- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azie
őstag
válasz
insyde5 #21116 üzenetére
Anyám kapott céges telefont (lenovo a2010) és át kell rá pakolni a 650-esről az accountokat. Hát regeltem gmailt (mert eddig nem kellett ugye), utána betöltött az alap OS, de már ekkor agyfaszom volt, hogy a jobboldali a back gomb driodon...
Most várom a microsoft accountot, hogy beimportálhassam gmailbe... Már érzem, hogy jó móka lesz.
-
dark-01
csendes tag
válasz
insyde5 #20823 üzenetére
Nekem 3 héten belül most jött meg másodszor ketyere és mindkétszer 8 nap alatt lett meg.Egyébként Nokia dolgozói telefon és javították még csak jótállási jegyet sem kértek.Az első alkalommal kijelző és keret csere volt másodszorra belül cseréltek valamit és az aksit is kicserélték pedig lassan 2 éves lesz a telefon...
-
Qukac
tag
válasz
insyde5 #20727 üzenetére
Nekem is ugyanez, ma is torz hangra keltem, de mivel az akkuidőm is csapnivaló a telónál, hamarosan véget ér két éve tartó kalandunk a telefonnal.
Most már se veled, se nélküled kapcsolat van, plusz az, hogy az okostelefonos piac nem képes az én igényeimnek megfelelő 4,3"-4,5"-os kompakt csúcs telefonnal előállni ( csak a Z5 Compact van és az iPhone SE....). Tehát amíg ez a telefon nem fingik ki végérvényesen és az IFA-n valaki nem hoz most nekem megfelelő telefont, addig marad
-
confuser
senior tag
válasz
insyde5 #20588 üzenetére
Kizárt eset, hogy 10-ről HR-ezve a 8.1-et rakta vissza. Azt WDRT-vel csináltad (PC-n keresztül), vagy annak az elődjével. A telefon "önmagában" csak az éppen rajta lévő rendszert tudja újrahúzni.
A másik kérdésedre pedig: A "ne zavarjanak" funkció Cortana-hoz van kötve, magyar régión viszont még nincs Cortana, ezért van letiltva a funkció, és ezért nem tudod bekapcsolni.
-
egykori
őstag
válasz
insyde5 #20581 üzenetére
Ahogy leírtam, kis várakozás után kezdtek előjönni a csempék és újra is indítottam. Mindössze egy app nem jött rendbe, a Chronos Calendar+. Ezt a telefonhoz kötöm valamilyen szempontból, mert a 650-ben a Chronos jól működik. A többi applikációnál és a telefon működésében nem vettem észre semmi különöset.
-
Zoliee
senior tag
-
oSzKáR19
csendes tag
válasz
insyde5 #17050 üzenetére
Szia! Mi volt a gond a mikrofonoddal? Engem kihangosítva nem hallanak. Care-be kérték a telefon számláját is, vagy ki tudják nézni a rendszerben, hogy garis-e?
Használ valaki elfogadható üveg fóliát a telefonján? Ebayről rendeltem egyet, azonkívül, hogy törve volt, kb. 2/3-a simult rá csak a kijelzőre.
-
flesh
tag
-
-
Clemi
veterán
válasz
insyde5 #15618 üzenetére
Nos ma bevittem a Váci út 30 alatti Care-ba, hogy kihangosítva recseg és a bal oldali mikrofon nem vesz semmit, vagyis csak mono egyoldalas felvételt csinál video közben.
Megörültem, hogy ott helyben orvosolják és 4 óra alatt kész. Nos megtörtént a művelet, és sajnos bíztam bennük, így mivel nulla állapotból indult a telefon, nem akartam ott helyben kipróbálni. Kellett volna, ugyanis SEMMIT nem csináltak vele! Ugyanolyan szar mint volt, a hiba teljesen megmaradt. -
szabo.csabi
tag
válasz
insyde5 #10988 üzenetére
Ez mikrofonos, egy gombos.
Androidhoz lenne hozzá egy Smart Key nevű alkalmazás, amivel be lehetne állítani a távvezérlést de nekem anélkül is működik. Egy illetve két kattintással leteszem, felveszem illetve lejátszás indítás, szüneteltetés; három és négy kattintás pedig lejátszás közben előre- és hátraléptetés. -
Burt1793
veterán
válasz
insyde5 #10777 üzenetére
Igen, én is próbáltam, sőt írtam is ide nektek, hogy jó kis app. Nagyon jó, wp-hez illő a felülete és nem butább, mint a droidos/ios-es és persze megcsinálták wp-re, már ezért is 5 csillag. Én annak örülnék, ha be lehetne állítani, hogy akkor jelezzen, ha egy km-re vagyok a mérőtől, bár az is igaz, hogy úgy tudsz kirakni felhasználóként egy jelzést, hogy rányomsz a létrehozás gombra és oda rakja a jelet, ahol éppen vagy.
Az lenne még egy hasznos újítás, ha egy felhasználói jelentést lehetne igazolni, tehát, hogy aki látta, hogy valós a bejelentés, az rányomhatna, hogy nem hazudott a bejelentő. A Totalcar "tesztelte" az app-ot, ők nem jártak szerencsével, szinte mindig lyukra futottak asszem.
Kéne vennem valami autós tartót, sajnos a 930-hoz még nincs ilyenem. Melyik a legjobb, ki mit használ?(#10780) ZavaBalazs: Igen, ez is egy érdekes kérdés, bár keveseknek van itt 2.0.0.3as 930-asuk, szóval nem nagyon tudunk következtetni, viszont lehet, hogy nagyobb fórumokon már kiderítettek dolgokat, ráguglizom.
-
BiP
nagyúr
válasz
insyde5 #10735 üzenetére
Ahogy a többiek is mondják, nem a gyártás dátuma.
Hanem az épp rajta lévő Firmware buildjének a dátuma. A készülékről semmit nem mond.(#10746) DeNOx: Gondolom ez autófüggő is. nálam is kb. 10% eltérést mutat a km-órához képest.
De én a telefonnak mégis jobban elhiszem, amit a GPS alapján számol. Én kinézem a kocsiból, hogy ennyit csal -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest