Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
agent_k
őstag
Sziasztok!
Tegnap frissítettem az ismert 3 lépésben 7.8-ra. Bár előtte 2 napig nem sikerült, de ez most mindegy is.
Halkulást nem vettem észre... A választható szinektől nem vagyok hanyattesve. A pávakék még mindig nyerő.Viszont van egy kérdésem:
Hol vagy hogy lehet azt megadni, hogy a csempe milyen helyet foglaljon el? Eddig az 1x1 (kis négyzet) meg a 2x2 (nagy négyzet) ment. Úgy néztem, hogy a 8x2 (téglalap) csak a kontaktoknál sikerült eddig, meg a Zune alkalmasánál.
Mintha nem ismerné fel a többi csempe, hogy lenne helye, hogy nagyobb legyen. Függőleges téglalapot pedig egyáltalán nem sikerült csinálni még ha lett is volna hozzá hely.
Töröljek le minden csempét és kezdjem el a téglalaposokat előre venni, vagy vegyek androidot ha ennyire custom képernyőt akarok?A piactér kínálata androidhoz képest szinte gyomorforgatóan kevés. Szinte mindenki pénzt akar a munkájáért, nem is értem
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lumia 800 személyében a Nokia első Windows Phone 7 alapú készülékét tisztelhetjük. Megnéztük, mit hoztak ki a finnek a Mangóból.
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest