- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
skroy
senior tag
válasz
bibalint #13658 üzenetére
Pontosan ugyanez történt az én 820-ammal. Leesett, külső sérülés semmi, de egy belső hajszálrepedés mentén elkezdett kékülni. Minden tökéletesen működött rajta, az érintőnek sem lett semmi baja, viszont reggelre fullra elsötétült. Megrepedt az lcd. Az pedig nem 2 ft, így nem is költöttem rá többet, hardverapro-n el tudtam adni 13-ért, de nagyon sajnáltam. Jobban szerettem, mint a mostani 535-öt.
-
Kbali
nagyúr
válasz
bibalint #12303 üzenetére
Nekem a waze csak a kezdetekkor forrósította a telefont, az azóta kijött egyetlen frissítése viszont pont ezt a hibát orvosolta - mostmár tölt is az autós töltőm, nem csak lassabban merül
Januárban meglepődtem, mikor először használtam a waze-t, hogy a kamera körüli fém olyan forró lett, hogy szó szerint égetett.
-
Kbali
nagyúr
válasz
bibalint #12287 üzenetére
Nekem 2 óra alatt cserélték, ha akarod, biztos megvárhatod...
Ez náluk sztenderd munkafolyamat a frissítés - ha előtte csinálsz mindenről biztonsági mentést, akkor wifin szépen mindent visszarak a rendszer, hiszen pont ez a lényege, még a csempéid is ott lesznek, ahol voltak. -
-
karl_fischer
aktív tag
válasz
bibalint #10613 üzenetére
Ma én is leteszteltem Noname 1100 mA-es autós töltőmet. 70 km-es út, Here Drive+ (hang nélkül), 90%-ról 75%-ra csökkent a töltöttség folyamatos "töltés" közben. A telefon természetesen tűzforró lett. Légkondi nincs az autóban. Venni kell másikat (töltőt is, autót is)
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
-
vwpolopg
őstag
-
vwpolopg
őstag
válasz
bibalint #1230 üzenetére
Mivel te vagy a második ember rajtam kívül ezzel a hibával én azt kezdem gyanítani, hogy ez valami gyári hiba lesz, biztos van egy sz*r széria... irány a szerviz, az enyém most van bent másodjára emiatt... (azzal a különbséggel, hogy nekem a mobilnet sem ment ilyen esetben, illetve nekem rendszeresen nem ment elsőre a net bekapcsolása sem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged