- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janibond
csendes tag
Update: kiváncsi lettem, kipróbáltam két másik headsettel, egy ősrégi mikrofonos fejhallgatóval és egy lg g2 gyári fülesével és ezekkel működik. Csak azért fura, mert kb 1 hónapja van meg a teló és eddig a samu headsetjével is jó volt. Ja és a headset is jó, mert az lg-vel okés.
na mind1, lényeg, hogy a zenelejátszás gondja így megoldódott...
-
janibond
csendes tag
válasz
Döglött Róka #9081 üzenetére
Hát igazából egy Samsung S4 minihez kapott headsettel. De tegnap estig nem csinálta ezt a teló. Pontosítok a jelenséggel kapcsolatban. Elindítom a zenét, lejátszik kb 3 mp-et, majd visszaugrik a szám elejére és megáll.
De rohadtul zavar a facebook klien is. Ha kiírja, hogy valakinek szülinapja va és rákattintok, akkor nem oda irányít, hogy tudjak írni az illető idővonalára, hanem ilyen meghívásos ablakot nyit meg, ahol el lehet dönteni, hogy mész e vagy sem, és kiírja, hogy "probléma adódott az adatok letöltése közben"... Mindegy, hogy wifin, vagy mobilhálózaton próbálkozok.
Akkor csak lehet, hogy béna vagyok, de nem tudom hogy lehet egy adott személynek a hívásnaplóját kibontani, csak az uccsó hívás időtartamát látom.
Ezek így hirtelen, amik nem tudom, hogy így működnek-e winphonon, vagy csak valami baj van a telóval.... -
Wombaat
csendes tag
Sziasztok,
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Névjegyekből, hogyan lehet törölni az ott lévő névjegyeket? Sajnos onnan nem tudom törölni őket, csak a Kapcsolatokból, de attól még a Névjegyek között mindent megtalálok ugyan úgy...
(Lumia 930)
-
Nowhere
tag
válasz
ZavaBalazs #9094 üzenetére
És tényleg! Kösz
-
Nowhere
tag
Nekem ez a két koppintás dolog is új.
Hol lehet ezt beállítani? Én alapból a jobb oldalt lévő középső gombot használom feloldásra, ezt a koppintást is olvastam már párszor, de fogalmam sincs hogy lehet előcsalogatni.
Illetve, van még valaki olyan itt, akinek 000-CH -s mobile operatorja van? Egyelőre itt Denimnek se híre se hamva.
Kösz!
-
jeni
félisten
válasz
ZavaBalazs #9089 üzenetére
sárgásból tuti,hogy van az Árkádban
-
Forrest Gump
tag
Sziasztok
Hova teszi a telo a szolgáltatós dolgokat? Mobilparkolás, stb... ( Voda)
Köszönöm
-
btudos
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #9089 üzenetére
Holnap megnézem neked, megvan-e még, kék tuti nincs.
-
GeneralCube
tag
tudna valaki segiteni?az a bajom h valamelyik este elnyomkodtam szerintem valamit, és olyan mintha a messenger nem futna a háttérben, csak a kkor frissít ha belépek
másnap jött a denim, mintha megjavult volna még itthon jó volt, elmentem dolgozni és már megint nem kaptam meg az üzeneteket
megnéztem az akksi szerinti alkalmazásokat h mik mehetnek háttérben és a messenger nincs ott és nem is tudom h kellene hozzáadni
átkattoltam a minden app fülre ott már látszik a messenger de ha rámegyek nincs olyan lehetőség h futhat háttérben mint a többinél
messengerben a jelzések beállítva, már volt ujrtatelepítés is és az sem segített
mi lehet a baj? -
pjb
csendes tag
Sziasztok!
Új tulaj vagyok,segítséget kérnék:
tud olyat a 930-as, mint a 1020-as: amikor a sötét kijelző felett elhúzom a kezem, megjelenik a kezdő képernyő.
Azt tudom, h 2 koppintásra megjelenik, de ezt a kéz-elhúzós dolgot nem tudom.
Előre is köszi! -
Burt1793
veterán
válasz
janibond #9080 üzenetére
Helló!
Az furcsa, mert én kb két órán keresztül hallgattam zenét, úgy, hogy nem nyúltam a mobilhoz és egyszer sem állt le a zene. Frissítés előtt 2 óra alatt kb 5-10-szer is le tudott állni. Lehet, hogy egy reset megoldja. Neked is zeneváltáskor áll le? Lehet, hogy elkiabáltam tegnap, de mindegy, ha ennyit bír leállás nélkül, az nekem már elég. Tényleg olyan volt, hogy akár negyed óránként vagy akár 2 számonként is leállt frissítés előtt. Lehet, hogy HR megoldotta volna és a frissítés felért egy HR-tel?
-
jodamester
tag
belebotlottam egy-két bugba denimre frissítés után (ami problémamentes volt, pfd nem volt előtte):
-A onedrive alkalmazásban a "fényképek" részben folyamatosan a "Betöltés..." üzenetet mutatja, de a képeket nem jeleníti meg. A "fájlok" részben láthatóak a képek.
-Lumia Camera (egyszer frissült az alkalmazás):
- ha zoomolok és be van kapcsolva a vaku, ill. a rich capture, és visszanézném a fotót a "feldolgozás" üzenet fogad és marad is, nem sikerül neki feldolgoznia, ha kilépek, akkor látom, hogy kb. 2%-ot leszippant az akkuból egy-egy ilyen akció.
-tegnap este ilyet csinált: a rich capture és vaku be volt kapcsolva, amikor hdr-t állítottam és mentettem volna, akkor kilépett a kezdőképernyőre és a képet nem mentette.A lumia camerát töröltem, újratelepítettem, újraindítás is volt.
Valakinek hasonló probléma?
-
.LnB
titán
-
Metyuk
csendes tag
-
Cheesy
őstag
sovinho & jeni
Köszönöm!
Szerintem azért nem találta a webshop, mert a 930-hoz való kiegészítőkre szűrtem rá.
A Fatboynál meg a kompatibilis eszközök között nincs a 930 érdekes módon -
Burt1793
veterán
válasz
Integrale #9070 üzenetére
Én az összefoglalót olvastam el, tetszik a rendszer. A gépes win10-et várom, illetve azt, hogy szépen összeszinkronizáljanak. Ha ezek a dolgok nagyon jól sikerülnek, lehet, hogy a következő telóm (1,5-2 év múlva persze) is windows-os lesz. Mivel egy PC-ért nem adok ki 1,5-2 milliót (Mac), erős gépem van, mindenre használható és ennek töredékébe kerül, legális windows-zal meg mindennel. A telefonos dolgok elég apró finomítások, de több nem is kell. Esetleg egy ékezetes billentyűzetért könyörögnék.
Vagy egy jól működő swype-osért. A mostani bill. is jó, csak nincsenek ugyebár magyar nyelvnél ilyen feature-ei.
Cortanát magyar felületről hogyan érem el?
-
Integrale
veterán
Az újdonságok tetszenek, mármint a funkciók és az új appok, főleg az Office, de a kinézet és az alkalmazásokon belüli elrendezések, például kezelőszervek nem.
Valamelyik újdonság demózásakor láttam, hogy a képernyő tetején volt a visszanyal és társai.
De azt tegyük hozzá, hogy ezek a legnagyobb, szemkápráztató újdonságok, sok apróság szerintem nem lett bemutatva.
-
wayne1
senior tag
Na megvolt a nagy esemény
Ki mit szól a 10-hez? Én végignéztem a 2 órát és szerintem nagyon odatette magát a Microsoft. Aki esetleg lemaradt volna ezen a linken megtekintheti.
-
Pilács
senior tag
Keresnék profil kezelő alkalmazást, ami estleg lenémítja a telefont egy időtartam alatt... Ha jól láttam gyárilag nincs ilyen funkció. Van ilyen program?
-
Integrale
veterán
válasz
sovinho #9062 üzenetére
Nem kell félteni az akksit. Li-Polymer akkumulátorok védettek a túltöltés és a merítés ellen, másrészt garantálnak X mennyiségű töltési ciklust, 0-100%-ra töltés felel meg egynek.
pl: ha tízet garantálnak, akkor egy 50%-ról 100%-ra töltés csak felet emészt fel.
Ha egész nap töltőn van minimálisan töltöget rá, és nem egyfolytában. -
Burt1793
veterán
Értem.
Ez azért kicsit más "villogás", igazából nem zavar, csak gáz. Ha csak én látom a telefont, nem érdekel, de ügyelek arra, hogy netezés közben legyen 3G-m, ha valakinek odaadom a telót.
(#9059) sovinho: Lehet, hogy két év múlva cserélni kell, de ez akkor is könnyen megeshet, ha nincs qi töltőd. Asszem ezeknek az aksiknak nem árt a kis rátöltés, inkább a max-ra feltöltést és a min-re merítés "tesz kárt" bennük.
-
Pilács
senior tag
válasz
Burt1793 #9058 üzenetére
...arra gondolsz, hogy a "gsm zaj" ütemében villog a kijelző 2G alatt, ha dolgozik a végfok? Nem, nem szűnt meg, és az véleményem szerint nem is fog, HW error
Lehet van rá "eljárás" a szerviznek, hogy hogyan kell orvosolni, de én pl nem szeretnék egy javított főpanelt ez miatt... Legalább az villog, ha már a gombok nem tudnak eseménykor
-
sovinho
tag
Beszereztem egy Fatboy töltőt. Munkahelyen használom, lényegében egész nap azon van a teló. Kérdés: Van ennek bármilyen negatív hatása az akksira?
-
Burt1793
veterán
válasz
confuser #9053 üzenetére
Most hiába hozod fel újra, szerintem az úgy korrekt, ha amíg szar, addig bele van írva az összefoglalóba is a hiba, mert abban a pillanatban nem tudsz ellene tenni. Most simán kivehetted volna ezt a két hibát mosollyal az arcodon. De mindegy, nem szeretnék ezen lovagolni, te úgy látod jónak, én nem. Azt nem néztem, mindjárt kipróbálom (mivel itt csak 2G van), hogy a kijelző remegés megjavult-e.
Antutu témához: [link] Az első egy note3-as kép (a soc ugyanaz), a többi a 930-cal készült, kicsit nagyon béta a wp-s antutu, azt mondták páran, hogy mióta kint van a 930 nem is frissült, szóval nem is ismeri az soc-t. Ja és azt írja, hogy 480*800 a felbontás.
Persze tudom, hogy a rendszerek különbözősége miatt nem is nagyon lehet összehasonlítani ezeket a semmitmondó pontszámokat. De ami a lényeg, ne antutuval próbáljátok bizonygatni, hogy denimmel gyorsult a teló.
Én azt vettem észre, hogy, ha sok mérést csinálok egymás után, akkor egyre kevesebb pontot ad. Az is vicces, hogy a droidos mérés 2 percig tart, a wp-s meg 15 másodpercig kb...
Cortana: Magyarra állított régióval ez még mindig nem cortana, ugye? Ha átállítom a régiót angolra (ezen kívül kell még valamit?) akkor megváltozik valami a telefonon? Magyarul használom, az angollal se lenne baj, de ezt már megszoktam, szóval maradnék a magyar nyelvnél.
-
bgergo
csendes tag
Denim óta nem mennek az instagram videók 😞 másnál is jelentkezik a probléma?
-
Azie
őstag
-
X Factor
addikt
No, elvileg most jön le a Denim firssÍtés.
-
Integrale
veterán
válasz
ZavaBalazs #9049 üzenetére
-
Pilács
senior tag
Lemaradtam... volt villogó gomb ígéret az előadáson 930-ra ?
Csak viccnek szántam...
-
sszemtelen
őstag
válasz
Seangaijin #9035 üzenetére
Azért ne regisztráljon mindenki. Szerintem senki nem szeretné, ha azzal lenne most telehányva az összes szakmai fórum/csoport hogy "jajj de szar ez!", "ez nálatok is ilyen rossz?!", na meg az örök kedvenc: "hogy lehet visszarakni a régit?!?!".
Senki.Nem.Szeretné.Ezt.
-
Integrale
veterán
Mi ez a sok AnTuTu? Megjelent az új CyanogenMod?
ZavavaBalazs: Hány ponttól van instant ejakuláció?
-
.LnB
titán
válasz
ZavaBalazs #9044 üzenetére
De mute kapcsolót még mindig nem látok. :/
-
-
Azie
őstag
Denim tapasztalat 1 nap után:
Fotók: nem lehet egy napon említeni a korábbiakkal, _kurva jók_ a beltéri és a kültéri (végtelenben a fókusz) képek is, estit még nem próbáltam.
Előjött probléma: Bluetooth headseten gyakran megszakad a zene 1mp-re. úgy 4-5-10 percenként, de van hogy gyakrabban is.Hirtelen most ennyi.
-
Krepuska
csendes tag
Antutu
Telepítés előtt: 24973
Telepítés után: 25503 -
captainnemo
aktív tag
válasz
Nem világos a regelés. Pár napja nézegettem, és valami microsoft domain accountot vár, valaki azt mondta a ms fejlesztőinek van nyitva ez a lehetőség.
-
Unlimited
aktív tag
válasz
hová kell regelni?
-
hdtomi
senior tag
válasz
Seangaijin #9032 üzenetére
Nekem tetszik
Pár képernyőkép stb : [link]
-
seefried
tag
Sziasztok!
Készítettem pár képet a Lumia Camera-val. Visszanézésnél azt vettem észre,hogy mozog a kép.
Miért van ez? -
Seangaijin
senior tag
WP10 pont most megy, nem vagyok hasra esre... kinézet marad ugyan ez mint ami most van csak kicsit finomhangolva...
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Burt1793 #9030 üzenetére
ez nem megjavul kérdése, szerintem direkt van így, ahogy (és nekem jó is így), onedrivera feltölti a nagy képeket, ha meg valakinek el akarok küldeni valamit gyorsan mobilról (pl múltkor öltönyvásárlásnál bombáztam nővéremet
csak hogy kapj valami életszerűt) akkor meg jó, hogy a galériában az 5 MP-es van, és nem zabálják a 3 megás képek a mobilnetemet. ha meg nagyban akarom küldeni, az úgysem egy kép lesz, onedriveból meg nagyon egyszerű megosztani
jó, mondjuk azt is meg lehetne biztos csinálni, hogy a galéria a 16-os képet mutassa, de az 5-öset küldje (vagy választható legyen) de szerintem ez annyira sokadrangú "probléma", hogy ihajj.na inkább nézzük ahogy csoda történik redmondban, izgul már mindenki? popcorn megvan?
-
Burt1793
veterán
válasz
ZavaBalazs #9029 üzenetére
Ok (akkor én még csak távolról ismertem csak a wp-t, persze erről a bakiról én is hallottam
), én csináltam pár képet, felraktam ide és jól leszólták őket. Persze nem szoktam tájat fotózni telefonnal, csak egy túra alatt nálam volt, akkor lőttem őket, a többit meg a hétköznapokban. Nem is szeretnék a telefonnal fotózni, de szerintem azért nem rossz. Ezek még lehet, hogy 16 MP-es képek, de azóta már átálltam sima 5MP-re, mert nagyon fogy a tárhely, illetve mert a galéria nem jeleníti meg teljes felbontásban a képeket (tényleg, lehet, hogy ez is megjavult?).
Uhh, találtam egy bugot, a mobilnet kapcsoló a gyorskapcsolóknál piros volt, pedig nem volt bekapcsolva, másodjára lehúzva már szürke (lila
) volt. Persze nem volt bekapcsolva a mobilnet és a tálcán ez látszódott is (amúgy is hülye lennék azon netezni, itt van a gép és itt csak edge van...).
-
Burt1793
veterán
válasz
ZavaBalazs #9027 üzenetére
Nokia reklám...
-
Burt1793
veterán
válasz
ZavaBalazs #9024 üzenetére
Igen, nekem most tökéletesen megfelel a telefon, nincs vele baj, nem hittem a fülemnek, hogy nem áll le a zene és a böngésző nem ugrál, nem mutat torz képeket és gyorsan reagál mindenre, kifejezetten tetszik. Az üzemidő is javult, 11 óra készenléttel, sok zenével és fél óra telefonálással most 93%-on van. Nem kell semmi, biztos most fogom leejteni?!
Most hirtelen nem is tudok zavaró hibákat mondani, max azt, hogy nem bővíthető microsd-vel, vagy hogy nincs olyan billentyűzet, amin kint vannak az ékezetek.
A kamera is jó lett? Láttam van 4K-s opció, ami nem érdekel, eddig még ki se próbáltam a videózást, képet azért csináltam párat.(#9025) Jerusalem: Nem akarok beletörődni
, illetve nem is vagyok öreg.
-
-
-
Nergalos
aktív tag
válasz
tomboy0013 #9020 üzenetére
Nálam eddig is sikerült egy-két életlen képet csinálni de ha ráböktem a képernyőre és úgy zoomolt akkor mindig jó lett.
-
tomboy0013
veterán
Azért ezen a Lumia Camerán még van mit dolgozni. Lőttem gyorsan egymás után képeket ugyanarról a dologról és az első kép után mindenhol rossz lett a fókusz, tehát hiába a nagy gyorsaság, használhatatlan képek születtek.... A Hatásos felvétel viszont tetszik.
-
sovinho
tag
válasz
metrichye #9005 üzenetére
Denimmel is megvan a villódzás sajnos. Friss tulaj vagyok, kb két hete van meg a telefon. Összességében elégedett vagyok a készülékkel, de tegnap próbáltam "eső utáni macskakövet" fotózni alacsony fényviszony mellett és hát kiábrándító képek születtek. Zajosak lettek, sok helyen megjelent a lilás beütés és ez látható videók alatt is..
-
Burt1793
veterán
válasz
ZavaBalazs #9015 üzenetére
&(#9016) Integrale: Nem vagyok benne biztos, de asszem nem állítottam az EQ-n, alapon volt eddig is. Valószínűleg akkor hozzászoktam az itthoni hangfalakhoz, ha más nem tapasztalt hasonlót.
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Döglött Róka #8993 üzenetére
Mert mobil nézetben nem látszik, és ezért nem tudtam róla. De köszönöm, elolvastam.
-
Burt1793
veterán
Na, gyerekek!
Csodák történtek.
A böngésző nem ugrál (vagy sokkal kevésbé), teljesen használható lett.
Jó a mobilnet kapcsoló.
A zene nem áll le, ma pont sokat hallgattam telefonnal zenét. Viszont lehet, hogy szarabb lett a hangzás?! Ez vagy tényleg igaz és a denimmel rosszabb a hangzás, vagy csalóka a dolog, mivel 1 hónapja nem hallgattam zenét telefonnal, ez egy ilyen időszak (a fülesem nem lett szar).Bőven kevésbé merül, nekem most 94%-on van, reggel 7kor szedtem le a töltőről, igaz, csak zenét hallgattam és telefonáltam.
-
Integrale
veterán
Fél 9-kor vettem le a töltőről, annyit ugyan nem használtam mint szoktam egy átlagos hétköznapon, de volt benne internet, kicsi játék, viber stb (összesen kb. 1 óra képernyőidő) és 75%-on áll most.
Úgy, hogy nem nyúltam hozzá, több órán keresztül tartotta azt a szintet, mint amikor utoljára ránéztem.
Korábban készenlétben, ugyan ilyen feltételek mellett (gyenge térerő, nonstop Wifi) óránként elrepült 2%.Még biztos kell neki pár ciklus, hogy beálljon, de eddig ez a része tetszik.
-
univerzita
addikt
Komáromi Lumiam van.Szlovákiába használom, ide is van frissítés. Hol tudom megnézni hogy esetleg UK régió van rajta?
-
metrichye
csendes tag
Szia, köszi, megoldotta a problémát, csak ki kellett vennem a pipát, épp töltődik a Denim!
Az előző hozzászólásommal kapcsolatban helyesbítenék, nem a Telenornál, hanem a Telekomnál jött ki a frissítés, de mivel az enyém független, komáromi 930, ezért most már töltődik rá gondolom a country variant is.
Más téma: a kijelző bal sarka nekem is kiáll kb. 1 mm-rel, kézzel vissza tudom nyomni, de 1 másodperc alatt újra visszajön, viszont eddig nem tapasztaltam működési problémát (közelségérzékelővel, stb.).
Ahogy olvastam az összefoglalóban, a komáromi Nokiák is garanciálisak Győrben, Pesten, Szombathelyen a Nokia Care szervizekben; ha nagyobb baja lesz, beviszem.Ezen kívül szerintem alacsony fényviszonyok között kritikán aluli a kamerája, főleg videózáskor. A kép közepe látszik csak valamennyire kör alakban vakuval és ahogy mozgatom lassan a telefont, változik a középen látható "kör" mérete és mértéke, valamint "remeg" és "villódzik" a kép. Remélem, hogy javítja ezt is a Denim, de mindent nem tudhat javítani, ugyanis rosszabb ennek a blende-je, f/2.4-es, ezt sajnos nem ellenőriztem vásárláskor. Saját salsa házibulijainkban és fellépéseinken szoktam sokszor videózni és a Lumia 920-am f/2.0-val 100-szor jobb videót csinál, a 930 videója full sötét. Valami hasonlót csinál az enyém is a Cyan-nal, mint amit a youtube-on is lehet látni más feltöltésében:
Lumia 930 villódzás:
https://www.youtube.com/watch?v=5-_Dfni7BiELumia 930 sötétben:
https://www.youtube.com/watch?v=K2uvzwtX7V8Lumia 920 ugyancsak low light, látszik, hogy 100-szor jobb full sötétben:
https://www.youtube.com/watch?v=jxU5jylh100További szép napot!
-
Cruzolka
aktív tag
Nálam Frissítés Elérhető!!! Talán a Denim
Frissít!!!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GTA VI
- Óra topik
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Rendszergazda topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- GTA IV
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest