- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qukac
tag
válasz
MultiDoodad #8739 üzenetére
Én egy Bluedio i4S bluetooth átalakítót használok, abban pedig egy SE HPM-77-et dugtam és kb. 15-ös hangerőn hallgatom, nagyon jó hangerőben a dolog és így bluetoothon keresztül megoldódik a zenemegakadós probléma. Legalábbis nekem még soha nem volt ilyen problémám.
-
Burt1793
veterán
válasz
MultiDoodad #8735 üzenetére
Hangerőben nekem túl sok a telefon. 25/30 a max amire max állítani szoktam, de normál eseteb inkább 22re állítom. Az én füleseim is egész jól szigetelnek, ha nem szól a zene, akkor se hallok szine semmit a külvilágból.
Oké kipróbálom a zboxot is. Az a bajom ezekkel, hogy nem illenek a telefonhoz. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
nyugi, hangerővel nincs baj, én 21/30 fölött nem is nagyon tudom használni, mert már sok lenne (sennheiser hd202 / sony sbh20)
Burt: van ami tényleg nem illik hozzá (pl nézd meg a sonicXbeatet, ha okádni van kedved
) de ez a kettő pont nem olyan. na jó, a onemusic kicsit igen, szürke a háttér, és nem lehet változtatni rajta
-
törölt tag
válasz
MultiDoodad #8739 üzenetére
Igen, ráadásul emlékeim szerint a Sony elég kényelmes is tud lenni. Bár elvileg a Comply bogyók jobban szigetelnek, ha bírja a füled.
-
törölt tag
válasz
MultiDoodad #8737 üzenetére
Mondjuk ha tényleg a mindened a zene, akkor inkább a jó hangszigetelésre törekedj, ne a nagy hangerőre, mert pár év, és nem fogod hallani a zenéidet (meg semmi mást sem).
-
DaveJr
őstag
válasz
Szerintem a zene alapján bármelyik telefon megtenné. A kérdés a többi dolog.
-
Burt1793
veterán
válasz
MultiDoodad #8729 üzenetére
Én is elég sokat hallgatok zenét, a telefonnal is. Ha kikapcsolt kijelzővel hallgatsz zené, ahogy kell, akkor hajlamos zeneleállásra a készülék, ami nagyon zavaró. Tehát számváltáskor leáll a zene és nem tudja fooytatni, elő kell venni a zsebből és újraindítani a lejátszót. Megoldás lehet erre a hibára egy másik zenelejátszó használata vagy az s5.
Viszont sztem az alap xbox music a legjobb lejátszó ezzel a hibájával is.
-
törölt tag
válasz
MultiDoodad #8729 üzenetére
[link]
Itt lesznek infók hamarosan.
-
jeni
félisten
válasz
MultiDoodad #8720 üzenetére
Hello
Eltérő cuccok,eltérő rendszerek.
Android és Windows Phone 8.1
A Samsung bővíthetős tehát ezzel jobban járnál zenei téren vagyis multimédiára jobb. A Lumia 930 az nem bővíthető.
A kipattanós kijelzős 930 az szürke kivitelre is igaz. Nálam a fekete van de még nem pattant ki a helyéről a kijelző.
Amúgy garis hiba ha olyan akadna a kezedbe. Viszont arra nem lehet rátenni semmilyen védőréteget teljes méretben, mert a kijelző széle ívelt lefelé,így csak kisebbet lehet rátenni arra. -
törölt tag
válasz
MultiDoodad #8726 üzenetére
Hát, az már szerintem határeset. Még elmegy egy ilyen telefon azalá a füles alá. Ezek a telefonok amúgy kb egy Sansa Clip szintjét verdesik alulról valahol.
Nincs kedved amúgy azzal a H1-gyel eljönni a fülhallgatós találkozóra? Te is ki tudnál próbálni más cuccokat, ha érdekel, illetve szerintem sok embert érdekelne a H1 is
-
törölt tag
válasz
MultiDoodad #8723 üzenetére
Mit értesz normális füles alatt?
Amúgy élvezhető a zene azért a 930-on, nem hinném, hogy klasszisokkal jobb volna a Samsung. -
iOce
tag
válasz
A Samsungokban Wolfson DAC-ot istenítenek mindig, állítólag jól szólnak, nincs tapasztalatom. Én is sok zenét hallgatok, és háklis vagyok a minőségre, egy SoundMagic fülessel használom, de próbáltam Bose-al is, nincs szégyenkeznivalója. EQ is van.
-
Seangaijin
senior tag
válasz
Minden napra van valaki ugyan ezekkel a kérdésekkel. Első hsz-t olvasd el, össze van gyűjtve minden, plusz 3 oldalt vissza olvasol és annyi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- GTA VI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Rendszergazda topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.