-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
netpeti98
addikt
válasz
St3ven #33922 üzenetére
Megmaradnak az adatok. Szerintem csak akkor kell HR, ha valami probléma lenne. A sajátom 2013-ban lett vásárolva, folyamatosan frissen tartottam, és még soha nem kellett neki HR. Mondjuk a nyáron nyugdíjba ment, de nincs semmi baja.
A 8.1 még nem volt olyan kényes a rendszer mint W10M. -
diegho
nagyúr
Nem egy telefont használtam 600-1000mhz között 1 maggal, mindegyik 512MB-al volt és mindegyiken kín volt a böngészés, a telefonkönyv sem volt gördülékeny. Elhiszem, hogy az neked gördülékeny (és itt a neked-en van a hangsúly), de mint már mondtam másnak használhatatlan. Erről egyik ismerős jut eszembe, aki vett egy új Fabia 1.2 kombit és dicsekedett vele, hogy milyen jól gyorsul (0-100 16.3sec), mert neki az a régi autójához képest is hatalmas előrelépés volt, de valljuk be ez az eredmény inkább már siralmasan sz@r.
Azt pedig én sem értem, hogy ha neked ez nem felel meg, akkor miért kell idejönni és erőltetni ezt az egészet? Nekem sem felel meg az Y200, sőt más rengeteg fostalicska droid sem felel meg, mégsem megyek be az összes topicjába elmondani, hogy mennyire nem felel meg, mert minek?
DS39 az iphone-on nem pixelhalmazzal böngészel, ott normális felbontású kijelző is van hozzá, hiába 3.5".
-
diegho
nagyúr
Elmegy, de hogyan? Már a böngészés is kín azzal a telefonnal, pont a lényegét veszíti el az egész, ha már böngészni sem tudsz rendesen vele, le merem fogadni, ha 200+ nevet tartalmaz a telefonkönyv, már ott is akadások vannak, tehát a telefonálás sem zökkenőmentes, facebook stb pedig rettenetes lassú. Tudod miért elég az a telefon neked? Mert arra telik. Nincs is ezzel semmi gond, de ne mond azt nekem, hogy ha lenne pénzed tegyük fel egy S3-ra, akkor nem cserélnéd le azonnal?! A lumia 520 viszont egy olyan telefon, amin a WP8 akadás nélkül fut. Az, hogy a rendszer mit tud jelenleg és mit nem, teljesen más dolog. Nekem is 4 magos 1GB ram-os, 4.5" IPS QHD droidom van, de az 520 a kijelzőn kívül semmiben nem gyengébb, sőt az 520 talán gördülékenyebb. Normál átlagos használatra, tehát netezés, navigálás, levelezés, telefonálás az 520 egy tökéletes telefon, sőt jelenleg a best buy!
-
diegho
nagyúr
Azért ne hasonlítsd a pl számomra használhatatlan Y200-at egy 520-hoz. Y200-al netezzen az akinek 2 anyja van. Olyan kicsi kijelzővel, felbontással, 256 rammal és olyan lassú betöltési sebességgel 2013-ban... ennyiből itt van a samsung szutyok tartaléktelefonom, havonta kell tölteni, 30szor többet bír, mint a galaxy S4, ezek szerint az szuper telefon? Ne vicceljünk már... egy trabant is kevesebbet fogyaszt, mint egy 7-es BMW, de azért óriási szakadék van a kettő között, akárcsak az Y200 és a lumia 520 között.
-
Outlander
addikt
1, Ezt nem értem....
2, Minek? Rámásolod amit akarsz, és ott találod, ahol kell, eleinte hiányzott...
2/b, videót nem nézek.
Nem akarok kancsal lenni...3, Nem értem....
4, Minek?
5, Ez nekem így van, illetve csak a háromnegyedét, mert alul ugye a fogadás meg az elutasítás van.
6, ????
7, Na ez télleg idegesítő.... de ez valami nokia sajátosság, mert a régebbieknél/symbiánusz is csak hekkeléssel lehetett rávenni.
8, A winphone-s ie, olyan mint a pc-s, arra való h leszedj vele egy rendes böngészőt.
9, Lásd, 2/b.
10, Ez elég érdekes dolog, 1 nap után megszoktam, ennek ellenére a "véletlen leütésen" kívül, semmi értelme...
Na mindent megmagyaráztam és/vagy kibújtam alóla... hol a söröm?!
-
duo
addikt
igazad van de mit ér vele ha kap egy ugyanolyat? (persze van esély, hogy jót fog ki, nekem az első kapcsolt ki úgy kétszer hogy másodjára be sem lehetett kapcsolni. rendkívül hosszú huzavona után kicserélték de akkor már az ügyvéd barátomat és a fogyasztóvédelmet is megpendítettem, továbbá a vásárlók könyvét.
na mindegy ez most jó. a két rebootot nem számítva.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Hobby elektronika
- EAFC 25
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LEGO klub
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest