Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ricsip

addikt

válasz Khan13 #20390 üzenetére

ON
    WP8-on nem tudod IE-ben kezelni a javascript beállításait (azaz mindig ENABLED). Használj alternatív böngészőt, amelyik tudja letiltani/engedélyezni (ha készített ilyet valaki is WP-re egyáltalán..).
    Excel-tiltásról sem tudok, szóval esélyes h. megsérült az OS a flash-en.

Némileg kapcsolódik.

8.0 GDR2 környékén (kb. 1 éve) kaptam Exchange 2010 Activesync profilt, azóta anyázok h. az Android meg az alma is képes intelligensen és részletesen kiírni, h. a cég milyen korlátozásokat erőltet a saját tulajdonú telefonomra ha elfogadom, miközben pont a fostos saját mobil oprendszerük nem mutat meg 1 rohadt beállítást sem ami alkalmazódni fog ha elfogadom a (saját házon belüli email szoftverük által hozott) EAS aktiválást.
    Az IT nálunk a csigazabálóknál van (multi), annyit nem tudtam kiverni 1 év alatt belőlük h. áruljátok már el b+ miket aktiváltok az Exchange mobil policy-ben, de semmi, szarnak az ember fejére. Magamtól annyit vettem észre, hogy lett PIN policy (kötelező lett beállítani, amint nekiálltam az EAS setupnak nem engedett tovább addig), 6 havonta lejár (szintén saját tapasztalat), nem engedi az előző 8-at újrahasználni (szintén saját tapasztalat) szerencsére nincs megkötve a változtatások közöt kötelező minimális időtartam, azaz kb. 2 perc alatt 6 változtatás után visszaállt a rend. Viszont nem tudtam kideríteni még mi más aktiválódott, ez a fos oprendszer pedig nem árulja el sehogyan :(((

Jah, és a végére: itt a lista h. pl. Exchange2013 mobile device policy-ből mit enged b*sztatni az IT a telefonodon:

http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb123756%28v=exchg.150%29.aspx

Ha valami ismeretlen 3rd party cuccot használ az IT, akkor felteszem kezeimet...

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák