Új hozzászólás Aktív témák
-
Freeman007
senior tag
válasz
djstavross #33444 üzenetére
szerintem a sok kép miatt lassult be, mert sok idő mire mindegyiknek betölti az előnézetét
-
válasz
djstavross #33444 üzenetére
Na ne csináld már!!! Ki tart a gépen 3000 fotót??????
Tesék leszedni és ha mániád a fotózás, akkor hetente vagy naponta mentsd le és szedd le.
Ami kell, meg tedd külön kártyára. -› Pendrive?? Van USB OTG!
-
Freeman007
senior tag
válasz
djstavross #33440 üzenetére
kár hogy nem úgy sikerült ahogy szeretted volna, kíváncsi leszek hogy mi fog változni a szervíz által feltett refreshez képest...
szerk.: felraktam a belle extra button-t, 3-4 óra mulva gondol egyet és eltűnnek az extra gombok, belépek a progiba, kilépek, kiírja hogy továbbra is fut a háttérben, ikon jelzi is, de mégsincs kint a 2 plusz gomb
-
Freeman007
senior tag
válasz
djstavross #33417 üzenetére
utólag egy kis segítség hátha másoknak jól jön.
itt ahogy írtad jött a hibaüzenet, én ennek kiküszöbölésére, először suite módból átraktam tárolóhely módba és töröltem a private, sys, system mappát utána vissza suite mód és utána jöhet a telepítés.halott mód: kikapcsolva van a teló
downgrade után jöhet a nokia suite és ott a frissítés a sok szeméttel együtt, teljesen olyan lesz mintha a szervízből kapnád vissza
-
stewe780
őstag
válasz
djstavross #33432 üzenetére
Ha újratelepíted az áruházból, akkor tudod csak törölni.
-
zorzy4
addikt
válasz
djstavross #33432 üzenetére
Bemész a telepítésekbe és eltávolítod.
-
válasz
djstavross #33425 üzenetére
Ha nem megy este átveszlek teamviewerrel és segítek
-
Cilinder001
tag
válasz
djstavross #33427 üzenetére
Annyira azért nem szuper
. Töltsd le a legújabb fw-t és rakd rá halott módban. És olvasd el inkább többször a leírást mert könnyen tégla lehet. Viszont nekem most mennem kell majd írd meg a fejleményeket. Biztos segíteni fog itt valaki, csak nyugodtan.
-
djrobaa
aktív tag
válasz
djstavross #33425 üzenetére
Rossz FW-t tettél fel.
Ez még a legelsők közt van.
-
Cilinder001
tag
válasz
djstavross #33421 üzenetére
Próbáld halott módban és gondolom a suite nem futott közbe
-
djrobaa
aktív tag
válasz
djstavross #33419 üzenetére
Told rá a legutolsó gyárit a Phoenixel halott módban (amugy is már csak ugy tudod...) a leirás szerint. Taylor V9-e is azon alapul ha jóltudom, csak már benne vannak a közben kijött kisebb frissítések. Inkább kétszer olvasd el ha kell. Nagyon jól levan írva, lépésről lépésre. Ennél egyszerübben már nem is lehetne szerintem. Nagy kár lenne a telefonért.
-
Cilinder001
tag
válasz
djstavross #33419 üzenetére
Nem Taylor féle rom volt rajta, mielőt elkezdted az egészet? Mert akkor valsz. skandináv rommal downgradelni kell, majd utána gond nélkül fel kell mennie az új gyárinak. Ha meg gyári volt rajta akkor halott módban próbáld meg.
-
Cilinder001
tag
válasz
djstavross #33417 üzenetére
*#0000# nézd meg milyen szoftot ragtál fel.
-
Cilinder001
tag
válasz
djstavross #33415 üzenetére
Mi a gond???
-
Cilinder001
tag
válasz
djstavross #33413 üzenetére
Olvasd el Symbianos barátunk írását, minden benne van, http://logout.hu/cikk/nokia_n8_az_utolso_nekifutas/miertek_es_a_fejlodes.html
-
Cilinder001
tag
válasz
djstavross #33410 üzenetére
Vedd ki és formázd le, de ez is le van írva. Mármint a memoria karit, de csinálj mentést előtte. A sim flashez nem kell.
-
Cilinder001
tag
válasz
djstavross #33409 üzenetére
Én a helyedbe azért elolvasnám előtte azt az írásos-írást amit megadtam.
-
Cilinder001
tag
válasz
djstavross #33407 üzenetére
Szóval ezüst a telód.Nyugi független marad. A vidivel nincs gond, ha így akarod nem halott módban.
-
Cilinder001
tag
válasz
djstavross #33404 üzenetére
Olvasd el Symbianos barátunk írását, minden benne van, http://logout.hu/cikk/nokia_n8_az_utolso_nekifutas/miertek_es_a_fejlodes.html
A navifirmmel kavarás volt ez nekem- igaz nem egyből de azóta hibátlanul működik http://www.n8fanclub.com/2013/08/best-ways-to-download-nokia-firmware.html
Ha az előbbi nem lenne jó akkor itt van ez http://www.smartnews.hu/2013/08/megerkezett-a-navifirm-v2-3/ itt felugrik egy ablak, hogy támogasd de ki lehet nyomni viszont akkor a product kódot kell megadnod felül és kiadja a megfelelőt.
gyári product kód:
059F930 : kék
059D693 : sötét szürke
059D8G6 : zöld
059F929 : narancs
059J2Q4 : rózsaszín
059D8G5 : ezüst
Egy teljes gyári szoft 1.5gb ha jól tudom. -
djstavross
tag
válasz
djstavross #33403 üzenetére
Eszerint a video szerint egyszerűbb a történet, mint ahogy azt Taylor leírja! Vagy itt valami nem stimm?
[link] -
Freeman007
senior tag
válasz
djstavross #33401 üzenetére
nem a taylor oldalról raktam fel a gyárit hanem a nokia suit-on keresztül, ami a taylor oldalon van linkelve, igen ott sok fájl van onnan pl az egyiket nem is tudtam lementeni mert nem tudtam hogy milyen kiterjesztést adjak neki, meg az 1,3 gb-at sem szedtem le. taylor szerint elég az a néhány fájl ami a v9hez van. én a gyári fájlok közül kiszedegettem ami nagyjából ugyanúgy végződik mint a v9-hez tartozó fájlok - így nem működött a telepítő, próbáltam az összes fájlal is úgy sem ment.
nekem a RM-596 059D8G5 kell (ezüst)
beállítások -> telefon -> telefonkezelés -> készülékkezelő - itt a termékkód alatt találod meg hogy neked melyik fog kelleni -
janek69
senior tag
válasz
djstavross #33365 üzenetére
Egyszerűen a menüből nyomj egy visszaállítást formázza a c-t is és kész. Az lepucol mindent ami nem kell. Ha valami hiányzik visszateszed. Nem is értem minek ez az újrahúzom mizéria. Én volt hogy újraraktam phoenix-el,majd szépen nyomtam egy resetet,hogy az a sok szar amit feltett eltakarodjon. Semmilyen hátrányát nem éreztem még és jól telepakolt telefon mellet is 125MB a c-m.
-
Elims
veterán
válasz
djstavross #33361 üzenetére
Szia!
Szerintem phoenix programmal tegyél rá egy gyári belle-t.
Az garantáltan sallangmentesen teszi fel rá.Csabyka: én kíváncsian várom a reklámokat.
Elhiszem csak..hihetetlen. :-) Opera minin. :-o -
donceleger8
őstag
válasz
djstavross #25217 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor a közösségi-t kell kipakolni a webeszközök közül. Ha korábban már beállítottad a facebook-ot a közösségin belül, akkor már mutatja is amit akarsz.
Ha nincs fent neked a közösségi, akkor töltsd le az áruházból, ott lehet social néven találod meg.
Mondjuk én nem pakolom ki a widgetet, mert ekkor állandóan csatlakozik a netre és sokkal gyorsabban merül az aksi. Másrészt nem vagyok kíváncsi percenként arra, hogy a napiszar és ehhez hasonló társai miket osztanak meg éppen.
Szerintem jobban jársz az fMobi alkalmazással, aminek a v3 feletti verzióiban már van widget is. Én fMobit használok, de a widgetet nem, majd én csatlakozom ha kíváncsi vagyok mi történik a fészen!
Bár most épp azon gondolkozom, hogy törlöm magam, egy ideje már semmi értelmét nem látom. -
válasz
djstavross #25212 üzenetére
Webeszköz hozzáadás -> Facebook. De a Socialban /Közösségi/ be kell állítani az FB accountot.
-
válasz
djstavross #25208 üzenetére
Nokia Socialban van FB widget. Szerintem teljesen használható.
-
TommyX_
őstag
válasz
djstavross #25208 üzenetére
Angry Birds:
Ígérték, hogy lesz Symbian-ra is, de eddig semmi, de lehet nem is lesz már.FB widget:
Az Fmobi 3.0-ás verziójához van már widget, de úgy tudom, hogy ha frissítve van a gyári fb alkalmazás, akkor ahhoz is van widget. -
janek69
senior tag
válasz
djstavross #23343 üzenetére
Szerintem regelj a telefonmárkájaprogramok.hu-n és ott a letöltésekben nézelődj.
-
Regirck
senior tag
válasz
djstavross #23343 üzenetére
Telefont meghackeled majd azt teszel rá amit akarsz. Így az Ovit szép lassan el is felejted...
Csengőhangot PC-n vágok, de úgy tudom van rá ilyen program, abban majd segít az aki jártas.
-
matyi19
őstag
válasz
djstavross #22105 üzenetére
Ez lenne az...
This is how to hard reset the Nokia N8 through button combination:
* Turn off the phone.
* Press and hold the following Button keys:
o Volume Down button
o Camera button
o Menu button
Press the Power button until the phone vibrates.... -
válasz
djstavross #22099 üzenetére
Takarítani? Soha egy telefonom sem takarítottam, max a hard resettel. Sztem az nem kerek dolog.
-
MC Pite
veterán
válasz
djstavross #22099 üzenetére
Mint máson: Semennyi.
Hackelésre jó a vírusírtó -
válasz
djstavross #22056 üzenetére
Na ilyen hibát még életben nem dobott sem enyém sem párom defektes N8-asa. Mi is csak GSM-be működünk.
Szerintem a térképek 2.0-ról van szó. Jó, hogy van, de nem sokat ér, aki pesten tud közlekedni annak tök mindegy. Tömegközlekedéssel bővült a navi rész. -
válasz
djstavross #22031 üzenetére
Azt hozzá kell tennem, hogy az N8 akkor adja be a kulcsot ha pl a bluetootal szarakodok, mert a gép fele eléggé problémás, nem mindig jó az adapter, bonyolult. Random tehát úgy hogy hozzá sem nyúlok nem indulgat újra, ki kell készíteni. Az E90 néha olyat is csinált, hogy magától, az elődei meg kb naponta full random. Már a 7650 is ezt játszotta - 6300 stb stb.... Symbiantól függetlenül. Tehát én ezt nem kezelném nokia problémának, de semmiképpen sem aggódnék. Ez kb olyan mint megvágtam az ujjam lehet hogy elfertőződött és levágják. Nem fogják.
Én is rányomtam akkor amikor nem kellett volna, nem lett végül baj, de tény és való, hogy páromén már nem piszkáltam. Kapcsolódási hiba alatt mit értesz? Sok féle dologra tudok gondolni.
Kicsit nekem úgy tűnsz mint aki most kezdte el a telefont és azt láttam éveken át, hogy vagy valaki megtanulja kezelni a dolgokat vagy elege lesz és leszarozza. Kitartás!
-
válasz
djstavross #22028 üzenetére
még nem volt olyan nokiám ami nem restaltolt volna az általad leírt módon. Random dolog amúgy. Az N8 és az E90 az ami kilóg a sorból,mert nagyon ritkán csinálják. Azaz nem naponta.
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
djstavross #21933 üzenetére
Amikor ment rendesen, akkor sem GPS-en, hanem neten keresztül. Vagy wifi közelben voltál, v. bekapcsoltad az adatkapcsolatot. Ahogy már többen mondták, a GPS csak a helymeghatározáshoz kell, az időjárási adatokhoz viszont természetesen net szükséges.
-
gretzky77
veterán
válasz
djstavross #21933 üzenetére
Dràga baràtom a gps csak a helymeghatàrozàshoz kell,hogy melyik terület idöjàràsadatait szedje le azon keresztül adatot nem tud letölteni ahhoz bizony net kell,anélkül nem tudja letölteni az idöjàràs adatokat!
-
stewe780
őstag
válasz
djstavross #21931 üzenetére
"erre milyen megoldás van, az adatkapcsolat és a WIFI használatán kívül?"
Szerinted adatkapcsolat és a wifi használatán kívül milyen lehetőségei maradnak a telefonnak időjárás adatot kapni? Nincs benne meteorológiai mérőállomás, ha ilyesmire gondolsz. -
Galant
tag
válasz
djstavross #21837 üzenetére
Akksi feltöltve,Ovi Suite,szoftver frissítés,csinálj biztonsági mentést mindenről.De ezt úgy is felajánlja a kezdésnél.Aztán minden teendőt kiír a program,azt követed és pár perc múlva már Belle van a készüléken.
-
matyi19
őstag
válasz
djstavross #21837 üzenetére
-
Galant
tag
válasz
djstavross #21832 üzenetére
"Ümm frissítésnél, ha gépről csinálom minden adatot töröl?"
Itt mi is a kérdés?Mit frissítenél? -
Galant
tag
válasz
djstavross #21828 üzenetére
Én amint kijött,feltettem Bellét és semmi hiba nem jelentkezett.Azóta csak tuningolom,amivel csak lehet.Persze csak értelmes dolgokkal,mint pl a fentebb linkelt aksi mod-al.
-
matyi19
őstag
válasz
djstavross #21828 üzenetére
Nekem még nem volt rá példa
-
Galant
tag
válasz
djstavross #21823 üzenetére
Szia!
FB widget hozzáadás:főképernyő-webeszköz hozzáadás és megkeresed.
Bellén 6 főképernyőt lehet létrehozni.Főképernyő-opciók-főképernyő hozzáadás.
Belle gyorsabb és ha még hackeled is "csodákra" képes.
-
matyi19
őstag
válasz
djstavross #21823 üzenetére
Angry Birds-t a (telefonmárka)programok.hu-ról tölthetsz igyen...
Nem kell internet a gyári GPS soft-hoz, wifin, vagy PC-vel Ovi Suite-on keresztül töltsd le a szükséges térképet/hangutasítást....
Én, csak Belle-t használtam, szerintem nagyon jó
-
TommyX_
őstag
válasz
djstavross #21815 üzenetére
-A szükséges alkalmazás hozzáférés nincs megadva:
Ilyenkor szignózni kéne az adott telepítőt, kéne cer+key fájl, de egyszerűbb, ha ezt megcsinálod és nem lesz többet gond a szignózásra.-Facebook widget létezik?
A gyári fb kliensnek van widgetje, meg az Fmobi új verziójában is lesz widget, ha jól olvastam.-Erre a típusra most melyik a legújabb rendszer szoftver?
A legújabb a Belle, 111.30.609-es számmal, Nokia suite-on keresztül ellenőrizd, hogy van-e a te N8-adra frissítés, de előtt ments le mindent, ami számodra fontos.-A wifit és a GPS-t hogy tudom teljesen kikapcsolni?
A GPS magától kikapcsol+bekapcsol, ha egy alkalmazás használja, ha kilépsz mondjuk a térképekből, akkor leáll a GPS működése.
Wifi-t, ha felrakod a Belle-t, akkor a redőnyt lehúzva tudod ezt megtenni.-Ébresztés beállítására nem tudok válaszolni, mert engem a biológia óra kelt.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
djstavross #21543 üzenetére
Az emaileket lassan frissíti a szolgáltatótól és lassan is tölti be, a gyári böngésző nem az igazi, de van helyette Opera. Fényképezés, navi és zenehallgatás (+fm transmitter) nagyon jó.
Ma fényképeztem néhányat és utólag visszanézve azt vettem észre, hogy rossz idővel menttette le a képeket, de az exif-ben jól van benne. Találkozott már valaki ilyennel? kép
-
Galant
tag
válasz
Ezekre szerintem tökéletesen megfelel!Talán a netezés sebességét kivéve,ami egy picit lassúcska rajta.Hajrá!
-
xedos
addikt
válasz
Fényképre és zenére nagyon jó! Stabil készülék, egész jó akkuidővel.
Navigálásra és játékra is megfelelő. Internetre és Levelezésre, már kicsit lassú.
Azt úgy mondom, hogy iPhone 3Gs-ről váltottam, + most van egy Nokia N9-em.Töbiek:
N9-en is rossz értékeket adott az időjárás. Valószínűleg a szolgáltatónál volt valai gikszer. (Weathercom) -
MC Pite
veterán
válasz
A legmegbízhatóbb okostelefonok között van, az tuti.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
djstavross #21433 üzenetére
Szerintem a memóra hiba itt senkinek sem jelentkezett, inkább a kijelzővel voltak/vannak problémák. A szürke árnyalatos részek hajlamosak a lilulásra, van amelyiken alig látni és van ahol nagyon és ronda tud lenni. Gariban cserélik a kijelzőt, de nincsen rá garancia, hogy a cserélt is jó lesz. Nekem is lilul egy picit, de nem zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Milyen egeret válasszak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest