Hirdetés
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Még ráadás óra és fülhallgató jár az új Redmi telefonokhoz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sn00PiG
aktív tag
Szerintem neked a checkin miatt és az iOS/Android kinézet miatt érdemes lenne feltenned a The Facebook-ot, illetve a Social Scoutot is.
Ha nem foursquare-re akarsz posztolni bejelentkezést, hanem FB-re, akkor ezek a legjobb megoldások: a két app "egybeépül", kap egy csempét, amiből elérhető a FB feed, és ha checkint nyomsz azt a Social Scout funkcióival teszi (minden FourSquare és FB helyet tartalmaz, meg lehet neki szabni, hogy miket mutasson).
Ott tudsz képet is felrakni, a kliens se rossz, és ha nem zavar kb. 8-10 tapizásonkénti teljes képernyős reklám, akkor ez a legjobb megoldás (illetve meg is veheted cirka 400Ft-ért, akkor még ez sem lesz).Én spec nagyon szeretem a Microsoft féle FB klienst, sokkal jobb szerintem az UI, csak sajna funkciószegény
A foursquare viszont nagyon rossz, az egyetlen használható kliens a 4th&Mayor.
@Cyberpunk: Sajna nem tudom, nálam még sose volt kikapcsolva a GPS, szvsz nem fogyaszt sokat, úgy hogy egész nap barmolom a telefont, fotózok, BT-n zenét hallgatok (BT is megy szinte egész nap), netezek, van vagy 6 alkalmazás háttérben futva, rengeteg live tile és félóránkénti lockscreen háttér frissítés (hála a weather flownak) nap végéig simán kihúzza még takarékos üzemmód bekapcs nélkül is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finnek első Windows Phone 8-as készüléke király is lehetne, de a nagy igyekezetben túl nehézre sikerült az eszköz.
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Delta Force (2024)
- Bestbuy játékok
- Energiaital topic
- Milyen autót vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...