- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos3
addikt
válasz
csirke3 #35435 üzenetére
Gondolod, hogy az lesz a ludas, hogy sok a kép? 1500 sztem nekem is simán van rajta...
Gyakorlatilag minden bekapcsolás után ha először bemegyek a gallériába akkor gyorsan csinál egy ilyet, még akkor is ha nincs változás. Mondjuk ez csak néhány mp-ig tart, de pc csati után ha lehúzom kb fél óráig csinálja, pedig akkor sincs változás... -
gyulavezir
aktív tag
válasz
csirke3 #34725 üzenetére
Az egy használt készülék, amit belinkeltél.
Az Ebay pedig semmivel nem megbízhatóbb, mint az Aliexpress. Nyilván ezért bonyolított 2013ban nagyobb forgalmat, mint a PayPal.
Ezért kértem, hogy akinek esetleg tapasztalatai vannak ezekkel az N8-asokkal, az legyen kedves valamit írni.
Előre is köszönöm -
-
Elims
veterán
válasz
csirke3 #34066 üzenetére
Szia!
Vegyél bele egy kameramodult vmi bontott telefonból.Vagy adj fel egy hirdetést,hogy "Max.2000Ft-ig vennék ezt és ezt."
Hátha.
Egyébként szedted már szét?Ha igen,ott nem láttál benne vmit?Szerk.: most olvasom...szedted már szét.
Megnézted alaposan??Ez ott nagyon kis piszok lehet..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest