Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
Khan13 #20390 üzenetére
ON
WP8-on nem tudod IE-ben kezelni a javascript beállításait (azaz mindig ENABLED). Használj alternatív böngészőt, amelyik tudja letiltani/engedélyezni (ha készített ilyet valaki is WP-re egyáltalán..).
Excel-tiltásról sem tudok, szóval esélyes h. megsérült az OS a flash-en.Némileg kapcsolódik.
8.0 GDR2 környékén (kb. 1 éve) kaptam Exchange 2010 Activesync profilt, azóta anyázok h. az Android meg az alma is képes intelligensen és részletesen kiírni, h. a cég milyen korlátozásokat erőltet a saját tulajdonú telefonomra ha elfogadom, miközben pont a fostos saját mobil oprendszerük nem mutat meg 1 rohadt beállítást sem ami alkalmazódni fog ha elfogadom a (saját házon belüli email szoftverük által hozott) EAS aktiválást.
Az IT nálunk a csigazabálóknál van (multi), annyit nem tudtam kiverni 1 év alatt belőlük h. áruljátok már el b+ miket aktiváltok az Exchange mobil policy-ben, de semmi, szarnak az ember fejére. Magamtól annyit vettem észre, hogy lett PIN policy (kötelező lett beállítani, amint nekiálltam az EAS setupnak nem engedett tovább addig), 6 havonta lejár (szintén saját tapasztalat), nem engedi az előző 8-at újrahasználni (szintén saját tapasztalat) szerencsére nincs megkötve a változtatások közöt kötelező minimális időtartam, azaz kb. 2 perc alatt 6 változtatás után visszaállt a rend. Viszont nem tudtam kideríteni még mi más aktiválódott, ez a fos oprendszer pedig nem árulja el sehogyanJah, és a végére: itt a lista h. pl. Exchange2013 mobile device policy-ből mit enged b*sztatni az IT a telefonodon:
http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb123756%28v=exchg.150%29.aspx
Ha valami ismeretlen 3rd party cuccot használ az IT, akkor felteszem kezeimet...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finnek első Windows Phone 8-as készüléke király is lehetne, de a nagy igyekezetben túl nehézre sikerült az eszköz.
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- SCUF Valor Pro kontroller teszt
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Amazon Fire TV stick/box
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- Mikrotik routerek
- LEGO klub
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...