Új hozzászólás Aktív témák
-
kristof83
aktív tag
Én alapból a fehér témát használom (nagyon jól harmonizál a kék házzal), de még semmit nem vettem észre! Pedig elég háklis vagyok amúgy vizuális és audio minőségi kérdésben
Miért kell minden apróságon szőrözni? -
Urban Terror
tag
Catroot, Sofian
Hát ezt sajnálattal veszem tudomásul.
-
Sofian
őstag
válasz Urban Terror #991 üzenetére
3rd party fejlesztők nem férhetnek hozzá az adatforgalmi adatokhoz... a Microsoft meg nem rakta bele mango-ba... ördögi kör... talán a Tango... esetleg Apollo...
-
catroot
veterán
-
Urban Terror
tag
Azt szeretném megkérdezni, hogy tudtok olyan alkalmazást, ami számolja nekem az adatforgalmat? Kifejezetten a mobil adatforgalom ellenőrzéséhez kéne, a wifi nem érdekel.
-
tailor
őstag
Jön fehérben is: [link]
-
neooen
aktív tag
Fogalmuk sincs, hogy mikor lesz. Nekem ma olyat mondtak, hogy januárra (közepe) volt már ígérve nekik, hogy érkezik. Ma sem tudott semmi konkrétat mondani azon kívül, hogy lesz. Azt is mondta, hogy köszönet program kedvezmény járni fog rá. Csak ezért nem szűntettem meg még a szerződésem. Mondjuk ha ezzel is ugyan ott lennék, mint ha valamelyik konkurenciánál venném meg, akkor azért morcos leszek .
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
catroot
veterán
Én SAMOLED-el használom az Omniám (gondolom meglepő), de nekem semmi nem tűnik fel.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Stag90
csendes tag
Én egy hónapja használom és még nem vettem észre. De megnézni sem akarom, mert akkor meg lehet, hogy mérgelódnék, ha mégis van.
-
-
tylerddd
veterán
OK, köszönöm a segítséget a névjegyekkel kapcsolatban! Nézem!
üdv
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Lall
veterán
Közben megnéztem és azóta változott a dolog a live fiókba. Ha gmailben van meg a névjegyzéked akkor közvetlenül átimportálhatod a live fiókba. Hotmail - Névjegytár - Kezelés - Importálás menü alatt. Ha tényleg veszel egy Lumiat, akkor érdemes előre megcsinálni, mert az első bekapcsolás után már ott fognak figyelni a névjegyek, ha megadtad a live fiókodat.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
TaylorPro
addikt
Pixel 9 Wintergreen 256
-
catroot
veterán
-
tylerddd
veterán
Droidos Sony Ericsson-ról hogy érdemes kimenteni a névjegyeket, h utána a Lumiával tudjam szinkronizálni?! Ha vcf-be kimentem őket, az jó lesz a Nokiának?!
Már próbáltam a google fiókos szinkront, de olyan történt, h a neveket+a hozzájuk tartozó képeket feltette a fiókba, de a számokat, mailcímeket nem nem, ergo kitörölhetem vele ...
Az outlookos szinkronnál is ez van, de már korábbi telójaimmal se sikerült soha ez a szinkron, mindig BT-on küldtem át a régiről!Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Emilchen
tag
Leendő Lumia 800 tulajdonosként szorgalmasan olvasom a hozzászólásokat, nagyon hasznosak. Több mint 10 éve Vodafonos vagyok ott kell megvennem a vágyott Lumiát, de hát nincs! A T-Mobilenál, Telenornál, GSM boltokban van, lassan már a cipőboltban is van de a Vodafonnál nincs! Nagyon durva!
-
Direct_01
csendes tag
A netem jó,nem is lassú!Valószinűleg a gépem a "hunyó" !!!! A progi már lent van,csak hát kellenek hozzá valami kiegészítők és azokat is go-microsoft-ról szedi le és nekem meg se nyitja az oldalt.Majd laptopról beprobálkozok később.Azért köszönöm a segitséget mindenkinek
-
Direct_01
csendes tag
Köszönöm a segítséget,utánna nézek
-
-
tailor
őstag
Én meg nem tudok regisztrálni a LiveID-n, napok óta azt írja, hogy "probléma a rendszerben"
-
Direct_01
csendes tag
üdv új vagyok!van egy Lumia 800-am és teljesen elégedett vagyok vele.Az egyetlen problémám hogy nemtudom letölteni a Zune-t és most már nagyon kéne.Az oldalán is beregeltem de mikor tölteni akarom semmi!!!!Valaki tudna segiteni ezügyben?Előre is köszönöm
-
Bögre
aktív tag
válasz nederlanden #933 üzenetére
Ha iphone (4/4S) minoseget varsz a kijelzotol, csalodni fogsz. Fekete hatterrel elmegy, de a feher az nem feher, raadasul nalam alacsony fenyeronel erdekes utanhuzasok is vannak.
A wifi kikapcsolasa pedig bosszanto. Tudom mobilnet, de sajnos az olcso adatroamingot meg nem talaltak fel. Ahogy elottem javasoltak probalj ki egyet. -
catroot
veterán
válasz Urban Terror #946 üzenetére
De a felhő nem kötelező. Tulajdonképpen a kontaktokon kívül nem is nagyon használom és vígan elvagyok.
Egyébként teljesen érthető, hogy még nem szoktad meg, főleg egy Symbian után.
-
Urban Terror
tag
Köszönöm szépen mindenkinek a választ!
Úgy néz ki boldogulok.
Hogy kinek jó ez a rendszer (FBI, CIA, BRFK, marketingosztályok, kémek, stb) azon lehet vitatkozni, de hogy nekem nem, az már biztos.
Ezek nem okostelefonok, ezek multimédiás kézikonzolok. Az E51 okostelefon volt. Az működött pendriveként, működött Suite-el, nem kért semmit, csinálta ami akartam. Bluetooth-al azt küldtem amit akartam. Minden pofon egyszerűen, úgy, ahogy az kézenfekvő, működött.
Eddig megszoktam, hogy a szgépemen, és az E51-es telefonomon én vagyok az admin és az történik, amit én elképzelek, de ennél a Lumiánál ő az admin és azt csinálom, amit megenged.Baromi jó telefon, iszonyatosan tetszik, nem bántam meg, a rengeteg alkalmazásról, amit leszedtem rá, már szót sem ejtek. Gyors, fantasztikusan szép, sugárzik belőle a minőség, de ez tényleg olyan életérzéssel párosul, mintha egy vidámpark foglya lennék. Ennek a "felhős" (mindent a netről) rendszernek lehetőségnek kellene lennie, nem kizárólagosságnak.
Röviden ennyi a véleményem.
Még egyszer köszönöm, hogy segítettetek!
-
catroot
veterán
válasz Urban Terror #940 üzenetére
Állítsd be a Zune-ban azokat a mappákat, amiket figyeljen. Ide tartozik a zene is (kép/zene/videó). Aztán fogod a zenéket és drag&drop-al áthúzod a telefonra
(a Zune bal alsó részén van a telefon, ez attól függ, hogy éppen milyen "felületen" vagy. Ha számítógépen, szóval ott tallózol, akkor alul mobilt fogsz látni, ha mobilon, akkor pedig egy pc-t.)
Doksikat úgy a legegyszerűbb, hogy felmész a Skydrive-ra és ott is drag&drop-al behúzod, amit szeretnél. Persze legyen fent ez. Bár Office-hub-ol is el fogod érni, csak így kényelmesebb. Aztán le is mentheted a dokumentumot, ha szeretnéd.
-
Blyan
félisten
Ajjaj...
Nincs tallózás, a Zune-ban meg kell adnod azokat a könyvtárakat, hol a képeidet, mp3-maidat tárolod, ekkor megjelenik a Zune-ban is Zene, Videók, Képek fülek alatt azok tartalma.
A felmásolás meg úgy megy, hogy a kívánt zenét, albumot, képet, stb ráhúzod (drag&drop) a bal alsó sarokban lévő telefon ikonra, vagy jobb gombbal rájuk kattintva a menüből a szinkornizálás a(z) xy eszközre kiválasztásával.Office dokumentumokat nem lehet a Zune-nal másolgatni, az egy médiaszinkronizáló rendszer.
Skydrive-ra fel kell tölteni, és onnan lehet szinkronizálni a telefonra, az Office Hubon keresztül, de használhatod a SkyDrive appot is. [link]
Vagy elküldheted magadnak a levélcsatolmányként.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Воланд
titán
"nem találtam a Zune-ban olyan opciót, hogy file-t tallózzak a számítógépről és feltegyem a telefonra"
ilyen nincs is.
"Nekem szükségem lenne arra, hogy office dokumentumokat és zenéket is fel tudjak rá rakni. Ennek mi a menete?"
office dokumentum: e-mail-ben elkuldod magadnak, felteszed skydrive-ra, vagy dropboxra es onnan letoltod.
zene, kep, video: zune --> settings --> collection --> monitored folders --> itt kulon, kulon kivalasztod azokat a mappakat, ahol az emlitett tartalmak vannak, majd ezek megjelennek a collection reszben es ezeket tudod feltenni a telefonra.
"Mi az a felhő?
skydrive, dropbox, meg tulajdonkeppen maga a web alapu levelezes (ez olyan divatos mostanaban minden online alapu adattarolasra rahuzni a felho szot).
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Urban Terror
tag
Ebbe a SkyDrive-ba kell feltöltenem mindent, amit használni/hallgatni szeretnék?
-
Urban Terror
tag
"nem vagyunk jóban" = nem találtam a Zune-ban olyan opciót, hogy file-t tallózzak a számítógépről és feltegyem a telefonra.
Nekem szükségem lenne arra, hogy office dokumentumokat és zenéket is fel tudjak rá rakni. Ennek mi a menete?
Mi az a felhő? Bocsi, de le vagyok maradva hozzátok képest 100 évvel, nekem eddig E51-em volt, amit simán is és PC Suite-on keresztül is látott a számítógép.
De leszedtem az user manualt, majd szorgalmasan olvasgatom.
-
Urban Terror
tag
szerintem nem olyan gáz az aksija, kb 30 órája használom, hátra van még 10 (telefon szerint), elég vegyes használatban (net, mail, játék, alkalmazások, fotó), igaz kb 15 percre közben felszúrtam a szgépre a zune miatt. Mikor mással foglalkoztam, vagy mentem valahova és nem a telót buzizom, akkor átkapcsoltam takarékosba.
-
Воланд
titán
válasz Urban Terror #936 üzenetére
zenet csak zune-nal lehet feltenni, ha felhobe teszed, akkor csak lejatsza onnan, de nem menti le a telefonra.
mit takar az, hogy nem vagytok joban?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Urban Terror
tag
Túl vagyok a telefon első leejtésén is (kb 1.5 m)
-
Urban Terror
tag
Nah, nehéz szülés volt, de végül sikerült. Szűrési feltételekből ki kellett szednem hozzá a gmailes fiókot, csak a hotmailest beállítani, a hotmailbe meg a connectorral felvértezett Outlook segítségével felvenni a névjegyeket.
Minden fasza!
Vagyis majdnem. Most éppen zenét akarok felrakni a szgépről a telóra, de ez a Zune nevű progi nem akarja, hogy jóba legyünk.
Vagy töltsek fel zenét egy tárhelyre, a telóval meg onnan szedjem le? Esetleg emailbe küldjek magamnak számcímeket?
-
catroot
veterán
Kevésbé testreszabható, viszont atomstabil és akadásmentes. Azt ajánlom, hogy nyomkodj meg egyet mindenféleképpen!
-
Sofian
őstag
A firmware update-ekről van valami hír?
-
nederlanden
senior tag
koszonom.Nagyon bena vagyok ezekhez(meg kerdezni sem tudok),de ugy latom ertetted mit akarok.Az ,pl.iphonenal fokepernyohoz adas ahonnan egy gombnyomasra belepek a kedvec oldalakba.Nekem nagyon bejon az iphone,tobb darabom is volt,de valahogy erdekel az a lumia 800.Jol testre szabhato?Akku bir annyit mint az iphone?Kijelzoje van olyan szep?
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
catroot
veterán
válasz nederlanden #931 üzenetére
Igen. Böngészőben menü, aztán pin to start.
-
nederlanden
senior tag
válasz nederlanden #930 üzenetére
"rogton"..miert nem tudom felporgetni a mar megirt szoveget,hogy javithassak?Szoval tobb net oldalt ki tudok rakni menube?
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
helo.Lumia 800-on ki tudok rakni a kezelofelulutre a sok oldalt(hasznaltauto,mobilarena,expressz stb.stb.)direktben amibol rokton belephetek a kivant,kirakot oldalba?
-
neooen
aktív tag
Nem tetszik, hogy a homályba vész, hogy lehet-e majd pl egy Lumia 800-at WP8-ra frissíteni. Nekem egy telefon átlagosan 3 évig tart, hmm hmm. Ettől függetlenül biztos veszek egy Lumiát .
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
Blyan
félisten
válasz tylerddd #926 üzenetére
Még azt sem tudni, hogy a WP8 egyáltalán elérhető lesz-e frissítés formájában.
Amúgy nem hiszem, hogy a régebbi telefokon akkor lesz majd háttértár mód, szvsz az a rendszer jelenlegi integritását veszélyezteti.(#927) woland_y2k
Szvsz a kártyát majd médiatartalomhoz lehet használni, és appok nem települnek majd rá.
Legalább is szerintem így lenne értelme, hogy ne váljon instabillá a cucc.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Воланд
titán
válasz tylerddd #926 üzenetére
"már microSD támogatással jön, h könnyebben lehessen cserélgetni a zenét, filmet a telefon és a PC között, ergo ehhez majd nem kell a Zune."
ezt nem mondta senki. jelenleg tok homaly, hogy hogyan lesz megoldva ez.
-
tylerddd
veterán
Hello!
Ma olvastam egy hírt, h a 8-as WP már microSD támogatással jön, h könnyebben lehessen cserélgetni a zenét, filmet a telefon és a PC között, ergo ehhez majd nem kell a Zune.
Ez nagyon szép, DE mi lesz azokkal a telókkal, amik eddig készültek?! Ugye nincs bennük foglalat! Elképzelhető, h így a háttértár módban való futtatás is belekerül az oprendszerbe és így nem szenvednek kárt a korábbi WP tulajok?!Csak azért kérdem itt, mert 90%, h újítanék egy Lumia 800-at, de ha valóban belekerül a fenti lehetőség az op-ba, akkor lehet várnom kellene! Viszont, ha ezzel a háttértár mód is belekerül, akkor nyugodtan venném meg a Lumiát, mert eddig nekem bőven elég volt a 16GB. Mégis ott motoszkál az emberben a kártya lehetősége ...
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
catroot
veterán
válasz Urban Terror #924 üzenetére
Ok, azzal mennie kellene. Ha látod gmail-en az importált fájlt, amit lementettél, ott még szerkeszteni is tudod, mielőtt lerántja a telóra.
-
-
polip
addikt
mail for exchange-et kell telepíteni
praktikusabb live.com fiókkal csinálni.
csinálj egy live.com-os mailcímet
ezzel összeszinkronizálod a e51-et, ez mindent feltol a netre
amiko bekapcsolod a lumiát, má első indításkor kérdezi van-e live fiókod. beírod van és mire bebútol, már a névjegyzék fotókkal mindenestül a telón lesz
én is így csináltam, csak nekem e6om vót
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
zfarkas
senior tag
Én is Bögre által linkelt módszerrel csináltam, valami Exchange-et vagy mi a francot kell telepíteni az E51-re (keress rá az Ovi Store-ban). Átszinkronizálsz vele egy Google account alá. Ott én fogtam, megszerkesztettem a számokat, mert kicsit össze-vissza volt. Aztán ezt a Google accountot beállítod a Lumia-n, és voila!
A névjegyáttöltő nekem sem ment.
Raw Dark Pure
-
BigManus
addikt
Örömmel látom, hogy szeretett városom szerepel a teszt fotókon.
Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
catroot
veterán
válasz Urban Terror #913 üzenetére
Ha megvan a csv-fájl, akkor már akár gmail-be is betudod importálni! Aztán azt meg megadod fióknak akár WP7-en, hogy a kontaktokat onnan kezelje és kész. Vagy, ha gmail-be betetted, akkor átmész a Hotmail-be és ott beimportálod.
Szóval meg lehet kerülni az Outlook Connectort.
Na, látom megelőztek.
Mondom én úgy csináltam, hogy gmail-en voltak/vannak a kontaktok (andoid miatt is), aztán a gmail-es címemmel beregisztráltam a Live-ba (a gmail-es címet adtam meg+jelszót) és így a telefonon, mint a Livefiók gyakorlatilag egy gmail-es cím.
[ Szerkesztve ]
-
Bögre
aktív tag
válasz Urban Terror #899 üzenetére
E51 -rol felszinkronizalod gmail -be, aztan Lumia meg leszedi. Raadasul kesobb barmilyen telefonra egyszerubb lesz a nevjegyzeket atvinni.
[link][ Szerkesztve ]
-
Urban Terror
tag
persze, csv file-ba. Sajnos a telefon nem tud programot társítani hozzá (nem tudja kezelni)
----------------
Az Outlook Connector hiánya okozza a problémát, de az istennek sem akar települni normálisan..
Azt hiszem itt az ideje bekapcsolnom a régi XP-s gépemet, és nekiállni azon, mert itt a win 7-en "érvénytelen kapcsolót" ír ki a connector indításakor. De már találtam hozzá leírást is (ehhez csak be kellett jelentkeznem a soha nem látogatott hotmail fiókomba) (lol)Holnap megint nekiugrok, mára ennyi elég volt.
[ Szerkesztve ]
-
lcee79
addikt
E51-ből tavaly év elején lementettem legalább 4 féleképpen a névjegyzéket,
hogy mindenféle verzió meglegyen,
mert volt androidos telefonom is volt windows 6.5-ös a biztonság kedvéért legyen meg mindenféleképp
Volt olyan formátum amikor simán txtbe (vagyis formátuma nézőkében olyan volt) csinálta, aztán le lehet menteni vcfbe amit minden telefon szinte felismer,
outlookba-ba is bele lehet menteni aztán abból exportálni
Szóval van lehetőség bőven, de némelyikkel több-kevesebb munka is van
De még mindig jobb mint újra beszerezni a számokathttps://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
catroot
veterán
-
catroot
veterán
válasz Urban Terror #899 üzenetére
De a Nokiának nincs valami névjegyzék kezelő programja, ami áthúzza BT-n a kontaktokat? Nyilván pont E51-ről hallottam, hogy valaki így szinkronizálta le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- Crypto Trade
- Milyen TV-t vegyek?
- Underrail - klasszikus izometrikus rpg-h&s
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- IPhone 15 Pro max white gyári független 100% hibátlan 2025.10.17. Apple jótállás
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Huawei P30 Pro // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest