- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
Ez tart vissza engem is, de nagyon. Meg a sorozatos újraindulások, fagyások.
Még mindig nem vagyok biztos benne, hogy a WP kötöttségei vállalhatók a részemről. Sorozatban jönnek - főleg wolandtól - az alapvető igényekre az olyan válaszok, hogy "nem", "sehogy", "nem lehet", stb., keressetek rá a válaszaira, de leginkább arra, hogy milyen kérdésekre válaszolta ezeket.
-
old rocker
veterán
Kínlódva. Én egyszer reseteltem a telefont, majd végigmentem mind a 452 névjegyen a fiókomban. Ráböktem, hogy törlés. Volt, amelyik háromszorosan volt meg, hotmail, hotmail, hotmail. Kettőt töröltem belőle. Ahol törlésnél rögtön azt kérdezte, biztos törölni akarom, azt meghagytam, mert az egy példányban volt - sajnos nagyon kevés ilyen akadt. Miután így elszórakoztam vele, utána indítottam újra a telepítést, így nincs teleszemetelve a névjegyzékem.
-
vjungesz
tag
Azt hiba lenne állítani, hogy ezzel a rendszerrel nincsenek gondok. Ha vissza olvasod a fórumot, akkor láthatod, hogy itt is vannak néha újraindulások, de szignifikánsan sokkal stabilabb az egész rendszer mint a droid, ami valószínűleg a zártságának köszönhető. Nekem a 7.8-al kb. 2-3 újraindulásom volt kicsit több mint egy év alatt, viszont jönnek az e-mailek szépen, elérnek az emberek, megy a navigáció, tudok szépen lagmentesen netezni, nem merül le a telefon beragadt appok miatt és még sorolhatnám (ahogy Outlander kolléga írta), szóval kb. ennyi
-
vjungesz
tag
Én is használtam droidot, igaz pusztán fél évig (azért mert elegem lett), most több mint egy éve használok WP-t és nem bántam meg, nem is fogok visszamenni droidra. Vannak korlátai, de ahogy ezt már előttem írták majd megszokod
. Én el tudtam fogadni ezeket a korlátokat a megbizhatóságért cserébe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest