
Csak egy gond volt, hogy a Logitech egér+bill párosomat 3 percenként eldobálta. Meg úgy az összes egeremet, meg bill.-emet. Sajna ez a funkció ebben a telefonban csak reklám céljából van benne, mert ténylegesen használni nem lehet. -
peugeotmate
addikt
Már a jobb szövegbevitel is megtenné, az iTouchomhoz képest kicsit visszalépés az N8 ilyen tekintetben. A Belle meg nagyon ígéretesnek tűnik (pl. a kép alapján is, amit nem rég linkelt az egyik fórumtárs: bandigno). Csak ugye az még soká lesz, mire megkapjuk, egyelőre az Annának is örülnék.
Gyufaaa
Remény hal meg utoljára. -
Sarlon
aktív tag
Na igen, kimondtad a varázsszót, nem kell minden alkalommal- percenként, óránként- kitenni, h épp hol vagy, az tényleg húzós és igazából értelmét sem látom. Viszont ha valakivel megbeszélsz egy találkozót, tök pontosan be tudod lőni, h hol, mikor, stb. Ezért is kerestem egy ilyesmi progit.
Köszönöm Neked is a segítséget! -
slimshady
senior tag
-
MC Pite
veterán
-
Camper2006
tag
Az újdonságok bekopizva:
Q: What is new with this software update? What are the benefits?A: The primary reason for releasing this update is to address a Mail for Exchange synchronization issue. It will also include a new version of Ovi Store as well as a new version of Ovi Maps (SR6), adding visibility to subways, trams and trains, real-time traffic, safety alerts, visibility to parking and petrol stations, speed limit warnings, and improved search and location sharing capabilities.
-
-
peugeotmate
addikt
-
Kasya
nagyúr
Opera-ra nincs multitouch lehetoseg....egyelore. Mellesleg nem tudom, mi lehet az a honlap, amihez a gyari bena. En meg mai napig is a gyari verziot hasznalom es mindent visz.
EQ-ra keress alternativ programot (nokiaprogramok.hu). Vagy tedd jazz-re es hasznalj agybadugos-basszuskiemelos (sonyericsson) fulhallgatot.
-
TrollMetal
aktív tag
A szomorú hogy egyvalamit kért a nokia külső műhelyből és lám az a legszarabb benne... éljen a samsung kijelző
De nem csak a nokiák szenvedik ezt a betegséget...
Más: hogy állítsam be wapról t hálózatról kérje az infót vagy hogy?
mellesleg azóta ilyen lassú mióta frissítettem a térképet rajta... de a kettőnek nem szabadna összefüggnie...
-
-
Kvazár
őstag
Megnéztem a kedvedért most, és mennek a sima ékezetes karakterek az altgr-el, de a űüőö az nem. Azt is próbáltam, hogy az előválasztót benyomom a telefonon, és akkor gépelek, de semmi. A telefonon kijelölve marad az előválasztó, és e-mellet írja tovább a billentyűn beütött karaktereket.
-
Kvazár
őstag
MS Arc bill.-tel prímán ment nekem. Logitech Cordless egér+bill párossal meg szakadozott a kapcsolata rendesen.
TrollMetal: én azt a módot amit mondasz nem tekintem normál használatnak.
Tehát nemigazán tartom reálisnak a 3 napot. Nekem is 1,5 napja volt töltve és már 40 %-on van.
-
-
Just486
senior tag
Pont annyira pontos mint az ujjad, csak jobban káthatod, hogy hova böksz. Kapacitív képernyőn alapvetően nem lehet pár pixlet megnyomni. Van egy adott töltésmennyiség amit minimálisan el kell vezetned, ahhoz, hogy érzékelje. Ugyebár később ezt szűri meg a mellékelt szoftver. A ceruza is pont annyi töltést vezet el, csak pontosabb alakzatban, így könnyebb kiszámolni az érintés "közepét" (megy persze tényleg, emiatt pontosabb is lesz egy kicsit). Arról nem is beszélve, hogy ezek a cerkák jellemzően egy aránylag nagy lappal a végükön vannak szerelve, ami miatt elég kényelmetlen használni őket. Persze lehet, hogy azóta fejlődött a technika, és lehet épkézláb kapacitív stylust is vásárolni...
-
peugeotmate
addikt
Nah sikerült leadnom a készüléket, bár nem ment minden gördülékenyen, ugyanis mint kiderült, a Bercsényi utcai Nokia Care pont helyén valamilyen (igazán hasznos) turisztikai cég rendezkedett be. Persze nincs mindenhonnan leszedve a Nokia honlapjáról, ezért nem nagyon tudatosult bennem itthon még ez a dolog...(Ez részben az balhereségemnek is betudható persze.) Szóval visszajöttem Budatéténybe és a camponai T-Pontban leadtam a készüléket. Meg ez annyiból jobb, hogy garantáltan adnak cserekészüléket (most egy 6300-t), de az átvevő manusnak persze fingja nem volt, hogy ilyen probléma egyáltalán létezik illetve nem is küldtek semmiféle értesítést nekik erről a hibáról (ami azért vicces egy hét elteltével). De mondtam, hogy a Nokiások ismerik a hibát (időközben kaptam választ is tőlük mailben), amiben mondták, hogy adjam le a készüléket, orvosolják a hibát. Úgyhogy nem is nagyon totojázott, adta a papírt, oszt' csókolom. Azt viszont már tényleg nem tudom, hogy a kijelzőt vagy az egész készüléket cserélni fogják-e. De majd meglátjuk, remélem mihamarabb visszakapom!
-
peugeotmate
addikt
-
CS_D
senior tag
Megtaláltam a megoldást. Jó a beépített kliens is, csak kicsit trükkösebben kell használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óra topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest