- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
hroberto #2050 üzenetére
Ja, értem
S ez az IPS panel milyen minőségű? Ha döntjük oldalra, a színek nem konvertálódnak csak a fényerő? A Lumia 800-ban az tetszet, ha leraktam az asztalra, bármerről néztem, ugyanazt láttam, mintha egy papírlap lett volna a kijelzője
Tényleg: ennek a kijelzője OSG-s? -
-
-
RZS
tag
válasz
hroberto #1190 üzenetére
szia!
koszi a valaszokat
igen, mar tapasztaltam a nem fogadott hivaskijelzest...lehet ezt nagyobb csempere rakni mint az alapbeallitas? kb 2mm a visszajelzes, nekem az kicsi
-alapbol, ha nincs semmi esemeny a kijelzo nem vilagit. beallithato, hogy jelezze pl a nem fogadott hivast vhogy a fent emlitetten kivul? ne kelljen bekapcsolni es ranezni a csempere.... a regi telefonomon az egyik gomb villogott, ha tortent vmi a hatterben es epppen nem volt nalam..
-van ilyen, hogy adat korlat seged, ez tudja kezelni mind a 2 simet kulon-kulon? az egyik simen 50MB a masikon 500MB a korlat.
- azt szeretnem, hogy a két sim kulonbozo csengohangot kapjon. hol allithatom be?most eppen ezek a kovetkezo megoldasra varo feladatok
koszi
-
duo
addikt
válasz
hroberto #262 üzenetére
egy közmunkás pl 49-et kap a kezébe. egy F1-es kategóriában lévő diplomás közalkalmazott 85-90-et.
tudom aki annyit keres csak ne akarjon fogyasztani.nem is akarok belemenni ebbe, de egy olyan országban ahol ilyen nevetséges és megalázó pénzeket keresnek az emberek, egy 50K-s telefon nem számít olcsónak.
amúgy előfizuval 15K ért még mindig nem rossz, de 50K nál elfondolkodok hogy nem esetleg F6 lenne a jobb választás (mégha robot is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Spring Green Motorola Razr 50 Ultra Garanciális!
- Honor 400 Lite 8/256Gb Dual, Kártyafüggetlen, Új, 24 hónap Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 - 512 GB + Galaxy Fit 3 és tartozékok - full pack
- Apple iPhone 13 Pro Max 128Gb, Kártyafüggetlen, Akku:100%
- Apple iPhone 15 128Gb Kártyafüggetlen, Új, Aktiválatlan!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest