- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unlimited
aktív tag
Már forognak is a fogaskerekek................
-
.LnB
titán
válasz
Seangaijin #8796 üzenetére
Valóban, kikapcsoltam a PfD-t és már tölti is.
-
Pilács
senior tag
Meg vagy vele elégedve? Nem nyúlt ki? Na igen, nagyon jól megoldottad a beszerzést. 3-4000 ft-nál nekem sem igazán érne meg többet...
Integrale: Nekem csak hordozáshoz kell a tok, azonkívül "csupaszon" nyújtja azt az élményt, amiért megvásároltam. Így tetszik... Elsősorban ezért választottam (+kamera)... Ha mondjuk szilikonba rakom, akkor már nem úgy néz ki, flip tokban tartva meg élmény lehet vele telefonálni. De ezért nem vagyunk egyformák, mindenki más miatt dönti el milyen telefont vásárol. Nem is szeretnék ezzel senkivel sem vitába keveredni. Nekem elvesztené a szépségét...
mindösszesen ennyi... és ha zsebre teszem, akkor ne hogy megkarcolódjon, sajnos már jártam így... Az új autót sem sokan gumizzák körbe
viszont garázsba annál többen tartják. Jó példa volt?
-
Integrale
veterán
válasz
Seangaijin #8790 üzenetére
Köszi! Akkor lehet, hogy PfD miatt csúszik, még várok vele holnapig, aztán NSRT.
-
peti0426
csendes tag
Országosan elérhető a Denim! Nálam már jön is le, Telekomos vagyok, de a country variant is az.
-
Integrale
veterán
válasz
sszemtelen #8783 üzenetére
Ja, MS oldala szerint a függetlenre is, ennek ellenére semmit sem talál, de már van fény az alagút végén.
Akinek független és nem PfD-s az írja meg legyen szíves, hogy frissült-e, vagy állítsam vissza NSRT-vel.BobTail: köszi!
-
BobTail
őstag
T-mobilosoknak állítólag kijött a Denim.
Szerk.: meg függetlenre is (azaz Telenorosoknak is). -
Integrale
veterán
Sosem lattam az ertelmet ezeknek a tokknak, akkor van vedve az eszkoz amikor benne van, amikor kiveszed vagy berakod, akkor viszont megnovekszik az eselye annak, hogy leejted, akkor meg ugyis csupasz a telefon, szoval mehet a 70 ezres szerviz.
Kene ra egy tok, es ugy bele ebbe, hogy vedje a leesestol addig, amig nincs tokban.
-
Pilács
senior tag
Tokot keresnék, ezt néztem ki, de nem küldik kishazánkba... Hasonlóval nem találkoztatok?
-
Integrale
veterán
válasz
Burt1793 #8772 üzenetére
Dehogy fossa ossze magat, tobb mint egy eve frissitem azon kereszul a telefonokat, es semmi problemam nincs. Ami adodik az altalaban annak koszonheto, hogy az FW le van maradva az OS-hez kepest.
De a sokszor csak placebo, mint a FB-s WP csoportban, hogy szidjak a Denimet a 620/625 tulajok, mert rosszabb lett tole a telefon, holott a PfD-sek csak egy feliratot kaptak.
-
Burt1793
veterán
válasz
ZavaBalazs #8769 üzenetére
A Pfd-s rom is megbízható? Nem fossa össze magát a telefon? Te pl azt használod? Lehet, hogy én is rápróbálok, hátha felkerül rá véletlenül a Lollipop.
(#8771) Integrale: Na igen, de azt nem írják oda, hogy az adott régió/szolgáltató mikor kapja meg...
-
.LnB
titán
válasz
ZavaBalazs #8769 üzenetére
Értem, és lehet tudni Mikorra várhatom akkor a fw-t? Vagy nincs megadva előre semmi felé ütemterv?
-
.LnB
titán
Feltettem a Prewiev for Developers alkalmazást. Gondoltam majd akkor lefrissíti magát Denim-re. Frissített is a telefon, de nem Denim-re. Nem tudom mikor fogom megkapni. Még mindig Cyan-t ír.
-
jeni
félisten
válasz
Burt1793 #8747 üzenetére
Ne vidd lejjebb az árát! Túl hangos vagy. Ha eladnád ne kiabálj,mert csak veszítesz rajta,ha pedig venni akarsz akkor is maradj csendben,ne adj tippeket annak aki pont ilyet szeretne venni.
Amúgy 80000 Ft körül mennek a 0 percesek.Pinyo16689
Nem legenda hanem tényleg független.
-
törölt tag
válasz
Nergalos #8760 üzenetére
Igen, én is azért váltottam sok év droidozás után, mert a korlátozások miatt gyakorlatilag hasznáhatatlanná vált a Moto X-em az itteni körülmények közt. Nagyon szeretem ezt a telefont azóta, bár meg kellett szokni (főleg, hogy nehezebb, mint emlékeztem rá a boltban tapizás után), de már teljesen elégedett vagyok vele. Még remélem azért appokból kicsit többet és jobbat írnak majd rá, mert a mostani felhozatalban még akad hiányosság.
-
Nergalos
aktív tag
válasz
#16820480 #8758 üzenetére
Kint használtam a here drive+ és a here mapsot a 930-on és bámulatos, hogy milyen hamar talál jelet. Na meg a 3D épületek!! Volt, hogy a taxiban is mutogattam a büdösszájú ( bocs de tényleg ) sofőrnek ha nem találta a célt😃
Rengeteg jó fotót csináltam a telóval és nem bántam meg, hogy nem vittem fényképezőgépet magammal.
Iponosok meg közben ujjlenyomatot vettek maguktól, az androidon meg nem működött semmi mivel az egész googlet korlátozták.
Jó ez a teló nagyon! -
Wollie
tag
Sziasztok.
Vigyázzatok a telefonra! Ma voltam a Nokia Care ben... Kijelzőt 72000 forintért cserélnek...
Ne dobáljátok. Mivel van biztosításom a Trémobil jóvótából 20e ért megúszom. -
.LnB
titán
Segítsetek légyszi.
Feltettem tegnap a Preview for Developers appot tegnap (nem a beta-t, hanem amit a store kiad).
De szerintem valami nem frankó.
Elindítom, elfogadom a feltételeket, majd kéri, hogy lépjek be a Ms accommal. Beírom, bejelentkezés. Ezután azt írja, hogy Developer account kell. De azt, hogy? Hol kell regisztrálnom? És az ingyen van?Bocsi ha már volt ez kérdés, nem kerestem vissza.
-
Burt1793
veterán
válasz
ZavaBalazs #8746 üzenetére
Lassan 70ezret se ér már a rendes garis, jó állapotú, szürke keretes készülék. A fekete keretesről ne is beszéljünk...
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Pinyo16689 #8745 üzenetére
már annyiszor leírtuk, hogy tényleg független, hogy ezen a +1 alkalmon már igazán nem kéne múljon, hogy elhiszed, vagy nem
és az rohadt jó ár érte, így nehéz lesz bárkinek is használtan elpasszolni értelmes áron.
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Döglött Róka #8744 üzenetére
A telenoros 930 tényleg független, vagy csak legenda? Feltöltőkártyásan 114 e Ft.(Döglött Róka: ne haragudj, nem válaszolni akaratam, csak véletlenül félrenyomtam.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
#16820480 #8725 üzenetére
En ezeket hasznalom:
Halo Jabra 2 - ezzel a legtobbet. Ez egy BT fules, sajnos hajlamos dadogni amikor bekapcsolod, kell neki 2-3 perc mire a zene folyamatos lesz.
Nokia WH-208 - ezt adtak a 920-hoz, tivornyaba menet jobb szeretem, mert kisebb.
Pana RP-DJ600 - ezt meg akkor ha akarok normalis hangzast, szoktam otthon kevergetni, jo elotte normalis minosegben hallgatni.
Vezetekes megoldasban, foleg a pana eseteben nagyon jol szol a 930. Persze nemi feher zaj akad ezen is. De sosem allt le a zenem.
-
Qukac
tag
válasz
MultiDoodad #8739 üzenetére
Én egy Bluedio i4S bluetooth átalakítót használok, abban pedig egy SE HPM-77-et dugtam és kb. 15-ös hangerőn hallgatom, nagyon jó hangerőben a dolog és így bluetoothon keresztül megoldódik a zenemegakadós probléma. Legalábbis nekem még soha nem volt ilyen problémám.
-
Burt1793
veterán
válasz
MultiDoodad #8735 üzenetére
Hangerőben nekem túl sok a telefon. 25/30 a max amire max állítani szoktam, de normál eseteb inkább 22re állítom. Az én füleseim is egész jól szigetelnek, ha nem szól a zene, akkor se hallok szine semmit a külvilágból.
Oké kipróbálom a zboxot is. Az a bajom ezekkel, hogy nem illenek a telefonhoz. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
nyugi, hangerővel nincs baj, én 21/30 fölött nem is nagyon tudom használni, mert már sok lenne (sennheiser hd202 / sony sbh20)
Burt: van ami tényleg nem illik hozzá (pl nézd meg a sonicXbeatet, ha okádni van kedved
) de ez a kettő pont nem olyan. na jó, a onemusic kicsit igen, szürke a háttér, és nem lehet változtatni rajta
-
törölt tag
válasz
MultiDoodad #8739 üzenetére
Igen, ráadásul emlékeim szerint a Sony elég kényelmes is tud lenni. Bár elvileg a Comply bogyók jobban szigetelnek, ha bírja a füled.
-
törölt tag
válasz
MultiDoodad #8737 üzenetére
Mondjuk ha tényleg a mindened a zene, akkor inkább a jó hangszigetelésre törekedj, ne a nagy hangerőre, mert pár év, és nem fogod hallani a zenéidet (meg semmi mást sem).
-
DaveJr
őstag
válasz
Szerintem a zene alapján bármelyik telefon megtenné. A kérdés a többi dolog.
-
MultiDoodad
aktív tag
válasz
Burt1793 #8731 üzenetére
Értem.
Köszönöm az infókat.
Jaj még az sem baj ha van ilyen szoftveres baki... engem csak a zene érdekel.... na meg ami a legfontosabb a munkahelyi környezet miatt: A HANGERŐŐŐŐ
Lehet megkövezni de nekem a zene a mindenem, és mivel munkahelyem is hallgathatom így élek is a lehetőséggel.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Burt1793 #8731 üzenetére
hallod, próbáld már ki a zboxot, vagy a onemusicot (vagy nyomkodd utazás közben a telefonodat, mint minden normális ember
)
most épp a zboxot nyúzom, mert észrevettem egy olyan problémát a onemusiccal, hogy randomra állítva nem egyezik meg az aktuális lejátszási lista azzal, amit aztán ténylegesen le fog játszani (ez ugye probléma, én pl szoktam olyat csinálni, hogy belelapozok, keresek olyan részt hogy 2-3 kedvencebb számom is egymás után van, aztán odaugrok - na itt lejátssza az elsőt, aztán valami totál random másodikat)a zboxszal csak annyi a bajom, hogy elfelejti a repeat+shuffle allt, de ezt az xbox music is csinálja. cserébe működik faszán, felveszi az accent colourt is, a last.fm rész jópofa, meg úgy az egész eléggé rendben van.
-
captainnemo
aktív tag
válasz
Burt1793 #8731 üzenetére
én spotify használok, de ott soha nem fordult ez elő. meg folder music lejátszót.
-
Burt1793
veterán
válasz
MultiDoodad #8729 üzenetére
Én is elég sokat hallgatok zenét, a telefonnal is. Ha kikapcsolt kijelzővel hallgatsz zené, ahogy kell, akkor hajlamos zeneleállásra a készülék, ami nagyon zavaró. Tehát számváltáskor leáll a zene és nem tudja fooytatni, elő kell venni a zsebből és újraindítani a lejátszót. Megoldás lehet erre a hibára egy másik zenelejátszó használata vagy az s5.
Viszont sztem az alap xbox music a legjobb lejátszó ezzel a hibájával is.
-
törölt tag
válasz
MultiDoodad #8729 üzenetére
[link]
Itt lesznek infók hamarosan.
-
MultiDoodad
aktív tag
Értem.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
Fülhallgatós találkozó??? Hmm.. nem tudtam hogy ilyen is jelen van ebben a világban.
-
jeni
félisten
válasz
MultiDoodad #8720 üzenetére
Hello
Eltérő cuccok,eltérő rendszerek.
Android és Windows Phone 8.1
A Samsung bővíthetős tehát ezzel jobban járnál zenei téren vagyis multimédiára jobb. A Lumia 930 az nem bővíthető.
A kipattanós kijelzős 930 az szürke kivitelre is igaz. Nálam a fekete van de még nem pattant ki a helyéről a kijelző.
Amúgy garis hiba ha olyan akadna a kezedbe. Viszont arra nem lehet rátenni semmilyen védőréteget teljes méretben, mert a kijelző széle ívelt lefelé,így csak kisebbet lehet rátenni arra. -
törölt tag
válasz
MultiDoodad #8726 üzenetére
Hát, az már szerintem határeset. Még elmegy egy ilyen telefon azalá a füles alá. Ezek a telefonok amúgy kb egy Sansa Clip szintjét verdesik alulról valahol.
Nincs kedved amúgy azzal a H1-gyel eljönni a fülhallgatós találkozóra? Te is ki tudnál próbálni más cuccokat, ha érdekel, illetve szerintem sok embert érdekelne a H1 is
-
törölt tag
válasz
MultiDoodad #8723 üzenetére
Mit értesz normális füles alatt?
Amúgy élvezhető a zene azért a 930-on, nem hinném, hogy klasszisokkal jobb volna a Samsung. -
iOce
tag
válasz
A Samsungokban Wolfson DAC-ot istenítenek mindig, állítólag jól szólnak, nincs tapasztalatom. Én is sok zenét hallgatok, és háklis vagyok a minőségre, egy SoundMagic fülessel használom, de próbáltam Bose-al is, nincs szégyenkeznivalója. EQ is van.
-
MultiDoodad
aktív tag
válasz
Seangaijin #8721 üzenetére
Elnézést..
Nagy részét már átolvastam.. de sajnos zenei részről még nem találtam olyan infót ami érdekelne..
De köszönöm a gyors választ.
-
Seangaijin
senior tag
válasz
Minden napra van valaki ugyan ezekkel a kérdésekkel. Első hsz-t olvasd el, össze van gyűjtve minden, plusz 3 oldalt vissza olvasol és annyi.
-
MultiDoodad
aktív tag
Sziasztok.
Telefon vásárlás előtt vagyok és 2 opció lehetséges.
1. Samsung Galaxy S5
2.Nokia Lumia 930A kérdésem az lenne mivel elsősorban a Zene szerelmese vagyok ..
Egy normálisabb fülessel melyik szól szebben és erősebben a 2 okos mobil közül?
Másik kérdésem, hogy látom páran írták ezt a képernyő "kipattanás", "elcsúszás" dolgot... ez mennyire gyakori eset és mennyi az esélye, hogy egy T-mobilos fekete készülék ilyen hibával érkezik?A válaszokat előre is Nagyon Szépen Köszönöm!!
Víg napot.
-
BiP
nagyúr
A forumozok meg szeretnek tulozni.
Az egy egyszeri eset volt, es ott sem a Nokia csalt, hanem a reklámügynökség.
A Nokia ott hibázott, hogy nem volt eleg körültekintő, es nem ellenőrizte kellőképp az anyagot ill. hogy hogyan készült.
A Nokia eléggé megfizette az árát, hidd el.
Hiszen még ma is, evek multan is vannak forumozok, akik ez alapjan a hibájuk utan ítélnek es altalanositanak. -
falijja
őstag
Nagy megelégedettséggel nyugtáztam ma egy 1520 mellett a 930 at...kamera 930 képén szebb ugyan azt lefotózva...bár ez valószínűleg a szebb amoled kijelzőnek köszönhető.a saját tulajnak is fájt de beismerte...
-
-
Burt1793
veterán
válasz
Integrale #8695 üzenetére
Mint láthatod, ez egy szürke példány. Amúgy lehet, hogy azért gyenge a ház a fekete készülékeknél, mert szar a ragasztás és az üveg nem merevít. Nálam nem hajlik, nem ropog és egyáltalán nem áll el az üveg, mint ahogy a többi szürke keretesnél se. A leejtéstől én is parázok. Bobtail elég szép megnyomorította.
-
confuser
senior tag
válasz
ZavaBalazs #8709 üzenetére
Én is írtam nekik, de nem twitteren, hanem a contact-on keresztül "tip"-ként. BobTail tweet-jét is láttam már korábban persze, köszi BobTail
Kíváncsi vagyok meddig szalad fel a számláló a hét végére.
Addig meg hadd röhögjön a fél világ az angol tudásomon, mert 1:1-ben kirakták a uservoice-os írásomat is
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
confuser #8708 üzenetére
én írtam nekik meg a centralnak egy tweetet, de részemről első körben ennyiben kimerült. te is írtál, vagy ennyi elég is volt?
illetve ahogy nézem, BobTail is említést tett róla
-
w333
félisten
Azért mert hivatalos MS reklám és köztudott hogy szeretnek csalni
Senki ne vegye magára ... marketing reklám, valahogy el kell adni a terméket
-
Wollie
tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Suzuki topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- Nyaralás topik
- Autós kamerák
- Gitáros topic
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest