- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lpneo
csendes tag
Ha jobban megfigyeled, akkor az történik, hogy térhangzás kikapcsolásnál sima sztereó hangot vesz. Ha bekapcsolod a térhatást, akkor 2 darab audio streamet tesz a videóra, az egyik a sima stereo amit alapesetben is vesz, a másik pedig az 5.1-es stream. VLC playerben tudod is őket váltogatni lejátszásnál. A másik lejátszó proginak valószínű kodekhiánya lesz.
-
ZsoltG60
aktív tag
Videófelvételt hogy készíted? álló vagy fekvő helyzetben van a telefon? Az enyém álló képnél rögzítette a hangot de ahogy elfordítottam a telefont új felvételnél néma videó lett...Lehet Te is belekerültél a mikrofonos táborba, próbálj ki egy hangrögzítő programot vagy a shazam zenefelismerőt.
-
calocsay
tag
-
Dave™
nagyúr
Videónál mondjuk lassabb a dolog (de még az is bőven elfogadható sebességű), de képekre bőven jó a onedrive szinkronizáció, mire előveszem a tabletem, addigra már fel vannak töltve a képek, szóval kényelmesen tudom őket nézegetni. Szerintem ez sokkal kényelmesebb megoldás, mint kártyázni vagy kábelezni.
-
helixP
nagyúr
Nem, nem sportteljesítmény mérő alkalmazásra, hanem amit az előbb leírtam.
Olyan, a Locus Pro-hoz hasonló alkalmazás, amelybe általam szerkesztett, innen-onnan kiexportált térképek importálhatóak, különböző formátumban (turistautak.hu-s, biciklis, openmaps, akármilyen), távolságot mér és magasságot.
A hangsúly a "térképszabadságon" van.
-
helixP
nagyúr
Túra alkalmazás
tudos: Nem kötekedek, valóban érdekel a dolog.
Konkrétan olyan, a Locus Pro-hoz hasonló alkalmazás, amelybe általam szerkesztett, innen-onnan kiexportált térképek importálhatóak, különböző formátumban (turistautak.hu-s, biciklis, openmaps, akármilyen), távolságot mér és magasságot. -
lcee79
addikt
Vagy akár mindkettő
Bár még így is ég és föld a különbség mostani mobilomhoz képest, és mióta vannak gyerekek sokkal többet fényképezek, videózok telefonnal mert ugye az mindig kéznél van
Nem ártana jobb minőségre váltanom, azért is nézegetem ezt (youtube-on és más tesztekben még sokkal jobb minőségű képeket is látok...egy, kettő, három)mert pár év múlva nem nagyon fog tetszeni, jó lenne szebb minőségibb képeket készíteni telefonnal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest