Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sn00PiG

    aktív tag

    válasz StLui #5125 üzenetére

    Szerintem neked a checkin miatt és az iOS/Android kinézet miatt érdemes lenne feltenned a The Facebook-ot, illetve a Social Scoutot is.
    Ha nem foursquare-re akarsz posztolni bejelentkezést, hanem FB-re, akkor ezek a legjobb megoldások: a két app "egybeépül", kap egy csempét, amiből elérhető a FB feed, és ha checkint nyomsz azt a Social Scout funkcióival teszi (minden FourSquare és FB helyet tartalmaz, meg lehet neki szabni, hogy miket mutasson).
    Ott tudsz képet is felrakni, a kliens se rossz, és ha nem zavar kb. 8-10 tapizásonkénti teljes képernyős reklám, akkor ez a legjobb megoldás (illetve meg is veheted cirka 400Ft-ért, akkor még ez sem lesz).

    Én spec nagyon szeretem a Microsoft féle FB klienst, sokkal jobb szerintem az UI, csak sajna funkciószegény :( A foursquare viszont nagyon rossz, az egyetlen használható kliens a 4th&Mayor.

    @Cyberpunk: Sajna nem tudom, nálam még sose volt kikapcsolva a GPS, szvsz nem fogyaszt sokat, úgy hogy egész nap barmolom a telefont, fotózok, BT-n zenét hallgatok (BT is megy szinte egész nap), netezek, van vagy 6 alkalmazás háttérben futva, rengeteg live tile és félóránkénti lockscreen háttér frissítés (hála a weather flownak) nap végéig simán kihúzza még takarékos üzemmód bekapcs nélkül is.

    [ Szerkesztve ]

    Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket

Új hozzászólás Aktív témák