Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
Kicsit off: a "Here Transit"-nak kellene működnie offline módban is? Angliában próbáltam ki 1,5 hónapja, akkor offline módban sikerült címet keresnem és navigálnom busz járatokhoz, de azóta volt 1 update és most folyton mászna internetre, semmilyen keresést nem teljesít ennek hiányában.
-
sereeff
aktív tag
4 játék ingyenes ma! Wpportal Facebook bejegyzeseből elérhető!
-
ricsip
addikt
No, tegnap déli feltöltéssel estére megint lemerült 70%-ra 0 használat mellett, reggel már 30% körül volt, szokásos minden szinkronizáció wifi stb. kikapcsolva. Megint kikapcsoltam, bekapcsoltam, felugrott 76%-ra. Szóval néha elszaródik az akku töltöttség mérés / kijelzés, nem az akku merül le gyorsan. Ha valakinek ki is kapcsol mikor eléri a 2-3%-ot, (bár az lehet védelmi mechanizmus a hibás mérés eredményeképp), visszakapcsolva visszaáll magasabb töltöttségre a kijelzés? Jöhetne erre bugfix, mert ez nagyobb hiba mint a kamera foltozgatások...
-
Sarlon
aktív tag
válasz
XFishboneHUN #6387 üzenetére
Azt hol kell nézni? 1.8. 1. 1 4 0 van verzió számban.
-
legiaap
félisten
válasz
XFishboneHUN #6387 üzenetére
Bakker én meg már azt hittem van valami újabb.
A szívbajt hozzátok rám. -
Sarlon
aktív tag
Telepítettem valami frissítést de nem tudom mi változott..
-
XFishboneHUN
senior tag
Lefuttattam egy frissítés keresőt a telefonhoz, talált is valamit, kíváncsi vagyok mit fog felrakni.
-
Воланд
titán
válasz
tomkom1969 #6382 üzenetére
hat jo.
-
talamasca
senior tag
válasz
tomkom1969 #6363 üzenetére
Köszi szépen, pont ilyen belsős-szakmai módszerre voltam kíváncsi.
Szerintem, ez akkor return-to-china lesz...Akkor, cserél a T nekem? Vagy Kínából kell megvárni? Erről tudsz valami infót?
Köszi az eddigieket is! -
istnag
addikt
Ez igaz?:
[link]?
Ez a telefon nagyon szép. -
zsamiatt
őstag
Én mondjuk nagyon elgondolkodnék, hogy megvegyem e újra. Én munkára használom 99%-ban és hiányoznak funkciók amik a 6.1 windowson jól müködtek. Peddig microsoft alapú infrastrukturával rendelkezünk és még se érzem jól össze hangoltnak. Sokkal inkább mezei felhasználóknak készült szerintem. Nagyon gondolkodom az új Blackbeery-n.
[ Szerkesztve ]
-
Sn00PiG
aktív tag
No és te hallottál már arról, hogy a 9/11 az amerikai kormány műve? És hogy a dohánylobbi legfőbb támogatója a gyógyszeripar, mivel a cigitől betegebb embereket drágábban lehet "gyógyítani"? A reptilian shapshiftersről? Hogy a meki addiktív szerekt használ a kajákba, hogy az emberek akarjanak ott enni?
Ezeket elméleteknek hívják, ahogy a "tervezett elavulás" is csak az addig, amíg nem csak 1-2 dokumentumfilm más szempontból bizonyítja rá, hogy ez tény. -
ricsip
addikt
válasz
Flashback #6342 üzenetére
A fogyasztó társadalom alaptörvénye hogy SOHA ne készítsen a gyártó tökéletes terméket, mert akkor miért vennék meg 1 év múlva az újabbat, ha már fizikailag képtelenség tovább fejleszteni valamin. Éppen ezért valami piszlicsáré idiegesítő baromságot mindig kell a termékben hagyni / bele kell rakni direkt, mert a gazdaság csak úgy pörög ha évente vásároltatnak a
birkákkalfogyasztókkal. Senki nem gondolhatja komolyan hogy bárkinek a földön évente szüksége van új telefonra. -
ricsip
addikt
Tegnap este nekem is megjelent az OTA update, kb. 20 perc alatt, 4 restart után kész lett, kíváncsian várom a változásokat (csak ne negatív irányba legyen). Eddig a beígért javítások közül a fényérzékelő értelmesebb működése tűnt fel, ill. a "storage checker app" meg a "clean other storage" fícsört próbáltam ki.
-
Flashback
addikt
Hát nagyon pozitívan jöttem ide a topicban, de sajnos szomorúan olvasom ezeket a sorokat. MErt egy marha jó készülék lehetne, és ilyen apróságokon múlik...
-
Flashback
addikt
válasz
Joubert #6337 üzenetére
Persze, gondolom van sok jól működő is, meg ezek a hibák olyanok hogy a pl hogyha egy kis por megy a készülékházba az nem zavarja a usert.
De sajnos akkor is úgy érzem ennyi pénzért lehetne korrektebbül is összerakva. Meg fura ez a sokféle hibajelenség.
Pl: A Defynél volt a klasszikus a hangszóró hibajelenség, amint elhalkult vittem is a gariba. Rutinszerűen ment a csere. Kérdés hogy a Nokiánál is így megy a gari? -
Joubert
tag
én is csatlakozom "semmi gond" hozzászólásokhoz! vagyis a előlapi kamera porosodik picit (mióta egy nagyot esett!), de sosem fagyott le, nem ropogott, nem karcosodik, stb... beszéltük hogy itt a fórumban azok hangosak (jogosan) akiknek problémájuk van! akiknek nincs azok csendesebbek, szal az arány lehet nem olyan borzasztó! -
Lall
veterán
Mi ez a karcosodik a kijelző? Minden kijelző karcosodik. Vagy ezt direktbe így gyártották, hogy jobban karcosodjon?
-
FRENK1988
veterán
válasz
XFishboneHUN #6332 üzenetére
Én lassan egy hónapja használom, de nálam nem jelentkezett eddig semmi az itt felsoroltakból
Igaz az enyém már gyári Portico-val jött
(T-től vettem)
[ Szerkesztve ]
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
Flashback #6321 üzenetére
Sokan írják itt, hogy:
-porosodik az előlapi kamera
- recseg a telefon
- fagy
- karcosodik a kijelző
- van amikor hirtelen merülNálam viszont eddig csak a hirtelen merülés jelentkezett és egy nagyon enyhe ropogás, én még a legelején vettem a készüléket december közepén, ezeket leszámítva szerencsés vagyok, mert a többi eddig nem jelentkezett.
-
Flashback
addikt
Akkor a HTC 8x kiesett a rostán. Vagy van valami hasonló jó és ingyenes navi?
Vezér (#6330): Félre ne érts nem a telefon szerethetőségével van bajom hiszem én csak párszor láttam élőben ilyet de nagyon tetszik a HW, SW.Csak azt nem értem hogy ha ennyit elkérnek egy telefonért akkor miért van ennyi minőségi hiba.
Ha meg már unibody akkor miért nem lehet egy vékony gumiszigetelést berakni a ház lezárásánál, a por ellen?
Valószínűleg megvárom az R920-at....
Szóval garanciális problémája volt már valakinek? Mik a tapasztalatok?
[ Szerkesztve ]
-
Vezér
tag
válasz
Flashback #6328 üzenetére
Azért tegyük hozzá, hogy a hibák ellenére szerethető a készülék. Én az elsők között vettem decemberben és nemsokkal utána beszereztem hozzá tokot is. Így elkerültem a karcolódásokat és a porosodást is. Portico előtt rendszeresen indult újra a teló, de frissítés óta ez is megoldódott. A recsegés jelensége fennáll nálam is, erős szorításra hallható egy apró reccenés, de számomra ez nem zavaró.
Képek minden frissítéssel egyre jobbak.
kép1
kép2
camera360-al lőve.
kép4
kép5
kép6
a fentiek alap beállításokkal.[ Szerkesztve ]
-
Flashback
addikt
Na pedig én pont a jó kamera miatt venném
Meg persze a wireless charge, és a nokia maps...
1.) A Nokia maps, Here, Cinemagraph, City Lens elérhető a marketről (nem nokiákról)?
2.) Garancia ügyintézés milyen? Sufni GSM garit érvényesített már valaki?[ Szerkesztve ]
-
talamasca
senior tag
válasz
Cyberpunk #6326 üzenetére
Az OTA általában nem fullos telepítés, csak kisebb frissítő csomag(ok).
Ott viszont hasonló az eljárás, mint pl. iPhone esetén.
Nálam, pl. 100%-on állt az akksi. Plusz, OTA esetén nem is kezdi meg valamekkora akksi százalék alatt.
Régen, raktam vissza Nokiát halott állapotból, Phoenix-szel.Még mindig nem értem teljesen. Nokiánál "célgépre" dugják a telefont? Mert, a "sima" PC nem képes észlelni.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz
Eddig itt felsorolt hibák:
Előlapi kamera porosodása
Közelség érzékelő rendellenes működése
Recsegő-ropogó hátlap
Karcosodó kijelző
Fagyások
Hirtelen nagy fokú akku merülés
És a végére a kedvenc téma, kamerával készített képek minőségeRemélem mindent felsoroltam.
Közben megelőztek.[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Na akkor egy röpke összefoglaló a hibákról.
Recseg a hátlap, porosodik az előlapi kamera és a szenzoroknál, fagyások, néha rejtélyes merülések beragadt alkalmazások miatt, gyengus kamera. Bár ez nem hiba ez úgymond ilyen. És ezek kombinációi, nagy a szórás, van ami jelentkezik egyeseknél másoknál meg nem. Az enyém például porosodik, meg néha rájön a merülhetnék, bár most másfél hete elég jó kop-kop-kop.
-
Flashback
addikt
Látom van pár hiba, valaki összeszedné a tipikusan előforduló hibákat?
-
talamasca
senior tag
válasz
tomkom1969 #6307 üzenetére
Köszi ezeket a módszereket ismerem.
Sajnos, esetemben - mint írtam - halott a telefon. Totál.
Nincs olyan, hogy bekapcsolod. Nincs rezgés. Semmi van.Így meg nehéz felismertetni bármilyen PC-vel, mert egyik se fogja látni...
Ma be lett adva szervízbe.
Egyébként nem értem a dolgot. Most vagy volt már valami gebasz vagy nem tudom.
Nem trollkodásból, de pl. iPhone-t ilyen szinten nem lehet "brickelni".Ott atom biztos a frissítés. Telepítő cucc átmegy a telefonra, majd ha az átvitel teljes, megkezdi az installt.
Itt meg úgy tűnik, hogy a PC-ről tolja folyamatosan és ha megszakad, akkor paff.
Nem konyítok a dolgokhoz mélyebben (se hardver, se szoftver), de nekem ez nem tiszta.Gyárban miről megy fel a szoftver? Erről valami?
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz
XFishboneHUN #6317 üzenetére
-
XFishboneHUN
senior tag
Lumia 950???.....
[ Szerkesztve ]
-
petfoto
tag
válasz
XFishboneHUN #6302 üzenetére
Ez az autós tartó nagyon ott van... Szerintem veszem rögtön, ha megjelenik vhol....
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
legiaap #6309 üzenetére
Szerintem célja nincs vele csak megosztotta...
Egyébként érdekes az éjszakai videó, vegyesek az érzések: láthatóan kevesebb az FPS a HTC esetén, viszont pont ezért sokkal világosabb. Érdekes hogy erre nem csináltak a Nokiánál valami megoldást, hogy némileg kevesebb FPS+OIS-el legyenek nagyon szép éjszakai videók. Jelenleg elég sötétek azok a vidik amik sötétben készültek, cserébe full folyamatos és baromi jó a hangfelvétel.
Kellene egy köztes megoldás.[ Szerkesztve ]
-
Gyufaaa
veterán
válasz
XFishboneHUN #6306 üzenetére
Lesz az 30 is. Amennyibe a sima USB-s belekerül szvsz... De jó kis cucc
-
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
morpheuss12 #6305 üzenetére
Alsó hangon minimum 15 ropi, szerintem...
-
morpheuss12
tag
válasz
XFishboneHUN #6302 üzenetére
Én is megvárom ,de biztos nem lesz olcsó.
-
XFishboneHUN
senior tag
A Nokia hamarosan kiadja a Nokia CR-200 névre hallgató vezetéknélküli töltős autós tartóját NFC támogatással, lehet inkább erre pályázok majd rá.
-
XFishboneHUN
senior tag
Szerintetek ez mennyire lehet jó autós tartó a Lumia 920 telóhoz? Bár azt írják, hogy nagyon meleg időben (kb. 40 fok) megenged a ragasztó felület és leeshet a teló.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finnek első Windows Phone 8-as készüléke király is lehetne, de a nagy igyekezetben túl nehézre sikerült az eszköz.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politikai mémek
- Kompakt vízhűtés
- R.I.P. Aláírások
- Gyúrósok ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)