- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
egykori #21745 üzenetére
Többnyire éjjel nekem töltőn van, meg a fényerejét le kell venni minimumra!
Egyébként csinálhatták volna fele ekkorára is...Akkor biztos kevesebbet zabálna...
Mindegy! Egy próbát megér szerintem mindenkinek akinek vannak ilyen éjszakai perverziói, hogy tudni akarja mikor hány óra van! -
tibike8
őstag
válasz
egykori #20597 üzenetére
A gépház nem volt nekem kirakva, az adatforgalom csempét meg te vagy valaki más bejegyzési juttatta eszembe mert nem tudtam már, hogy mi is volt ott
A többi csempe meg passz... Bár a naptár csempe érdekelni inkább mert ha jól tudom most már nem csak a következő 1 bejegyzést tudná kiírni. Illetve most már azt sem
-
válasz
egykori #20584 üzenetére
A HR segített. 20 perc alatt a w10 teljes pompájában "mosolygott" rám. +10 perc volt míg minden általam használt + appot letöltött és beállított. Azóta is megy. Ami meglepett, hogy kapásból ezt az Új w10 et töltötte a HR után. Moondhatni még jobb is lett mert mintha egy árnyalatnyit gyorsabb lenne a 930am. Pedig eddig se volt panaszom a gyorsaságával.
-
válasz
egykori #20580 üzenetére
De volt valami hasonló gond nálad?
Több mint fél órája van fenn az új Up! újraindult, frissítette az appokat ( áruházat stb, irta fönt sorban ahogy letöltöte ) . Majd újraindult, és akkor feltünt, hogy nincsenek ikonok csak háttér szín, meg persze a csempen ott az app neve. De az ikonok eltüntek. -
flesh
tag
válasz
egykori #20524 üzenetére
https://gsmdoki.wordpress.com/2008/10/02/az-imei-szam-mint-alvazszam/
Ezért tudja a számból a készülék tipusát.
-
-
egykori
őstag
válasz
egykori #19115 üzenetére
El kell ismernem, hogy HR után nekem is jobb lett az üzemidő és megszűnt a melegedés is. Úgy látszik, nagy rendszer katyvasz volt már a telefonomban...
Bár kérdeztem és nem kaptam választ, hogy HR után visszaáll 8.1-re vagy a 10-re, de akinek még kérdés esetleg, annak ideírom, hogy W10M maradt, sőt abból is a 218-as.
-
HKorn
veterán
-
confuser
senior tag
válasz
egykori #18424 üzenetére
Zac Bowden (Winbeta) mondta azt pénteken, hogy meglepően kellemes a 650 nála. Most egy hétig mindenképp azt használja (tesztelés miatt), de azt mondta valószínűleg utána is azt hagyja magánál a 950! helyett, mert nem jelentősen lassabb, viszont nagyon jól néz ki. Szóval ez alapján szerintem nem bánnád meg.
-
Downsampling
senior tag
válasz
egykori #15121 üzenetére
Ez nagyon rossz hír, meg hogy nem is lesz... már bánom, hogy ezt választottam... nagyon sanszos, hogy kerül, amibe kerül, megcsináltatom a 920-at (kijelzőcsere)...életem legjobb telefonja volt, akármennyire is szebb a képe az AMOLED kijelzőknek... a 930-nál nem látok semmiben sem előrelépést, csak hogy elvileg jobb a kamerája, meghogy 20 megapixel (cserébe nagyobb méretű fotók, ami nem feltétlenül előny...), meg a kijelző képe szebb... Sajnos az Ebay-n (külföldön lakom) már csak szinte használt 920-ak vannak, ami zsákbamacska (az enyém bő két év után is (hajszál)karcmentes volt és gyönyörű... ha van is ritkán új 920-as, azért horror árat kérnek, nem ritka a 4-500 euro...Köszi a válaszokat! Töltőt meg majd nézek hozzá...
-
tomcat1987
tag
válasz
egykori #13264 üzenetére
Van egy SonyEricsson HPM-70-es fülesem, és egy Nokia wh-208 szinte új headsetem is, és mindkettővel csinálta.(Először a Nokia headsettel) Most próbálgatom még...
Most a Nokia fülessel próbálgattam, kb 4szer húztam ki, s raktam vissza, nem csinálta. Na majd meglátjuk még...
-
Clemi
veterán
válasz
egykori #13200 üzenetére
Hmmm akkor ez most vagy hiba és sok telefonon előjön, vagy az AMOLED sajátossága. Igen, meg lehet szokni, már én is kezdem, de a Glance hiánya miatt még nagyon prüszkölök. Azért bírtam, mikor kikaptam a zsebemből és mindenféle nyomkodás nélkül láttam az időt és az értesítéseket.
-
tisti1965
aktív tag
válasz
egykori #12714 üzenetére
Ez így is van.Teljesen kiszolgált másfél évig,marad is a lányoknál. Csak Nokia van itthon,márkahűek vagyunk.800,525,535,820,930. Úgy váltottam 930-ra,hogy nem fogtam előtte a kezembe,viszont szinte mindent elolvastam róla. Azt kell mondjam remek kis készülék. Leginkább a nagyobb méret csábított,no és a fényképezője. Eddig azt kaptam amit gondoltam.
-
correctman
tag
válasz
egykori #9751 üzenetére
Ezt a kört már tegnap megfutottuk páran de úgy tűnik, hogy barátunk az olvasás helyett inkább az okoskodást választotta. Bele sem merek gondolni abba, hogy mi lesz itt akkor, ha neki is eláll az üveg és mindenkit elküld melegebb éghajlatra amiért nem szóltunk neki erről a hibáról...
-
Blasius
tag
válasz
egykori #9544 üzenetére
Van két szavazás a windows phone uservoice-on ami megoldás lehet. Az egyik az a windows gomb/led villogás eseménykor, a másik Confuser peek glance üzemmód javaslata 930ra (és más glance nélküli lumiákra is).
https://windowsphone.uservoice.com/forums/101801-feature-suggestions/suggestions/2113677-blinking-led-notification-for-missed-calls-email-s
https://windowsphone.uservoice.com/forums/101801-feature-suggestions/suggestions/6980959-glance-screen-peek-mode-to-all-handsets-with-proxi
-
egykori
őstag
válasz
egykori #8801 üzenetére
Kicsit konkrétabban kérdeznék: a Denim frissítés után az Audioteka, Ceneo, TVN Meteo, Ekstraklasa.net LIVE! le szeretne töltődni a telóra, de nekem nem kell. Hogyan lehetne megszabadulni tőlük?
Gondolom, a lengyel productos telefonok mind megkapják, ezért másnak is jelentkezhet ez a probléma. -
Integrale
veterán
válasz
egykori #6851 üzenetére
Attol fugg
Nezd meg folulrol/alulrol/oldalrol a telefont ugy, hogy a szemed fusson a telefon hossz/kereszttengelyevel.
Ha az uveg sikja nem fut a fem kerettel, hanem egy kis szoget zar be vele, akkor valoszinuleg elengedett a ragasztas. Ha megnyomod es visszamegy a helyere, akkor biztos.Burt1793: Olcsobb az 1520. Legboldogabb akkor lennek, ha az M8 for Windows megjelenne itthon, Androidod sokadjara sem veszi be a gyomrom.
-
Matthu
aktív tag
válasz
egykori #6261 üzenetére
Ezt az utánhúzás témát nem is értem. Nem arról volt szó, hogy az amoled extra-giga hipergyors? Elég gáz szerintem. Visszasírom az ips-t. Sosem fogom megérteni, minek erőltetik ezt a béna pentile oledet. Nem túl élethűek a színei. Nekem is fura, hogy a fehérnek van textúrája. Annak ellenére, hogy full hd, nem olyan bicska éles a kép. A telefon nekem is forrósodik akár egy sima facebooktól is.
-
-
-
confuser
senior tag
válasz
egykori #4745 üzenetére
Félre ne érts, full feketében is tetszik, sőt, ez az ami igazán elegáns. Egy zöld hátlappal nem biztos, hogy egy megbeszélésen nem néznének ki, ha elővenném hogy rápillantsak. Bár a fekete hátlap ezüst kerettel itt is "működne", de tényleg nem panaszkodom, így is gyönyörű. A Glance nekem is fájó pont, de együtt tudok vele élni.
-
BiP
nagyúr
válasz
egykori #4177 üzenetére
Elvileg nincs jelentősége, hogy hova van telepítve az alkalmazás.
A felmásolt képek, zenék, videók nem kerülnek mentésre. (telóról törlődnek, SD kártyán viszont megmaradnak, de nem része a backupnak)
Csak az alkalmazások, SMS-ek mentődnek. Meg amiket Te magad fényképeztél, az mehet fel OneDrive-ba, ha úgy állítod be persze, de a backup nem állítja ezeket vissza. -
-
btudos
nagyúr
válasz
egykori #4156 üzenetére
Ha friss backupot csinálsz, a korábbiakat eltávolítod, és azt a friss backupot töltöd vissza másik készülékre, akkor nem fog semmilyen korábban letörölt alkalmazást visszapakolni. Én 8X-ről költöztem 930-ra, semmi problémát nem tapasztaltam. Az, hogy minden korábban telepített alkalmazásod ott van a listában, nem jelenti azt, hogy azokat fel is pakolja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Temu
- Autodesk - Revit
- Hardcore pizza és kenyér topik
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Battlefield 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- votlage71: Kábel menedzsment
- További aktív témák...
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest